Şimdi Ara

Kışlık Lastik Avantaj değil dezavantaj oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç kusura bakmayın ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum sizin hakkınızda.

Ucuz yağ bulduğunuz için bile konu açtığınıza göre kış lastiği size fazla ve maliyeti zul gelmiş ki, kendi kompleksinizi bu şekilde yenmeye çalışıyorsunuz.

Geçiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Hiç kusura bakmayın ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum sizin hakkınızda.

Ucuz yağ bulduğunuz için bile konu açtığınıza göre kış lastiği size fazla ve maliyeti zul gelmiş ki, kendi kompleksinizi bu şekilde yenmeye çalışıyorsunuz.

Geçiniz...

Anladım başka şeyler dokunmuş size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Valla ben size durumu efendi gibi açıkladım, siz kimsiniz ki bana neyiniz dokunsun? Kendi düşünceniz, kendinize olan yaptırımlarınız kendinizi bağlar taa ki bunu genele yayıp insanları yanlış bilgilendirinceye kadar.

Adam gibi kâle alıp 10 satır yazı yazıyorum, cevaplarınız 1 cümle ve 8 - 10 kelimeyi geçemiyor. Size dokunan dokunmuş bari başka insnaları yanlış yönlendirmeyin. Ayıptır...

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: mertsen54

kış lastiği kullanmayın diyen bir zihniyet...
    ALLAH akıl sağlığı versin...

Toplanıp gelip hakaret ediyorsunuz aklinizca kendinize sovdurup uzaklaştırma aldiracaksiniz bana. Ben yemem bu numaraları

senden beklenir kardeş..
    senin gibiler 3 kuruş kar edecem diye yollarda milletin başına bela oluyorlar..
  • quote:

Valla ben size durumu efendi gibi açıkladım, siz kimsiniz ki bana neyiniz dokunsun? Kendi düşünceniz, kendinize olan yaptırımlarınız kendinizi bağlar taa ki bunu genele yayıp insanları yanlış bilgilendirinceye kadar.

Adam gibi kâle alıp 10 satır yazı yazıyorum, cevaplarınız 1 cümle ve 8 - 10 kelimeyi geçemiyor. Size dokunan dokunmuş bari başka insnaları yanlış yönlendirmeyin. Ayıptır...

efendi kelimesini kendine yakıştırman zaten senle muhatap olamayacağımızın kanıtı farkındaysan . SAbahtan beri hakaret ediyorsun hala da hakaret etmeye devam ediyorsun bide efendi oldun öyle mi? Burda amacın polemik yapmak, kendine ana bacı sövdürmek bana da forumdan uzaklaştırma aldırmak. Bu şimdi efendilik mi? Efendiysen konuyla ilgili yorum yapar basar gidersin yani bundan basit ne var?

• Daha fazla polemiğe giremiycem arkadşlar konuyu kapattırmaya çalışıyorsunuz anlaşıldı
  • Benim anlamadığım konu şu. Eğer mantığınız "artık ankara'da eskisi gibi kar olmuyor, yollar daha çok ıslak, bu yüzden gerek duymuyorum" ise evet bir noktaya kadar kabul edilebilir bir durum. Ama bu sene ben arabamda -17 dereceleri gördüm ki yazlık lastik bu şartlarda birkaç kere gece donup, gündüz kullanımla ısınıp sertleşmeye başlar. Ki arkadaşta bunu gayet güzel dile getirmiş. Sertleşmiş lastik havalar ısındıktan sonra tekrar yumuşamayacağı gibi 2 sene içerisinde ve 20.000 - 30.000km arası çatlaklar oluşmaya, iyice bayatlaşmaya ve yol tutmamaya başlar. Sanırım insanların tecrubelerine kulak vermeniz gerekecek. aksi halde gerçekten komik oluyorsunuz ve şu anda yaptığınız tam olarak tükürdüğümü yalamam olayına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 18 Mayıs 2015; 22:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

efendi kelimesini kendine yakıştırman zaten senle muhatap olamayacağımızın kanıtı farkındaysan . SAbahtan beri hakaret ediyorsun hala da hakaret etmeye devam ediyorsun bide efendi oldun öyle mi? Burda amacın polemik yapmak, kendine ana bacı sövdürmek bana da forumdan uzaklaştırma aldırmak. Bu şimdi efendilik mi? Efendiysen konuyla ilgili yorum yapar basar gidersin yani bundan basit ne var?

Kompleksinin olduğunu söylemek hakarete girmez!

Siz kimsiniz? demek hakarete girmez! Oradaki siz kimsiniz lafı "otorite misiniz bu konuda?" anlamındadır, mahalle arkadaşlarınla konuştuğun gibi "sen kimsin la?" olarak algılaman zaten şaşırtmadı beni.

Hakaret ettiğimi düşündüğün kelimelerin anlamlarına ve nerede nasıl kullanıldığına bakmak için TDK (Türk Dil Kurumu) internet sayfasına bakman yeterli!

İlk yazdığım mesajda gayet efendi gibi yazmışım, hiçbir hakaret yok! İşi sonra sen dokunmuş lafına getirdin ondan sonra bende ona göre cevaplar yazdım.

İnsanın bilgisi olmayıp, cahilce yorumlar yapınca (ki cahil kelimeside hakarete girmez) karşılıklı tartışmaya (tartışmadan kasıt fikir alışverişi, kavga değil) giremez.

Ama senin kafandaki tek düşüncen ve elindeki tek çaren konuyu kapattırmaya çalışmamız, hakaret(!) ettiğimizi sanmak ve söylenenlere mantıklı cevaplar veremeyerek, kendini kandırarak, sıkışınca ana bacı küfür etmekten ileri geliyor demek ki. Bu lafın üstüne sen bırak benim efendiliğimi, efendilik ya da adam gibi konuşma laflarını ağzına alma bence.

Kişi kendinden bilir işi... Hadi güle güle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Mayıs 2015; 22:46:03 >

• Daha fazla polemiğe giremiycem arkadşlar konuyu kapattırmaya çalışıyorsunuz anlaşıldı
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    kış lastiğine gerek yok dersen cevabını alırsın arkadaşım...
    konuştukça daha da batarsın sonra böyle..
  • Hahaah hala cevap yazıyor..
    "Daha fazla polemiğe giremiycem arkadşlar konuyu kapattırmaya çalışıyorsunuz anlaşıldı" Türkçe bilmeyen google translate kullanabilir
  • hepimiz gelelim fake hesap açalım millete sataşalım uzaklaştırma aldıralım konuları kapattıralım. Herkes yemez bu numaraları
  • Birileri korktu kışlık lastik satislarimiz düşecek diye normal

• Guncel

• Guncel

• Bu kisda yazlıkla gezelim

• Neden belli aralıklarla konuyu UP'luyorsun _?

Amacın nedir ?

Gizli bir ajandan mı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Neden belli aralıklarla konuyu UP'luyorsun _?

Amacın nedir ?

Başka fikirlerin var mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Neden belli aralıklarla konuyu UP'luyorsun _?

Amacın nedir ?

elinde baya bi 4mevsim kalan lastikçi dadında

Bu arada bendeki attractalar da 5. Yaşını doldurdu. Zincirim bagajda. Kış lastiği falan da almam. Ama ona göre kullanırım, kimseye de alma demem. Soran olursa da "ben anlamam" der geçerim, zira böyle işte sorumluluk almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kış gelıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.