Şimdi Ara

Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
21
Favori
17.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tür derken bölüm bölüm ayırmamı mı istiyorsunuz hocam? Tabii öylede yapabiliriz, sonuçta bu hepimizin konusu.

@GencayA
    Katkınız için teşekkürler ve beni kırmadığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

güzel paylaşım romanları türüne göre sıralarsak daha iyi olur ben de kkgnin tanıtımını yapmak isterim sentezin izniyle

Ne izni hocam kitabın tanıtım telif hakları bende mi

hocam sizden öğrendim bu müthiş romanı forumda kkg diyince akla ilk siz geliyosunuz onun için öyle dedim istersen siz tanıtın daha iyi biliyorsunuz

Ben bir çok detayı unuttum hocam tanıtmam için kitapla ilgili yazdığım birçok yorumumu bulup,okuyup hatırlamam lazım yani siz tanıtın

hocam bende ilk kitabı okudum çoğu ayrıntıyı hatırlamıyorum maalesef 3.sü çıkınca baştan okumayı planlıyorum sizin gibi üstat varken siz tanıtın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Tür derken bölüm bölüm ayırmamı mı istiyorsunuz hocam? Tabii öylede yapabiliriz, sonuçta bu hepimizin konusu.

@GencayA

hocam herkesin tanıtımını ilk mesaja eklerseniz daha iyi olur bölümden kastım tür olarak polisiye,tarih,gerilim,fantastik gibi
  • quote:

quote:

Tür derken bölüm bölüm ayırmamı mı istiyorsunuz hocam? Tabii öylede yapabiliriz, sonuçta bu hepimizin konusu.

@GencayA

hocam herkesin tanıtımını ilk mesaja eklerseniz daha iyi olur bölümden kastım tür olarak polisiye,tarih,gerilim,fantastik gibi

Alıntıları Göster
    ekleye bilirsin elimdeki 2 kütüphane dolusu kitabı tanıtmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 14 Şubat 2014; 18:35:34 >

• Hocam hocam öyle yaparız.

@christopher smith

Tabi katkılarınızı bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Şubat 2014; 18:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

ekleye bilirsin elimdeki 2 kütüphane dolusu kitabı tanıtmak isterim

Alıntıları Göster
    Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları
    insanı okurken başka dünyalara götüren eşsiz bir kitap.Yazarımız kitabı yazarken çok detaylı ve titiz olarak kendi ütopyasını oluşturmuş.Karekterler ve mekan birbiriyle uyumlu bir bütün halinde.Bence fantastik roman severleri kesinlikle kvotheyle bu maceraya atılmalı.kitabımızın vazgeçilmez sözü;
    Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi...
    kitabın arkası:
    Benim Adım Kvothe, Fantastik kurgu edebiyatının eşsiz bir masalı, bir kahramanın kendi ağzıyla anlattığı öyküsü işte böyle başlıyor. Bir keder öyküsü bu... bir kurtuluş öyküsü... bir adamın evrenin anlamını arayışının ve gerek o arayışın gerekse de onu sürdürmesini sağlayan gem vurulamaz iradenin bir efsaneye dönüşmesinin öyküsü...

Bilge Adamın Korkusu - Kral Katili Güncesi 2. Gün
    "Bilge Adamın Korkusu yayımlandığı ilk hafta Amerika'da çoksatanlar listesine bir numaradan girdi."

"Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi."

burdan benim bu kitabı keşfetmemi sağlayan sentez hocamıza sevgiler @Sentez*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 14 Şubat 2014; 18:45:16 >

• asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, en kısa sürede ilk mesaja ekleyeceğim konudaki incelemeleri.
  • Önemli değil bu arada kar kurdu ve romanov komplosunu da eklemek isterim sabaha incelerim
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mesaja almayı denedim ama kodlar birbirine giriyor sürekli, yazı stili renk ayarı falan yapamadım bir yöneticiye mesaj atayım alacağım sonra ilk mesaja.
  • Tamam hocam sorun değil ben dershanedeyim eve gidince kar kurdunuda eklerim
  • BEŞİNCİ TÜP okuyan varsa görüşlerini yazabilir mi başlıycam bu kitaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

BEŞİNCİ TÜP okuyan varsa görüşlerini yazabilir mi başlıycam bu kitaba.

