Şimdi Ara

Kışlık Lastik Avantaj değil dezavantaj oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_111122044/tm.htm

Birkaç güne yağış gelebilir, inşallah kimsenin canını yakmazsınız ani kara yakalanıp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Her gun kullandigim yolda hava -1i gorunce (1ay once) arac arkadan kaydi ve kontrolu kaybetip kaldirima vurdum,1 hafta sonra kisliklari takacaktim,3bin lira masraf acti, demem o ki kisin kis lastigi,yazin las lastigi kullanin.

geçmiş olsun hocam ama yol buzsa kış lastiği de kurtarmıyor onun bilgisinide verelim. Keza gecen bir arkadas konu açmıştı aynı durumda kışlık lastıklerını garantiye göndermiş. Garantide buzda çivili lastik karda zincir takmalısınız diye lastikleri geri yollamış adama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://forum.donanimhaber.com/m_111122044/tm.htm

Birkaç güne yağış gelebilir, inşallah kimsenin canını yakmazsınız ani kara yakalanıp...

Son 5 yıldır yakalanmadım yılda 50 bin km yol yapıyorum.. Bilmem anatabildimmi :D
  • 10 bınlıkler geldı yavas yavas yonetici asistanları vs tam kadro burda olur :D
  • geçen sene herkes taktırmayın kandırmaca demiş bu sene her arabada görüyorum bu lastikleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

geçen sene herkes taktırmayın kandırmaca demiş bu sene her arabada görüyorum bu lastikleri?

Benım araca denk gelmemıssın demekki :D bende goruyorum ama işte reklamın gucu. Tvde ne reklam goruyosa alıyo bu millet beyınler uyusmus. Aldıkları da petlas mesela en cok gordugum ki o lastik kıs lastikleri arasında ilk 100De adı bile geçmiyor. Fren mesafesi yok hanı aracın durması bile mucize :D
  • Havalar bozulunca yola çıkmıyorum kafam rahat oluyor zaten isyeri evden yuruyerek 10 dk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    evet 5 aracın 3 ünde petlas görüyorum bende. ama kışlık lastiğin yapısı zaten bu ıslak zeminde hepsi aynı c sınıfı frenleme sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

evet 5 aracın 3 ünde petlas görüyorum bende. ama kışlık lastiğin yapısı zaten bu ıslak zeminde hepsi aynı c sınıfı frenleme sağlıyor.

Bugun bi yokusta ondekı araclar patınaj yaptı mesela ama ne lastik takılı bilemiycem. Bende yazlık cpc5ler herzaman takılı. Yarın kardada takılı olacak. O araçların patınaj yaptıgı yerde benim aracım yapmadı. Millet tutturmus kıslık lastık takın diye ama işte kışlık lastik cozum degil. Lastik ureten firmalar kendileri soyluyor yokusta zıncır takın buzda cıvılı lastik takın diye..
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    buzda zaten kış lastiği bile etki etmez. buzda dediğin gibi zincir yada çivili olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Havalar bozulunca yola çıkmıyorum kafam rahat oluyor zaten isyeri evden yuruyerek 10 dk

Aynen riske girmeye ne gerek var. Ankara İstanbulda en fazla yılda 2 gun kardan okullar tatıl oluyor. 2 gunde taksıye bınıverin en kotu hiç riske girmeyin. 2 gun içinde aracınıza bosuna kıslık lastik alıp boşa masraf etmeyın
  • İstanbulda oturuyorum bende karda arabayi cikartmicam ama gittim lassa kis lastigi aldim ne demişler tedbiri al takdiri allaha birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konunun başındaki ve konuyu açanın kış lastiği yalan dolan mantığını içeren yorumları görünce lastiğin havasını kışın indirip daha iyi yol tuttuğunu düşünen milletin videoları geldi aklıma.

BU ve bunun gibileri yüzünden en ufak bir buzlanmada kaza yapıp insanlar ve trafik tehlikeye giriyor. EN ufak bir karda kızak gibi sağa sola kayıp kaza yapıp trafiği felç ediyorlar.

Yahu kış lastiği gereksiz olsa birçok ülkede zorunlu hale gelir miydi? Kış lastiğini sen belirlenen derecenin üstünde kullanıyorsan elbette yaz lastiğine göre performansı iyi olmayacaktır.

