Şimdi Ara

Kitap Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ince kitapları okumayı seviyorum. Tabi ki bu bahsettiğim kitaplar çok fazla betimlemeyle insanı boğmayan kitaplar. Okuduğum bir iki tanesin aşağıya yazayım. Bana bu tarzda kitaplar önerir misiniz?

Dönüşüm (Kafka)
    Fareler ve İnsanlar (Steinbeck)
    Satranç (Zweig)
    Ve şu anda okumakta olduğum : Hayvan Çiftliği (George Orwell)

Kalın kitapları sevmiyorum. Aklımda Alice Harikalar Diyarında'yı okumak var. Onun dışında öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kurgu dışı olarak montaigne denemeler oku çok farklı konularda bir görüş edindirir sana dili en akıcı kitap olabilir bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

kurgu dışı olarak montaigne denemeler oku çok farklı konularda bir görüş edindirir sana dili en akıcı kitap olabilir bir de.
    O kitaba sıkıcı diyorlardı sanki ya da ben yanlış hatırlıyorum ama yazdım aklıma. Teşekkür ederim.

• bu kitabı sıkıcı bulan biri hiçbir kitabı okuyamaz bence adam resmen sohbet eder gibi kısa kısa birçok konudan bahsediyor yalnızlıktan tut filozoflara kadar
  • quote:

bu kitabı sıkıcı bulan biri hiçbir kitabı okuyamaz bence adam resmen sohbet eder gibi kısa kısa birçok konudan bahsediyor yalnızlıktan tut filozoflara kadar
    Başka önerin var mı hocam? 200 sayfadan uzun olmazsa ve betimleme değil de öyküleme tekniğiyle yazılmış olursa sevinirim.

• Sokratesin savunması
  • Beyaz zambaklar ulkesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toza sor
    yer altından notlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Sokratesin savunması
    Yazdım hocam Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

toza sor
    yer altından notlar
    Aa bak Yeraltından Notlar evde olması lazım. Onu da okuyayım ben.

Diğerine bakacağım. Teşekkürler.

• Yazdığınız kitapları beğendiyseniz yabancıyı da beğenirsiniz. 120 küsür sayfa sanırım betimlemeleri uzun ama kesinlikle okumanı tavsiye ederim.
    bu arada benim en beğendiğim roman saatleri ayarlama enstitüsüdür. 400 sayfadır ama bir gün kesinlikle oku. bambaşka bir kitap o .
  • yer altından notları seversen toza soru da seversin.
  • quote:

Yazdığınız kitapları beğendiyseniz yabancıyı da beğenirsiniz. 120 küsür sayfa sanırım betimlemeleri uzun ama kesinlikle okumanı tavsiye ederim.
    bu arada benim en beğendiğim roman saatleri ayarlama enstitüsüdür. 400 sayfadır ama bir gün kesinlikle oku. bambaşka bir kitap o .
    Onu da duydum ama şimdi kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum. Metroda okuyorum sadece. Alışınca onu da okurum.

• Stefan zweig'in tüm kitaplarını okuyabilirsin. Bayıldığım bir yazardır. Satranç'ı okumuşsun zaten. Onun dışında Amok Koşucusu,bilinmeyen bir kadının mektubu diye başla

edit: Seri demişim. Yanlışlık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 4 Ekim 2018; 22:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Stefan zweig'in tüm kitaplarını okuyabilirsin. Bayıldığım bir yazardır. Satranç'ı okumuşsun zaten. Onun dışında Amok Koşucusu,bilinmeyen bir kadının mektubu diye başla

edit: Seri demişim. Yanlışlık oldu.
    Seri dedi ya,allahın köylüsü xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramsarDoc

Seri dedi ya,allahın köylüsü xd

Alıntıları Göster
    Bu kitapları çoğunlukla set olarak satıyorlar.Seri deyip geçtim işte sen de ne kadar detaycısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Bu kitapları çoğunlukla set olarak satıyorlar.Seri deyip geçtim işte sen de ne kadar detaycısın.

Alıntıları Göster
    set diyeceksin o zaman seri denmez ona.bunu detay olarak görüyorsan xd yani.

kusura bakma ya şuan kafam iyi değil,öpüyorum seni <3
  • Osamu dazai - insanlığımı yitirirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramsarDoc

set diyeceksin o zaman seri denmez ona.bunu detay olarak görüyorsan xd yani.

kusura bakma ya şuan kafam iyi değil,öpüyorum seni <3

Alıntıları Göster
    Özür dilerim.Beni affet.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.