Şimdi Ara

Kitap okumak istiyorum ama param yok kütüphaneden almalıyım çok kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli kitap okumak istiyorum ama kitaba ayıracagım param kalmıyor zorunlu ihtiyaçlarımı karşılayınca. kütüphane tek çarem gibi o zamanda aldıgım kitap bende kalmayacak ilerde dönüp bakamayacağım zoruma gidiyor bu.
    ve bilgi kitapları sıkıntı olacak unuttugum bilgiyi dönüp dönüp bakmam gerekiyor haftada 1 en azından. siz ne yapardınız ?

• Hocam biraz para biriktirip ebook alabilirsiniz . D&Rlerde yeni bi ebook cikmisti fiyatida uygundu . Suan markasi aklimda yok ama internetten bulabilirsiniz markasini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma geldi ama kitabı bu şekilde okumaktan zevk alacağımı düşünmüyorum o sayfaları hissedeceksin elinde diğer türlü verim alamam. en azından benim için böyle
  • Hem sayfaları hissedicen, hem kitaplığında duracak, hem para vermeyeceksin. Domalsınlar mı bide?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impalas

aklıma geldi ama kitabı bu şekilde okumaktan zevk alacağımı düşünmüyorum o sayfaları hissedeceksin elinde diğer türlü verim alamam. en azından benim için böyle

Haklisim hocam . O zevk ayri bisey . Ama suan butcen pek yeterli degil sanirim o yuzden ebook tavsiye ettim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Hem sayfaları hissedicen, hem kitaplığında duracak, hem para vermeyeceksin. Domalsınlar mı bide?

Ne yazikki durum böyle. 15 kitaba vereceğin parayla ekitap okuyucu alabilirsin 3000 g tane kitap var. Ben de alıcam hala alamadım.

• Kitap okuyun çok faydalıdır. Ben okumasamda siz okuyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kitabı olan arkadaşlardan ödünç alırdım.

kolay soru

sıradaki gelsin.
  • Tekrar açıp bakmaktan bahsediyorsanız kütüphaneden aldığınız kitaplarda ilgi çekici yerleri başka bir kağıda yazmalı veya fotoğrafını çekmelisiniz.

Tabi burada şöyle bir sorun da var siz kitabı okurken bir yer ilginiz çekmez ama o okuduğunuz yer ileriki zamanlarda karşınıza çıkar ve kitaba bakmak zorunda kalırsınız o zaman kötü olur lakin paranız yoksa yapılabilecek en iyi yöntem budur bence.
  • Hocam kütüphaneden okursun,bir daha bakmak istersen pdf indirirsin,tabi hepsi bulunmaz

• Sahafçılardan ikinci el olarak bulabilir misiniz bilmiyorum ama orda daha ucuz oluyor kitaplar. Sahafçılarda dolaşın derim.

(Ders kitapları için ikinci el var da normal kitapların ikinci eli var mı bilemedim şimdi)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim kutuphaneyi tavsiye ederim bir sürü kitaba ücretiz ulaşma imkanı var ha almak istiyorum diyorsan 2. El kitap satan sahafcılar var onları tercih edin

• Param yok tipim yok güzel bir kız istiyorum istediğim zaman öpeyim koklayayım, genel ev iyi ama istemiyorum işimiz bitince koklayamıyoruz ne yapayım beyler osbir demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Sahafçılardan ikinci el olarak bulabilir misiniz bilmiyorum ama orda daha ucuz oluyor kitaplar. Sahafçılarda dolaşın derim.

(Ders kitapları için ikinci el var da normal kitapların ikinci eli var mı bilemedim şimdi)

Büyük ihtimal onu da sıfır olmadığı için beğenmez. Bakire kitap arıyodur.
  • Üff sıktın artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.