Bu ülkedeki eğitim seviyesi ve niteliği değişmedikçe ve cezalar uygulanmadıkça hiçbirşey düzelmez.
  • Ben yaz lastigiyle yıllardırkkışın bir kere bile yolda kalmadim arkadaşlar yapmayın. Hala buzda kış lastiği olmadığı için kaza yapıyor diyip kendi zeka seviyelerine bakmayip milletin zekasına laf ediyorsunuz. Gerçekleri konuşanlari da 9 köyden kovmayin. Buzda her lastik kayar zaten illa ki durumu kışllastiğine baglıyorsunuz halen. Daha dün adam konuda kış lastigiyle kaymış kaza yaptım demişti forumu takip edin baridd millete sadece laf atmak için suraya yorum yazmayın . forumda herkes fikrini paylaşabilir forumdur sonuçta ama sadexe başkalarına hakaret eden ezik dolmuş burasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 30 Aralık 2015; 0:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Şu konunun başındaki ve konuyu açanın kış lastiği yalan dolan mantığını içeren yorumları görünce lastiğin havasını kışın indirip daha iyi yol tuttuğunu düşünen milletin videoları geldi aklıma.

BU ve bunun gibileri yüzünden en ufak bir buzlanmada kaza yapıp insanlar ve trafik tehlikeye giriyor. EN ufak bir karda kızak gibi sağa sola kayıp kaza yapıp trafiği felç ediyorlar.

Yahu kış lastiği gereksiz olsa birçok ülkede zorunlu hale gelir miydi? Kış lastiğini sen belirlenen derecenin üstünde kullanıyorsan elbette yaz lastiğine göre performansı iyi olmayacaktır.

Bu ülkedeki eğitim seviyesi ve niteliği değişmedikçe ve cezalar uygulanmadıkça hiçbirşey düzelmez.

Senin ehliyet varmı? Testte zeka si 79 altıcçıkanlar artik ehliyet alamiycaklarmis haberin var mi? Once onu düşün sonra millete laf at. Bu nedir arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Şu konunun başındaki ve konuyu açanın kış lastiği yalan dolan mantığını içeren yorumları görünce lastiğin havasını kışın indirip daha iyi yol tuttuğunu düşünen milletin videoları geldi aklıma.

Bu kadar hakaret edipte uzaklaştırma almamış olman zaten forumdakı konumunu belli ediyor. Senın arkadaslarında geldı daha once konuyu sabote etmeye çalıştı. Ama ben sana sövupte burda uzaklastırma almayacagım merak etme yemezler

• "orları bilmem ama buralarda hava oh mis.." Gökhan özen. negüzel kış lastiği derdimiz yok şükür
  • ex_silver kullanıcısına yanıt
    +1000 geçen sene bu zamanlar Eskişehir'e doğru yola çıkmıştık. Yolk, kaza yapan çeşitli yaz lastikli binek oto ile zincir, vb önlemlerini almayan tırların yoldan çıkması gibi sebeperle ara ara kesilmişti, böyle tiplerin sorumsuzluğu nedeniyle yılbaşına Bilecik yakınlarında otoyolda girmek zorunda kalmıştık, 5-6 saat yolda kalmıştık toplamda. "Yaz lastiği yeteer be abii" modundaki tipler sadece kendilerini değil başkalarını da tehlikeye atıyorlar ve vaktini boşa harcıyorlar farkında değiller. Kendini ve sevdiklerini ne yaparlarsa yapsınlar umrumda bile değil ama kimse benim canımı ve malımı tehlikeye atamaz arkadaş.
  • Ben petlas snowmaster taktırdım, dün istanbulda yağmur vardı ve virajlarda yokuşlarda en ufak bir kayma patinaj yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

Ben petlas snowmaster taktırdım, dün istanbulda yağmur vardı ve virajlarda yokuşlarda en ufak bir kayma patinaj yaşamadım

o zmn en basit sekılde anlatmaya calısayım. Fren testi yapmışlar almanyada. Orda petlas markası da katılmıs ancak ilk 100'e girememiş. SAdece LAssa Snoways ilk 100'e 98. sıradan girebilmişti illa yerli malı alacaksanız.. Yanı 100 tllik Çinli lastikler bile bizim Türk MAlı Lastiklerden iyiydi testlerde. Testi yapanlarda ADAC gibi bi kuruluştu fasa fiso bir test değildi tyrereviews co uk sitesinde mevcut
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.