Başla hocam hiç durma. Gerilim ve heyecanın yüksek olduğu bir kitap. Tıbbi-polisiye seviyorsan sen de hoşlanırsın. Organ bağışını düşünmemde 5. tüp çok etkili olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidik_lee

Tam olarak bu şekilde yazdığım bir blog var.

http://kitapyorumlari.tumblr.com/

En son okuduğum Çarşı Geliyooor kitabı hakkında yazdıklarımı burada da paylaşıyım.

çArşı grubu Gezi olaylarından önce insanlara göre sağda solda bira içen serseri holigan bir taraftar grubuydu.Ancak Beşiktaş'lı taraftarlar için liderliğini kabul ettiği ve dünyada söz sahibi taraftar gruplarının başında geliyordu.

Bu durum bir anda olmadı tabii,1982 yılında ülke darbenin etkilerini üzerinden atmaya çalışırken ve bırakın toplumsal olarak bir eylem yapmayı kahvelerde dahi siyaset konuşmaktan çekinirken bir grup çocukluk arkadaşı tarafından kuruldu.Beşiktaş semtinin yıllardır sürdürdüğü muhalif tavırlarından etkilenerek büyüdüklerinden ve semtin takımını her şeyden çok sevdiklerinden ikisini birleştirip çArşı'yı kurdular.

Kapalı tribünü kimseye bırakmadılar,tabii burayı onlara kimse hediye etmedi.Dolmabahçe stadında Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray maçlarını birlikte oynadıkları dönemlerde geceden stadın önünde yatarak,gerekirse kavgalarla kapalı tribünü kimseye bırakmadılar.

Yaptıkları her harekette pratik zekalarını kullandılar.Haksızlıklar karşısında her zaman dimdik durarak toplumun dikkatini çekmeye çalıştılar.Hes'e ve nükleere karşı yürüttükleri savaşın yanında,kutlu doğum haftasında Hz.Muhammed'i unutmayarak aslında ne kadar düşünceli olduklarını kanıtlamış oldular.Bu ve bunun gibi yüzlerce örneklerle kendilerini dosta düşmana kanıtladılar.

Çarşı Geliyooor kitabı da böyle bir grubun tüm Türkiye'de büyük yankı uyandıran Gezi Direnişi'nde nasıl bir rol oynadığının belgesi.Herkesin aslında haklarında ne kadar yanlış düşündüğü kanıtlamış oldular.20 yıl sonra çocuklarımıza Gezi'de nasıl direndiğimizi anlattığımızda Çarşı büyük bir yer kaplayacak ve Çarşı Geliyooor kitabı da o günleri hatırlamamız konusunda en büyük yardımcımız olacak.

Şunu da anlatmayı unutmayacağız ki,Gezi Direnişi'ni bahane ederek vandallık yapan insanlara karşı ellerinden geldiğince masum insanların ev ve işyerlerine,en önemlisi canlarına zarar gelmesini engellediklerini anlatacağız.

Hangi takımı tutarsanız tutun,mutlaka bu kitabı okumanız gerekiyor.Çünkü içinde aslında sizinle beraber direnen insanların olduğunu göreceksiniz.

Çok fazla insan için çArşı artık yalnızca bir taraftar grubu değil,Türkiye'nin yüzlercesine ihtiyaç duyduğu Sivil Toplum Kuruluşu'dur.Tabii bu durum asla Beşiktaş aşklarından vazgeçecekleri anlamına gelmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Başla hocam hiç durma. Gerilim ve heyecanın yüksek olduğu bir kitap. Tıbbi-polisiye seviyorsan sen de hoşlanırsın. Organ bağışını düşünmemde 5. tüp çok etkili olmuştur.

Gerilim vs. severim kesinlikle. Tavsiyen için sağ ol. Bitirince yazarım buralara...
  • quote:

quote:

quote:

Gerilim vs. severim kesinlikle. Tavsiyen için sağ ol. Bitirince yazarım buralara...

Dostum sen bilgisayarın başında mı bekliyorsun? Ne zaman alıntılasam anında cevaplıyorsun. Rica ederim bu arada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum sen bilgisayarın başında mı bekliyorsun? Ne zaman alıntılasam anında cevaplıyorsun. Rica ederim bu arada.

