Şimdi Ara

Kitap okuma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yeni bir kitap aldınız ne kadar sürer bitirmeniz günlük ne kadar okursunuz ne kadar sürede biter

örn ben genelde 1000+ sayfa kitaplar okuyorum 1-2 ay sürüyor yoğunlugum varsa bu daha da uzuyor

kaç sayfa okursunuz / okudugunuz yere döner misiniz tam anlayamamışsanız?

(benzer konu varsa linkini atarsanız oda olur)

iyi forumlar

• Kitabın sayfa sayısına bağlı.

100 sayfadan azsa 1 gün
    100-200 arasıysa 2-3 gün
    300-400 civarıysa veya daha fazlaysa 1 hafta.

Tabi yeri geliyor araya bir sürü şey giriyor kitap okumaya zaman kalmıyor. O zaman 2-3 haftada bittiği de oluyor.

Okuduğum yere geri dönmem. Sadece son okuduğum sayfalara hızlıca bir göz atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 17 Eylül 2016; 16:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde günde en azından 40-50 sayfa okumaya çalışırım ama tatilin de etkisiyle şu son 7 günde 1380 sayfa kitap okumuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 17 Eylül 2016; 17:01:49 >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Ben boyle 1 aya yayinca konudan kopuyormus gibi hissediyorum acaba millet nasil okuyor diye merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde ortalama 100+-20 okuyorum fakat boşluğa göre alıp 400 sayfayı bitiredebilirim
  • O anki duruma ve kitaba bağlı. Çok farklı değişkenler söz konusu.

Kimi kitaplar okudum, tüm günümü verdim, okula bile gitmedim, kimi kitaplar okudum yarısına gelip sıkıldım, boşuna okumuş olmayayım diye gıdım gıdım okudum.

Ama minimum bir sayı vermek gerekirse, her insan en az 40 - 50 sayfa okumalı bir günde.
  • hiç belli olmuyor. bazen 300 sayfalık kitabı 2 günde deli gibi okuyup bitiriyorum. bazen 300 sayfa 3 hafta sürüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asimov kitap okuma sırası
    8 yıl önce açıldı
    Kitap Önerisi(Okuma Kitabi)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla süreyi bilmiyorum ama okula gidiş gelişte okumaya çalışıyorum hep. Günde 50 sayfa civarı okuyabiliyorum. Edebi romanlara geçince nasıl yapacam bilmiyorum otobğste metrobüste okuma işini bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kitaba göre değişiyor. Eserin puntosuna, konusuna, diline göre fark ediyor. Harry Potter gibi kitapları bir iki günde bitirebiliyorum. Ama Tutunamayanlar'ı 40 günde okumuştum mesela
  • Genelde 4 saatte 100 civarı sayfa okurum. Bu hesapla 1000 sayfalık bir kitabı 10 günde bitiririm.

• Ortakama 2.5 saat kitap okurum.Sayfa sayısı 200 civarı.Eğer kitap okunuşu kolay ve anlaşılır ise ve sürükleyici ise 2.5 saatte 350 sayfa kitap okumuşluğum vardır.
  • günde 50-100 sayfa arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 23 Ekim 2016; 18:51:58 >
  • Günde en az 20 en fazla 70.

Spor, okul derken ortalama 50 sayfa okuyabiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 sayfadan azları 2 günde fazlasınıda duruma göre 3-4 günde okuyorum.Bir başladımmı duramıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum. up.
  • 250 sayfa civarı 1-2 gün.
    500+ sayfa max 5 gün.
  • Örneğin dizi dostum sallıyorum lost a başladın (ben izliyorum şuan) 6 sezon bunu da aynı şekil kısa sürede mi izliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: claderan

Örneğin dizi dostum sallıyorum lost a başladın (ben izliyorum şuan) 6 sezon bunu da aynı şekil kısa sürede mi izliyorsun

ben çok dizi izlemem en fazla 3-4 tane izlemişimdir. skins üzerinden örnek veriyim. 1 sezonunu ortalama 45 dakikadan 10 bölüm. gündüz uyuyorum akşam işte 8-9 gibi oturuyorum 1 sezon bitiyor. her gün ard arda izleme fırsatım olmadı ama 1 sezon 1 günde bitiyor.
  • 100 sayfaysa 1 hafta
    200 sayfaysa ya da 300 2 hafta
    300+ 3 hafta
    400+ bir buçuk ay
  • 500'den küçük ise 1 haftada okumam gerek. Çünkü edebiyat hocamla kitabın sohbetini yapıyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.