Şimdi Ara

Kitap okurken dikkatim dağılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
13.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kitap okurken(Gerçi sadece kitap okurken değil her konuda) dikkatim dağılıyor. Okuyorum fakat okuduğumu anlamıyorum. Kitap gerçekten güzel fakat aklım sürekli başka şeylere kayıyor dikkatimi toparlayamıyorum.

Ne tavsiye edersiniz acaba?

• O bende de çok oluyordu yavaş yavaş okumadan önce zihnimi boşaltmaya başladım.. Kafamdaki her şeyi bir tarafa atıyorum bir süre 5dk falan dinleniyorsun gözleri kapayıp aklına ne gelirse uzaklaştır.. Ondan sonra başla kitaba yine olursa olduğu gibi zihninden uzaklaştır direk yavaş yavaş alışıyorsun
  • Uyumaya çalışırken, dersteyken, kitap okurken çok sık karşılaşıyorum bu durum ile. Sanırım dikkat dağınıklığı hastalığı var bende. Doktora gitmek en iyi çözüm olacaktır.
  • aynen benimde dagiliyor dikkatim ama kitap sararsa dagilmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü bir sorun ya sürekli aklıma başka şeyler geliyor. Ehliyet alacağım yakında araba kullanırken de başıma gelmesinden korkuyorum. Çok çabuk dikkatim dağılabiliyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Son durumu sizlerle de paylaşırım.
  • Bende de dikkat dağınıklığı var.Sürekli dalıyorum.Ama hiçbirşey düşünmüyorum.Sanki ayakta uyuyor gibiyim. Herhalde bu durum birtek bende var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Bende de dikkat dağınıklığı var.Sürekli dalıyorum.Ama hiçbirşey düşünmüyorum.Sanki ayakta uyuyor gibiyim. Herhalde bu durum birtek bende var.

Bende de var maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kitap sarmıyorsa ben de dikkâtimi toparlayamıyorum ama kitap güzelse bir kere daldım mı tamamdır...
  • Bende de var. Hatta ilaç bile kullanırım dikkat eksikliği için, başka yolu yok gibi gözüküyor.
  • kitap okuyunca 5 dk sonra uykum geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

kitap okuyunca 5 dk sonra uykum geliyor

Bende de önceden oluyordu.(kitap okumayı sevmediğim zamanlarda)Belki dikkatini kitaba veremiyorsundur.
  • quote:

Kitap okumak benim de uykumu getiriyor.Eğer uykuya karşı koyup okursam okurum ama gözümü bir kapattım mı çok geç oluyor herşey için :D

• quote:

quote:

Bende de önceden oluyordu.(kitap okumayı sevmediğim zamanlarda)Belki dikkatini kitaba veremiyorsundur.

dikkatimi veremiyorum malesef en ufak sesten bozuluyor

• quote:

quote:

quote:

dikkatimi veremiyorum malesef en ufak sesten bozuluyor

Aynı şekil benimde.En ufak sesten sinirleniyorum.Bu yüzden ders çalışamıyodum.

• 2 yil kitap okumaya ara verdim. Hukuk, iktisat gibi kitaplari bitirdikten sonra tekrar romana basladim ve hic dikkat dagilmiyor :)

• Başka şeyleri düşünme, zihnini boşalt, kitabı hayal etmeye bak
  • öyle demekle olmuyor iste kulak tikacagı alsam işe yarar mı

• Bence o herkeste bi nebze olur ama aşırı fazlaysa bu bir sorun. Doktora gitmek en iyi çözüm.
  • Çok kötü bir sorun bu yav. Sillmarillion okuyorum, 1 sayfadan sonra bir bakmışım başka şeyler düşünüyorum okuduğumdan bir şey anlamadan okumuşum. Her seferinde başa dönmekte sinir ediyor insanı.
  • Bende de var sorun özellikle sınavlarda oluyo tam soruyu okurken içimden bi şeyler rastgele şeyler söylerek aklımı karıştırıyor :D.Soruyu baştan başlıyorum okumaya odaklanma ve konsantre olma sorunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.