Şimdi Ara

Kitap Önerisi Lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 2011'de üniversiteyi kazandım. 1 Yıl okudum ve bu yıl okula gitmeyip tekrardan sınava gireceğim, aşka üniversite için.
    Sözelim. Fakat TM'den de girmeyi düşünüyorum.
    Ocak ayına kadar YGS'yi halletmeyi düşünüyorum. LYS kitaplarını daha sonra alacağım yani.
    Bana YGS konu anlatımlı kitap öerileriniz yazar mısınız?
    Tarih, Türkçe, Matematik1, Coğrafya, Felsefe (fen bilimleri yapamam sanırım onun için fizik,kimya,biyolojiye hiç çalışmayacağım)

**Bir de benim hazırlandığım yıl ile şimdiki yıl arasında müfradat değişikliği var mı? Varsa hangi derslerde hangi konular geldi, hangileri gitti?
    Son bir ircam daha var. "Hangi konudan kaç soru çıkıyor" tarzı bir tabloyu nereden bulabilirim acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax-zkc

Selam arkadaşlar ben 2011'de üniversiteyi kazandım. 1 Yıl okudum ve bu yıl okula gitmeyip tekrardan sınava gireceğim, aşka üniversite için.
    Sözelim. Fakat TM'den de girmeyi düşünüyorum.
    Ocak ayına kadar YGS'yi halletmeyi düşünüyorum. LYS kitaplarını daha sonra alacağım yani.
    Bana YGS konu anlatımlı kitap öerileriniz yazar mısınız?
    Tarih, Türkçe, Matematik1, Coğrafya, Felsefe (fen bilimleri yapamam sanırım onun için fizik,kimya,biyolojiye hiç çalışmayacağım)

**Bir de benim hazırlandığım yıl ile şimdiki yıl arasında müfradat değişikliği var mı? Varsa hangi derslerde hangi konular geldi, hangileri gitti?
    Son bir ircam daha var. "Hangi konudan kaç soru çıkıyor" tarzı bir tabloyu nereden bulabilirim acaba.

Baştan 2 şey söyleyeyim, başlar başlamaz fizik kimya biyoloji çalışmayacağım diyeceksen hiç başlama. Eğer bu dediğim seni yıldırdıysa yanlış yoldasın demektir..
    Biraz sert oldu farkındayım ama fkbyi elemek lüksüne sahip olmak için 120 de 120 yapman gerekir. Onu da dereceye girenler yapıyor zaten.
    Hangi konudan kaç soru çıkacağı belli değil.

• sözelciyim ve şimdiye kadar fizik,kimya,biyoloji yapan sözelci neredeyse hiç görmedim. matematik bile bana ne kadar zor geliyor, onları nasıl yapayım?
    2 sene önce girdiğimde de fbk yapmadım ama hedefimden çok iyi bir bölüme yerleştim. yani bence benim için o dersler şart değil gibi.matematiğe uğraşırım onlara zaman kalmaz zaten sınavda.

kitap önerin var mı?
  • su anda gec kaldigin icin fkb'ye baslama luksun yok.fkb'siz ilk 3bin yapilabilir.sozelden gectigin icin mat 2 ici ocakta baslamak yeter saniyorsun ama yetmez.hele temeli olmayan biri icin.simdiden ygs lys birlikte gitmeli ve olumune mat calismalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat2 'yapabildiğim kadar' yapmaya çalışacağım. öyle çook çook iyi yapamam zaten.
  • Benim 2 sene önceki kitaplarım duruyor. Onlardan çalışsam olur mu? Müfredat değişikliği falan oldu mu? Yeni gelen konular falan...?
  • kimya ve biyolojinin geneli zaten ezber :) tek fizik sıkar. Fiziğede çalış. Çözümlü soru bankalarından al mantığı kavradın mı birçok soruyu yapabilirsin. Birkaç zor konu var fizikte okadar. Bide ösym fizik te okadar kasmıyor bildiğim kadarıyla.

Karar senin üşeniyorum dersen sen bilirsin zaten üniversite iptali olduğu için 20 puan felan kırılacak. Çalışan yapıyor kardeş sıfırdanda olsa yapıyor ben gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Hobi önerisi lazım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben puan kırılmıyor diye biliyorum. kırılıyor mu da yahu??
  • Buyur buna da bak. Faydası olur umarım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_64550132/tm.htm
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.