Şimdi Ara

Kitabımı 2 buçuk yıldır teslim etmedim :( (ACİL!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kütüphaneden 2 buçuk yıl önce bir kitap almıştım adını boşverin karışık neyse işte sonra 2 buçuk yıl sonra aradılar annemi belirtmişler ona bu durumu görüşmeye gitcez de ben kitabı bulamıyorum ne yapmalıyım kaç para isterler ne ister ne yaparlar lütfen söyleyin ? !? !? :( :( :(

• Para cezası olacağını zannetmiyorum olsa olsa kartın bloke olur ve bir daha kendi adınla kütüphaneden kitap alamazsın.Bu arada halk kütüphanesi mi üniversite kütüphanesi mi?
    Üniversite kütüphanesiyse daha vahim olabilir çünkü.
  • Dragstyle kullanıcısına yanıt
    Halk kütüphanesi :/
  • Halk kütüphanesi ise sorun olmaz. Ben bayağı eskiden giderdim. Birgün dediler ki sen şu kitabı almışsın ve getirmemişsin yeni kitap alamazsın.Söyledikleri kitapta çocuk kitabıydı.Yok ben almadım, bir yanlışlık var desemde inanmadılar. Bende kitabımı almadan çıktım ve daha da uğramadım. Üzerinden 6 yıl geçti hiçbirşey olmadı.
  • napmışsin hocam
    bence bir süre kitap alamama cezası verirler ki sen gittiğinde bir zaman geçtiği için üyeliğini yeniletmeni isteyeceklerdir ki bu kitabı görürsen senin ismini bile hatırlamazlar büyük ihtimal.
    Bence bu kitabın aynısını al bağışla ve üyeliğini yenilet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

napmışsin hocam
    bence bir süre kitap alamama cezası verirler ki sen gittiğinde bir zaman geçtiği için üyeliğini yeniletmeni isteyeceklerdir ki bu kitabı görürsen senin ismini bile hatırlamazlar büyük ihtimal.

Kitabın Aynısını Bulamıyorum işte sorun o başka kitap bağışlasam onun yerine sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atax45x

quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

napmışsin hocam

Kitabın Aynısını Bulamıyorum işte sorun o başka kitap bağışlasam onun yerine sorun olur mu?

vicdan azabı çekmeyeceksen neden olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 15 Ağustos 2014; 12:29:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim başıma da senin olaya benzer bir durum gelmişti.Halk kütüphanesinden kitap alıp 1,5 sene götürmemiştim.Telefonla arıyorlardı.Sonra bir şey çıkmadı.
  • Bence artık okumayacağın 2-3 kitabı bağışla oraya , durumu izah et. Anlayışlı çıkarlarsa ne güzel , yoksa salla gitsin.
  • Halk kütüphanesini bilmiyorum ama üni dekilerde 15 günde sonra hergün sanırım 5 ve ya 10 krş cezası var ve eğer kitabı kaybettiysen aynıyayınevinden tamamen aynı basımı alıp götürmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atax45x

Halk kütüphanesi :/

En fazla kitabın aynısını isterler.Bulamıyorsan yenisini alırsın hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Halk kütüphanesini bilmiyorum ama üni dekilerde 15 günde sonra hergün sanırım 5 ve ya 10 krş cezası var ve eğer kitabı kaybettiysen aynıyayınevinden tamamen aynı basımı alıp götürmen gerekiyor.

senin dediğin gibi oldu kitabın aynısını istediler sadece :)
  • Sigara fiyatlarının 6 TL'nin üzerinde olduğu ülkemizde aslında, üklemizde kitap fiyatları çok da yüksek değil. Halk kütüphanelerinin kırışık, buruşuk, özentisiz şekilde kullanılmış kitabını almaktansa giderim daha temiz olanını alırım. Sorunuza gelecek olursak; herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum;ama siz yine de başka kütüphanede çalışan memur ile olayı anlatmadan kitap aldığımızda bunu getirmesek ne gibi işlem yapıyorsunuz şeklinde sorun.
  • Al aynısını bağışla

