crosarir 667mhz 1x1 2gb ram soğutuculu asus striker extreme anakart sagate 500gb sata2 16mb cache harddisk core2duo E6600 işlemci asus EN8800GTS 640MB EKRANKARTI termaLTAKE euraka gümüş kasa ve tabiki windows vista 64 bit oem turkçe
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23292 kasanın linki bu kasayı cok sevdim fikirlerinizi ayriyeten bekliyorum bu kasaya tagan 700wat civarı psu ilave edicem. ram olayında vasat kaldık sanırım bulduğumun en iyisi bu sanırım öneriniz varsa vatan computerin sayfasından öneri verirseniz sevinirim cardfinansla yapacam alışverişi başka yere gidemiyorum malesef yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim şimdiden:)
tt tsunami olarak değiştirebilirsin kasayı veya CM stacker al, paran yeterse Tek 500 gb yerine 2 tane 250 gb alırdım ben olsam,nedeni ise bilgi kaybı durumunda sorun yaşamak
RAMİ GEİL 800MHZ ALIRSAN İYİ OLUR SENİN İÇİN..
bence corsairde işini görür rahatlıkla ama yinede sen bilirsin geil 800 de gayet iyi.psu'yu enermax yada dengi bi marka al yalnız.bi de arkadaşın dediği gibi 2x250 gb koyarsan daha iyi olur raid yaparsın ve bilgisayar 2 katı hızlanır otomatikman
quote:
Orjinalden alıntı: STIHL
crosarir 667mhz 1x1 2gb ram soğutuculu asus striker extreme anakart sagate 500gb sata2 16mb cache harddisk core2duo E6600 işlemci asus EN8800GTS 640MB EKRANKARTI termaLTAKE euraka gümüş kasa ve tabiki windows vista 64 bit oem turkçe
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23292 kasanın linki bu kasayı cok sevdim fikirlerinizi ayriyeten bekliyorum bu kasaya tagan 700wat civarı psu ilave edicem. ram olayında vasat kaldık sanırım bulduğumun en iyisi bu sanırım öneriniz varsa vatan computerin sayfasından öneri verirseniz sevinirim cardfinansla yapacam alışverişi başka yere gidemiyorum malesef yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim şimdiden:)
ram lerin xms2 serisiyse gayet güzel bi seçim olur. voltaj vermeden 800mhz de çalışabiliyolar. o fiyata daha kalitelisini bulamazsın zaten.
diğer parçalarda oldukça iyi. hayırlı olsun güle güle kullan...
fiyat ne cikti
her sey solenmiş.
2x1GB 800MHz Geil olsa da olur.
Saygılar.....
FİYAT 2400YTL xms2 serisi ram ler evet tagan 700wat ilave edip su soğutmayıda çaktımmı 2900ytl falan olacak monitör hariç 19inc phılps lcd monitörüm var zaten yorumlarınıza teşekkür ederim içim rahat bir şekilde alıcam ram konusundaki yorumlarınıza katılıyorum fakat vatanbilgisayarda geil marka satılmıyor twıvos kıngston ve crosair den başka yok malesef ram de tav olduğum soğutuculu olduğu için alıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme