Şimdi Ara

kitap okuyamamak ACİL ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb dostlar söyle bir maruzatım var kitap okumayı seVmeye çalısan ara sıra okuyan uzun bir süredir alıp alıp okuyamama ha o gün ha bu gün derken aldığım kitapların rafta beklemesi çok kötü okurken yarıda bırakıp bir kenarda durması ÇOK KÖTÜ neden niye ya cidden önerileriniz nedir ne yapmam gerek bu düzene son vermek istiyorum ama nafile NE YAPMALIYIM

• Bosver okuma herkes okumak zorunda degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bosver okuma herkes okumak zorunda degil

AMA VİCDAN AZABI CEKİYORUM O KÖTÜ İŞTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordy23 -- 31 Ekim 2012; 23:54:19 >
  • Kral Katili Güncesi ile tanışmalısın yapman gereken buAma kitabı internetten sipariş ver mağazaya gidersen gözün korkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kral Katili Güncesi ile tanışmalısın yapman gereken buAma kitabı internetten sipariş ver mağazaya gidersen gözün korkar

ZATEN ADINI İNTERNETTE GÖRÜNCE TIRSTIM AMA AH ALIP ALIP OKUMAMAK KÖTÜ BE
  • quote:

Kral Katili Güncesi ile tanışmalısın yapman gereken buAma kitabı internetten sipariş ver mağazaya gidersen gözün korkar

Arkadas dalga geciyor herhalde bizle sentez

Sanki biz afiyetle yemegimizi yiyoruz o da camin arkasindan bakip buhara ekmek baniyor. Ne onerirsen oner, ''okuyamamak cok kotu :('' diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordy23

quote:

Adı değil de boyutu biraz sıkıntı.Sürekli tavsiye ettiğim ve okuyanların bayıldığı bir seri.Ben sanırım her oturduğumda bi 200 sayfa devirerek bitrmiştim.Gayet akıcı bir seridir.Seri dediğime bakma gerçi daha 2 kitap 3. yolda.

• quote:

quote:

quote:

Adı değil de boyutu biraz sıkıntı.Sürekli tavsiye ettiğim ve okuyanların bayıldığı bir seri.Ben sanırım her oturduğumda bi 200 sayfa devirerek bitrmiştim.Gayet akıcı bir seridir.Seri dediğime bakma gerçi daha 2 kitap 3. yolda.

yani 1. kitaptan baslarsam bana okumayı sevdirir diyorsun

• quote:

quote:

Sanki biz afiyetle yemegimizi yiyoruz o da camin arkasindan bakip buhara ekmek baniyor. Ne onerirsen oner, ''okuyamamak cok kotu :('' diyecek

Okuyamamak kısmı bahane kafasına silah dayanmıyor okumayacaksın diye arkadaş hem biraz önyargılı alıp bitiremem diye hem de biraz üşengeç sanırım.

@ lordy23 evet dostum kitabı al ilk 80 sayfayı atlat ki atlat dediğime bakma malum giriş kısmı olayların karakterlerin temeli atılıyor olduğundan kitapla arası olmayan adamı biraz sıkabilir ama 80'den sonra hikaye başlıyor kalan 700 sayfa nasıl bitti diye şaşarsın.Tamam kalın hele 2. kitap biraz daha zorlasa ilk kitabın 2 katı kalınlığında olacakmış ama keşke öyle birkaç kitabı daha olsa dedirtiyor insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 1 Kasım 2012; 0:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

quote:

Okuyamamak kısmı bahane kafasına silah dayanmıyor okumayacaksın diye arkadaş hem biraz önyargılı alıp bitiremem diye hem de biraz üşengeç sanırım.

@ lordy23 evet dostum kitabı al ilk 80 sayfayı atlat ki atlat dediğime bakma malum giriş kısmı olayların karakterlerin temeli atılıyor olduğundan kitapla arası olmayan adamı biraz sıkabilir ama 80'den sonra hikaye başlıyor kalan 700 sayfa nasıl bitti diye şaşarsın.Tamam kalın hele 2. kitap biraz daha zorlasa ilk kitabın 2 katı kalınlığında olacakmış ama keşke öyle birkaç kitabı daha olsa dedirtiyor insana.

Alıntıları Göster
    up

• zorlayacaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

Zorlanarak kitap okunmaz ancak kabız olunur. Bunun bir çeşidi daha var o da kimsenin okumadığı "klasikleri" yeni başlayan birine önerme hastalığı.