• Kitabın aynısını götür bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Benim de küçükken bilgi evinden aldığım kitapta böyle bir şey olmuştu fakat kitabı bulup götürdüm ben. Geç götürdüğüm için orada bir bozuk kitap rafı vardı onu düzelttirdiler iş hallolmuştu.
  • Pendik Belediyesi kütüphanelerinde geç getirdiğin süre kadar kütüphanelerden kitap alamıyorsun eğer öyle bir uygulama varsa 2.5 yıl kitap alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Sigara fiyatlarının 6 TL'nin üzerinde olduğu ülkemizde aslında, üklemizde kitap fiyatları çok da yüksek değil. Halk kütüphanelerinin kırışık, buruşuk, özentisiz şekilde kullanılmış kitabını almaktansa giderim daha temiz olanını alırım. Sorunuza gelecek olursak; herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum;ama siz yine de başka kütüphanede çalışan memur ile olayı anlatmadan kitap aldığımızda bunu getirmesek ne gibi işlem yapıyorsunuz şeklinde sorun.

sigara fiyatlarının pahalı olması kitabı ucuz yapmıyor. evet, ülkemizde kitap pahalı. şöyle diyebilirsiniz, her gün sigaraya 6-10 lira veren birisi 1-2 haftada belki bir ayda okuyacağı kitaba vereceği parayı çok görmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torror

quote:

Sigara fiyatlarının 6 TL'nin üzerinde olduğu ülkemizde aslında, üklemizde kitap fiyatları çok da yüksek değil. Halk kütüphanelerinin kırışık, buruşuk, özentisiz şekilde kullanılmış kitabını almaktansa giderim daha temiz olanını alırım. Sorunuza gelecek olursak; herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum;ama siz yine de başka kütüphanede çalışan memur ile olayı anlatmadan kitap aldığımızda bunu getirmesek ne gibi işlem yapıyorsunuz şeklinde sorun.

sigara fiyatlarının pahalı olması kitabı ucuz yapmıyor. evet, ülkemizde kitap pahalı. şöyle diyebilirsiniz, her gün sigaraya 6-10 lira veren birisi 1-2 haftada belki bir ayda okuyacağı kitaba vereceği parayı çok görmemeli.

Sorun kitapların fiyatı değil. İnsanların sigara kadar kitabı sevmemesi.

Bir sigaraya günde 10 lira veren insan 20 liralık bir kitaba çok yüksek diyor. Neden ?

Eğitimin ilk yıllarında çocuğa aşılanması gereken en önemli şey okuma alışkanlığı ama ülkemizde maalesef ki durum böyle değil. Ufakken yapamazsan büyüyünce eline kitap aldıramazsın kimseye eğer içinde yoksa.

Ben sigara içmiyor muyum ? Bende içiyorum hem de günde 2 paket alıyorum 19 lira veriyorum ama sigara + kahve + kitap üçlüsüne de aşığım. Gider kitaba da 50 lira veririm keyfimi de yaparım. Çünkü ben kitap okumayı seviyorum.

Ayrıca kitap fiyatları sigara fiyatları gibi çok yüksek ama aradaki fark şu. Biri zararlı diğeri değil. En azından kimine göre değil. Bunun alternatifi var mı ? Var. Sahaflar var, kütüphaneler var, internet üzerinden alışveriş var. Yani demek istediğim okumak isteyen her türlü o kitabı okur.

• Hocam, ben Türkiye'deki kitap fiyatlarının gayet uyun olduğunu düşünüyorum. Bunu söylerken de yıllık kitap fiyatı olarak 800 TL civarına parayı kitaba verdiğimi ayrıca belirtmek isterim.
  • quote:

Hocam, ben Türkiye'deki kitap fiyatlarının gayet uyun olduğunu düşünüyorum. Bunu söylerken de yıllık kitap fiyatı olarak 800 TL civarına parayı kitaba verdiğimi ayrıca belirtmek isterim.

sizin görüşünüzdür, saygı duyarım. ben pahalı olduğunu düşünüyorum. sigara alkol falan da kullanmam kullanmayacağım. gereksiz harcama yapan biri değilim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.