Şimdi Ara

Kısmi Yağlanma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık 1.5 senedir evde kendi çapımda (8 Kg çift dumbell ile) en azından fazla yağlanmanın önüne geçebilmek için uğraşlar veriyorum. Bu süre içerisinde yağlarda ve görünümde hiçbir değişiklik olmasa da, kollarımda ve göğüslerimde, yaptığım hareketlerden ve bunları tekrarlamamdan dolayı ciddi anlamda kaslanma oldu. Hatta şu son iki ayda tüm şekerli (tatlı, çikolata vb. gibi) gıdaları keserek tam 26 kilo verdim. Oldukça hızlı kilo verip, alan bir yapıya sahibim.

Velhasıl kelam, benim asıl sıkıntım şu: O kadar göğüs kaslarımı zorlamama rağmen, uç taraflarında yağlanmalar mevcut. Her dışarı çıkarken gezmek veya arkadaşlarla takılmak için, sürekli uyduğum hızlı ver kısa bir programım var. Yaklaşık yarım saate yakın bir vaktimi alıyor. Dışarı çıkmaya hazır olduğum zaman, inanın Chris Hemsworth'den daha vücutlu görünüyorum. Hatta göğüs kaslarım onunkinden daha büyük, iri duruyor. En önemlisi de göğüslerim gayet normal bir şekilde dik duruyor. Baklavalarımı bile görebiliyorum. Ancak akşam saatlerine doğru göğüs uçlarım tekrar yere bakmaya başlıyor. Neden böyle oluyor? Bu göğüs sarkması çok canımı sıkıyor.

Jinekomasti olduğunu düşünmüyorum.

Sabredip okursanız daha doğru cevaplayabilirsiniz.

Saygılarımla...

Boy: 1.95

Kilo: 82-84 arası değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackFendeR -- 13 Mayıs 2014; 4:08:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.