Şimdi Ara

Kitap Tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım ve fazla kitap okuma alışkanlığım yok sizden kitap tavsiyeleri bekliyorum
    Şu türlerden olabilir
    Psikoloji
    Felsefe
    Kişisel Gelişim (Bu türde çok kitap var ama siz okuyunca gerçekten faydası olan kitapları tavsiye edin)
    Şimdiden teşekkürler

• Ferrarisini satan bilge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Psikiyatristin Gizli Defteri gayet ilgi çekicidir. İnsan merakla okuyor.
  • psikoloji(sosyal fobi ahmet koyuncu--kayıp gül herşey seninle başlar mümin sekman)
    felsefe(dante ilahi komedya mutlaka oku)
    kişisel gelişim kendim için bir dakika spencer johnson)
  • sofi'nin dünyası felsefeye başlangıç açısında hem okuldaki öğretmenlerimizin önerilerinde hem de internet dünyasında 1. sırada :) Türkiye'den üstün dökmen okuyabilirsin istediğin bağlamda. Ladesçi güzel kitaplarından biridir.
  • Olasılıksız,Empati,Da Vinci'nin şifresi
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • hocam sana önerim kelebeki oku çok iyi onun üzerine ben santrancı aldım stefan zweigin.
  • Schopenhauer'ın kitaplarını tavsiye ederim.Dostoyevski'nin suç ve ceza kitabı da sağlamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir kişisel gelişim kitabı kişiden kişiye değişir. Hangisi sana yakınsa onu oku. Ama illa bir kitap önereceksem Tolstoy İtiraflarım kitabını öneririm. Hayata bakışınızı değiştirebilecek bir kitap hele bir de Tolstoy gibi düşünüyorsanız.
  • Sevme Sanatı Erich Fromm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.