Alıntıları Göster
    İncelemelere doğru ilk mesajda link oluşturabilirsiniz.
    Örneğin

GencayA - İş Bankası Modern Klasikler Dizisi

Gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence glenn meadein en yi kitabı.Bu kitap tarihi ve aksiyonu birarada yaşamayı sevenler için yazılmış sanki gerilimin dorukta olduğu bu kitap kar kurdu operasyonunun gelişmelerini aksiyon ve gizemli bir hava içinde ele alıyor.Macera sevenler kesinlikle okumalı.Ocak 1953. Soğuk Savaş'ın en gergin dönemi. Başkan Dwight Eisenhower, Stalin'in akli dengesinin bozulmakta olduğu yolunda ürkütücü bilgiler alır. SSCB'nin korkunç temizlik operasyonlarına yeniden başlayacağını ve dünyayı üçüncü bir savaşın eşiğine getirecek nükleer bomba programının tamamlanmakta olduğunu öğrenir. Böylece yemin töreninden yalnızca birkaç saat sonra, hiçbir Amerikan başkanının cüret edemeyeceği bir karar alacak ve 'Kar Kurdu' operasyonunu onaylayacaktır. Karıkoca rolünde iki CIA ajanı Rusya'nın buzlu topraklarından geçerek Moskova'ya gitmek ve dünyanın en güçlü adamını öldürmek zorundadır. Ne var ki, onlar daha Sovyet topraklarına ayak basmadan, KGB bu planı öğrenir. Artık iki CIA ajanı iki yönden gelen ölüm tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Birine hazırlıklıydılar, ama ya diğeri?

• quote:

bence glenn meadein en yi kitabı.Bu kitap tarihi ve aksiyonu birarada yaşamayı sevenler için yazılmış sanki gerilimin dorukta olduğu bu kitap kar kurdu operasyonunun gelişmelerini aksiyon ve gizemli bir hava içinde ele alıyor.Macera sevenler kesinlikle okumalı.Ocak 1953. Soğuk Savaş'ın en gergin dönemi. Başkan Dwight Eisenhower, Stalin'in akli dengesinin bozulmakta olduğu yolunda ürkütücü bilgiler alır. SSCB'nin korkunç temizlik operasyonlarına yeniden başlayacağını ve dünyayı üçüncü bir savaşın eşiğine getirecek nükleer bomba programının tamamlanmakta olduğunu öğrenir. Böylece yemin töreninden yalnızca birkaç saat sonra, hiçbir Amerikan başkanının cüret edemeyeceği bir karar alacak ve 'Kar Kurdu' operasyonunu onaylayacaktır. Karıkoca rolünde iki CIA ajanı Rusya'nın buzlu topraklarından geçerek Moskova'ya gitmek ve dünyanın en güçlü adamını öldürmek zorundadır. Ne var ki, onlar daha Sovyet topraklarına ayak basmadan, KGB bu planı öğrenir. Artık iki CIA ajanı iki yönden gelen ölüm tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Birine hazırlıklıydılar, ama ya diğeri?

Alıntıları Göster
    @the
    Hocam blog adresini ekleyebiliriz ilk mesaja isterseniz. Teşekkürler.

@gencay
    Aynen o şekilde yaptım, çok daha derli toplu duruyor.

@asosyal adam
    Katkılarınız için teşekkürler.

• quote:

@the
    Hocam blog adresini ekleyebiliriz ilk mesaja isterseniz. Teşekkürler.

@gencay
    Aynen o şekilde yaptım, çok daha derli toplu duruyor.

@asosyal adam
    Katkılarınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Çok yararlı bir konu olabilir. Yarın bende en sevdiğim ve tek seri olarak okuduğum polisiye serisi Dr.Hunter'ı tanıtacağım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaFs -- 16 Şubat 2014; 2:00:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NaFs

Çok yararlı bir konu olabilir. Yarın bende en sevdiğim ve tek seri olarak okuduğum polisiye serisi Dr.Hunter'ı tanıtacağım bende

Valla benim de son 1 senedir en sevdiğim seri oldu. Şu ana kadar daha iyisini okumadım. Güzel bir şekilde tanıtın da herkes okusun hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.