Şimdi Ara

Kitap Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilkokulda okuduğum kitapları saymazsak hayatım boyunca sadece 2 tane kitap okudum.Biri geçen sene öğretmenimin ödev vermesi nedeniyle Kürk Mantolu Madonna'ydı okurken çok sıkıldım diyebilirim.Bir diğer ise fight club filmini sevdiğim için kitabını da okuyayım dedim.Bu sene de üni sınavına gireceğim için türkçe sorularında hız kazanmak istiyorum.Okurken merak uyandıracak sıkmayan kitap önerir misiniz?

• On küçük zenciyi okuyabilirsin . Ardından polisiye hoşuna giderse aynı yazarın doğu eksperi cinayetini okuyabilirsin veya grange kitaplarına bakabilirsin . Grange ın kitapları biraz vahşet içerir daha düzgün bişey dersen sherlock holmes serisi . Yok begenmedim biraz daha ilgi çekici bişey dersen rüzgarın adını önerebilirim . Kalın bi kitaptır ama ilk kısmında sıkılıp bırakmassan oldukça hoşuna gidicegini düşünüyorum . Aynı türde witcher serisine bakabilirsin . Bilim kurgu isterim birazda eglendirsin dersen galaksinin otostopçu rehberi uygun . Distopya tarzı kitaplara merakın varsa klasiktir ; cesur yeni dünya , 1984 veya hayvan çiftliği . Korku gerilim fena olmazdı dersen -- daha okumadım yakında okumaya niyetliyim . Stephen king O ya bakabilirsin . klasik isterim dersen monteigne denemeleri öneririm . Konu konudur ilgini çekeni okursun .Dil bilgin biraz iyiyse yeraltından notlar güzel kitaptır . Biraz psikolojiye ilgiliyim dersen stefan zweig in kitaplarına göz atmalısın .

Bana sorarsan ilk başta al bi fantastik kitap sonra polisiyeye kay. Ordan zweig kitapları ordanda klasikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 24 Ekim 2017; 18:16:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Kitap önerisi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.