Şimdi Ara

Kitap Okuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap okumaya başladığım anda aklım öyle yerlere gidiyor ki, okuyorum ama 2-3 sayfa okuduktan sonra ne okuduğumu hatırlayamıyorum bile, kitap okurken odaklanamıyorum kitaba, konu hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

• Onceden cok guzel okurdum son zamanlarda bendede olmaya basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgini çeken kitaplar al ve olayı yakalamaya çalış. ondan sonra bi bakmışın kitap bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylex11

Kitap okumaya başladığım anda aklım öyle yerlere gidiyor ki, okuyorum ama 2-3 sayfa okuduktan sonra ne okuduğumu hatırlayamıyorum bile, kitap okurken odaklanamıyorum kitaba, konu hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Bir işe konsantre olamayıp başka işleri düşünen insanların daha zeki olduklarına inanıyorum. Bende kitap okuamıyorum. Bu zamana kadar severek okuduğum 5–10 kitap var çok iyiydi, gerisi boş. Yaş 16 ve yaşım için belki birazcık basit ama, Hıdır Kişisel Gelişiyor ve daha olgun olan diğer kitap ise Avcunuzdaki Kelebek. Ahmet Şerif İzgören in üslubu gerçekten çok akıcı. Bende KİTAP okumayı sevmem. Ama bunlar gerçekten iyi hocam. Ayrıca merak ettiğin bir daldan kitap deneyebilirsin. Kuantum a olan merakım üzerine Kuantum Düşünce teknikleri kitabını çok severek okudum. Hiç kitap okumayan ben, bir haftada 270 sayfalık bu kitabı bitirdim ..

• Sürükleyici bi kitap olsa sıkılmadın aklın da başka yere kaymazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elini oynatma kitap okurken.
  • bende tam aksine okumuyorum her kelimesi aklıma takılıyor yarısına sana vereyim istersen hafızamın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Hangi Kitapları Okuyor?
    2 hafta önce açıldı
    Kitap Önerisi(Okuma Kitabi)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torun2

quote:

Kitap okumaya başladığım anda aklım öyle yerlere gidiyor ki, okuyorum ama 2-3 sayfa okuduktan sonra ne okuduğumu hatırlayamıyorum bile, kitap okurken odaklanamıyorum kitaba, konu hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Bir işe konsantre olamayıp başka işleri düşünen insanların daha zeki olduklarına inanıyorum. Bende kitap okuamıyorum. Bu zamana kadar severek okuduğum 5–10 kitap var çok iyiydi, gerisi boş. Yaş 16 ve yaşım için belki birazcık basit ama, Hıdır Kişisel Gelişiyor ve daha olgun olan diğer kitap ise Avcunuzdaki Kelebek. Ahmet Şerif İzgören in üslubu gerçekten çok akıcı. Bende KİTAP okumayı sevmem. Ama bunlar gerçekten iyi hocam. Ayrıca merak ettiğin bir daldan kitap deneyebilirsin. Kuantum a olan merakım üzerine Kuantum Düşünce teknikleri kitabını çok severek okudum. Hiç kitap okumayan ben, bir haftada 270 sayfalık bu kitabı bitirdim ..

Hiç kitap okumayan ben azmedip 3haftada sayfa sayıları 400-700 arasında değişen 7 kitap okudum. Sonra ara verdim ve tekrar baslayamiyorum bir türlü . Kitap okuma bir ihtiyaçtır okumak isterseniz okursunuz.

• bende tüm herkesin sıkıcı bulduğu romanları okuyabiliyorum popüler kitaplar hoşuma gitmiyor
  • quote:

Basit ve ilgi odağında olan kitaplardan başla fikirlerin çoğaldıkça farklı alanlara yöneliceksin. Tabii bunun sonucu farklı kitaplar deniceksin, okumayı seviceksin.
  • Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Zamanınızı ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.