Beğeninize uygun kitaba rastlamamışsınızdır. Seveceğiniz kitap türlerine bakın, ilk bir kaç sayfasını okuyun, beğenirseniz alırsınız. Bu sebeple kitap reyonlarının önünde harıl harıl kitapları okuyanları görürsünüz. Amaçları kitapları bitirmek değil okunabilirliğini tartmaktır.

Mesela ben o.p nin üzerinde kar isimli toplu kağıt müsvettesinin ortasından bir kaç satır okudum ve ne kadar vasat altı ve kötü bir kitap olduğu o iki satırda bile gözüme gözüme vuruyordu. Aldığım gibi yerine bıraktım.

Nispeten az sayfalı ve seveceğiniz kitaplardan okumaya başlamak en mantıklı yol olacaktır. Yeni başlayan birine 20-30 ayrı romandan oluşan bir seri önermek kadar absürd birşey duymadım.

seveceğimiz bizi alıştıracak bir kitap hımm sağol önerin için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

Zorlanarak kitap okunmaz ancak kabız olunur. Bunun bir çeşidi daha var o da kimsenin okumadığı "klasikleri" yeni başlayan birine önerme hastalığı.

Beğeninize uygun kitaba rastlamamışsınızdır. Seveceğiniz kitap türlerine bakın, ilk bir kaç sayfasını okuyun, beğenirseniz alırsınız. Bu sebeple kitap reyonlarının önünde harıl harıl kitapları okuyanları görürsünüz. Amaçları kitapları bitirmek değil okunabilirliğini tartmaktır.

Mesela ben o.p nin üzerinde kar isimli toplu kağıt müsvettesinin ortasından bir kaç satır okudum ve ne kadar vasat altı ve kötü bir kitap olduğu o iki satırda bile gözüme gözüme vuruyordu. Aldığım gibi yerine bıraktım.

Nispeten az sayfalı ve seveceğiniz kitaplardan okumaya başlamak en mantıklı yol olacaktır. Yeni başlayan birine 20-30 ayrı romandan oluşan bir seri önermek kadar absürd birşey duymadım.

seveceğimiz bizi alıştıracak bir kitap hımm sağol önerin için

Alıntıları Göster
    Kısa sayfalı kitaplardan başla , hem rahat okursun hemde kitap bitirme zevkine erişirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Kısa sayfalı kitaplardan başla , hem rahat okursun hemde kitap bitirme zevkine erişirsin

Alıntıları Göster
    Hocam reçete veriyorum sana Tutku yayınlarının sherlock holmes'ünü tavsiye diyorum işe yaramazsa günde 2 tablet açlık oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Hocam reçete veriyorum sana Tutku yayınlarının sherlock holmes'ünü tavsiye diyorum işe yaramazsa günde 2 tablet açlık oyunlar

Alıntıları Göster
    Bende de sorun başlayana kadardı. Okumaya bi başladı mı alamazdım kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Bende de sorun başlayana kadardı. Okumaya bi başladı mı alamazdım kendimi.

Alıntıları Göster
    İstediğin, sevdiğin tarzda bir kitap al. Ama gerçekten seveceğin bir tarz olsun. Okurken sıkılmaman ve yarıda bırakıp unutmaman için. Bunu birkaç defa yap ondan sonra yavaş yavaş anlarsın bir kitabı yarıda bırakmanın ne büyük kayıp olacağını. Kitapları çok seviyorsan zaten yarıda bırakmak seni rahatsız eder. Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael noonan -- 1 Kasım 2012; 18:30:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: michael noonan

İstediğin, sevdiğin tarzda bir kitap al. Ama gerçekten seveceğin bir tarz olsun. Okurken sıkılmaman ve yarıda bırakıp unutmaman için. Bunu birkaç defa yap ondan sonra yavaş yavaş anlarsın bir kitabı yarıda bırakmanın ne büyük kayıp olacağını. Kitapları çok seviyorsan zaten yarıda bırakmak seni rahatsız eder. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Alıntıları Göster
    önerileriniz için teşekkürler baslayalım bi sonuçlarını açıklarım size tskkürler

• quote:

önerileriniz için teşekkürler baslayalım bi sonuçlarını açıklarım size tskkürler

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Bende de şöyle bir sorun var. Normalde kitap okumadan yana sıkıntım yok fakat son bir aydır elime neredeyse hiç kitap almadım. Bendeki genel bir bıkkınlık sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 2 Kasım 2012; 9:32:44 >
  • quote:

Merhaba dostum bende kitap okurken olacakları önceden tahmin edebiliyorum ve kitaplar çok basit geliyor.Şöyle ağır kitap önerir misin?Çabuk anlaşılmayan kitaplar olursa çok sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.