Şimdi Ara

Kitap okurken yanında ne içiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, konunun yerinden emin değilim kusura bakmayın.

Soru başlıkta ben şu sıralar çay içiyorum. Ama sizin öneriniz varsa evde hazırlaması kolay olur. Ya da dışarıdan alıp kullanabileceğim bir şey.

Tek amacım makina kullanmadan yapılan bir şey önerirseniz güzel olabilir. Bakalım forumun ağız tadı nasılmış? Güzel şeyler çıkar diye tahmin ediyorum.

Biz kullanıcılar da faydalanırız hadi bakalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip.

Çay, kahve, portakal suyu.

Dışarıda kullanılacaksa termos bu konuda kişinin imdadına yetişir cinsten.
  • Kitabın kıvamına bağlı oluyor benimki. Rus edebiyatı okurken çay veya ıhlamur içiyorum, dram okurken bira veya şarap tercih ediyorum. Ama kahve içmesini bir türlü sevemedim.
  • Ben viski içerim

Kitap okurken yanında ne içiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 17 Aralık 2018; 23:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    zengin adam başka moruk

• Kitap okurken bir şey içmem

• dikkatim dağılıyor hiçbir şey içmem

• Ejder meyveli smoothie içmeden kitap mı okunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Ben viski içerim

buram buram kalite akıyor mesajdan.

Tabii sarhoş olunca nasıl anlayacaksın o kitabı o da biraz meçhul.

Ben de çay forever.

• E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    2 duble yetiyor. Epey diri tutuyor beni. Fazlası uykumu getiriyor zaten.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:8:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey içme gereksinimi içtiğiniz şeyden değil yaptığınız aktiviteye(kitap okumaya) anlam katma- kılma çabasından başka birşey değil. Okumayı gerçekten sevip sevmediğini gözden geçirmeli böyle arayışda olan kişiler bence.

Bir diğer mesajım ise ,Rengi süslü ama tadı aynı olan alkol değeri yüksek içeceklerin marka sahipleri Kutularını,dışını şekilli yaparak alkolü nasıl sattığına şahit olduk bu konuda.

Milletimiz batılı ülkelerin aksine alkol içmeyi sevdiğinden veya kültüründen dolayı içmemektedir başka eksikliklerini kapatmakdan ötürü içmektedir üstteki mesajlardan gördüğümüz gibi alkol içmekle övünenler var bunu bir batılıda göremezsiniz.

• Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    1 - Benim hangi kültürde olduğumu nereden biliyorsunuz?

2 - Batıda yapılan bir şey referans olamayacağı gibi, yapılmaması da herhangi bir edime referans olamaz

3 - 11 yıldır duty free mağazalarını işleten şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyorum. sizin 7 sülalenizin dahi göremeyeceği kadar yabancı kültürden insanlarla birlikte oluyorum ve yine sizin düşünemeyeceğiniz kadar da alkollü içecekler hakkında bilgi sahibiyim. O yüzden bu kadar genelleme yaparak her yerde konuşmayın, hele ki tadı aynı derseniz rezil olursunuz. Burada biz bizeyiz kapiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 19 Aralık 2018; 22:58:35 >
  • Kahvesiz elime almam kitabı. Alışkanlık oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

1 - Benim hangi kültürde olduğumu nereden biliyorsunuz?

2 - Batıda yapılan bir şey referans olamayacağı gibi, yapılmaması da herhangi bir edime referans olamaz

3 - 11 yıldır duty free mağazalarını işleten şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyorum. sizin 7 sülalenizin dahi göremeyeceği kadar yabancı kültürden insanlarla birlikte oluyorum ve yine sizin düşünemeyeceğiniz kadar da alkollü içecekler hakkında bilgi sahibiyim. O yüzden bu kadar genelleme yaparak her yerde konuşmayın, hele ki tadı aynı derseniz rezil olursunuz. Burada biz bizeyiz kapiş
    11 yıldır duty free mağazalarını işleten şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyorum. sizin 7 sülalenizin dahi göremeyeceği kadar yabancı kültürden insanlarla birlikte oluyorum ve yine sizin düşünemeyeceğiniz kadar da alkollü içecekler hakkında bilgi sahibiyim. O yüzden bu kadar genelleme yaparak her yerde konuşmayın, hele ki tadı aynı derseniz rezil olursunuz. Burada biz bizeyiz kapiş

Psikoloji mezunu biri olarak ve yüksek lisansa hazırlanan biri olarak Bir alkol resminden kişilik taramasını doğru yapabildiğimi bu mesajınızla gösterdiğiniz için teşekkür ederim Bende birçok ülkede bulundum merak etmeyin yağtığım şey genelleme değil gözlem ve tecrubenin sonuçlarıdır.Ayrıyeten bir satış personelinin ''ben binlerce insanla-kişilikle uğraşıyorum psikologda neymiş!'' deseydi bu kadar gülmezdim Kültür falan duty free işleten şirkette yapmayın lütfen kapalı çarşıdaki esnaf bile bu kadar uçmuyor

Neyse tartışcak birşey yok ben renkli renkli yaptım mesajınızda yazdıklarınızı onları okuyan birinin neden alkole ihtiyacınız olduğunu anlayacaktır zaten

Edit: Hangi kültürde doğduğunuzu zaten attığınız resim ve yazılarınızdan anlamamak elde değil.Bir batılının birayı bir marifet olarak değil kültüründen kaynaklı içtiği nasıl belliyse. 2 Türlü içici vardır kültür ve bağımlılık,bağımlılık psikolojik eksiklerden gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 19 Aralık 2018; 23:50:34 >

• ejder meyveli smoothie
  • Hiçbir şey.
  • Bilimsel araştırma yöntemlerine vakıf olmadığınızı ve tek bir parametre ile kişilik ve kültür analizi yapılamayacağını bilmeniz gerekir. Yapıyorsanız da bu olsa olda “genellemedir”. Umarım yüksek lisansta araştırma yöntemleri dersinde öğrenirsiniz. Satış personeli değil içki-sigara ürünleri kategori müdürüyüm. Ayrıca doktora öğrencisiyim. Bağımlı olduğumu düşünerek mi psikolojik eksikliğim olduğunu düşündünüz? Eğer öyleyse Bağımlı olduğum çıkarımına nasıl ulaştınız? Muayene ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 20 Aralık 2018; 0:38:43 >
  • Gereksiz tartışmalara girmeyin yahu. Kitap okumak bir zevk. Yanında bir şey içip zevke zevk kalmaktan güzel ne olabilir?

• Çay, kahve veya su :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.