|
Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları (7. sayfa)
-
-
Arkadaşlar wattpad isimli e book uygulumasında Bir Komandonın Anıları isimli gerçek olmayan kurgu yazıyorum. İçinde her duygu var. Okuyup destek olursaınz sevinirim..
www.wattpad.comBir Komandonun Anıları - Hikayemiz Başlıyor - Wattpadhttps://www.wattpad.com/236382281-bir-komandonun-an%C4%B1lar%C4%B1-hikayemiz-ba%C5%9Fl%C4%B1yor
-
Fantastik macera türündeki kitabım:
İlgilenen olursa bilgi verebilirim. -
Paul Cleave'in Temizlikçi kitabının devam çıkmış arkadaşlar bende geçen sene okumuştum baya şaşırdım şimdi görünce. Yeni çıkmış sanırım. Bizim sosyopat joe'nun akıbeti büyük merak konusu yakın zamanda alıp okumak elzem oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
--------------------------------
Yağmurdun Sen..
Sesinden Seni Değil..
Senden Sesini Tanıdım...
Çocukluk gibi birşeydi seni sevmek..
Hiç bir yere gitmiyordu odasına kapandıkça..
Hani Gitmek Diyorsun ya..
Nereye.. Bu Ev içinde Sen Varsın Diye Güzel..
Ki Sokağa çıksan sen..
Ben Sokağa Aşık Olurum..
Kaymaya Meyilli Her Yıldıza Tutundum..
Her Yıldız Bana Kayıp Gitti..
-----------------------------------
Bir şeyi.. Bir şiiri yada bir insanı anlamak..www.wattpad.comBir şeyi.. Bir şiiri yada bir insanı anlamak.. - giris - Wattpadhttps://www.wattpad.com/298710830-bir-%C5%9Feyi-bir-%C5%9Fiiri-yada-bir-insan%C4%B1-anlamak-giris
-
tesekkur ederız -
Forumun en güzel köşesi olmuş emeği geçenlere bir teşekkür de benden. :)
Emeği geçen herkese teşekkür ederim
Konuya en kısa sürede yeni eklemeler yapacağım. -
Konumuz günceldir arkadaşlar, yeni kitap tanıtımlarını bekleriz. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Katkınız için teşekkür ederim :) -
Merhaba kitap bölümü okuyucuları;
Kitap tanıtımlarınızı bekliyorum. -
Kaynak:
Kitap: @Sosyal Medya
Yazar: Dr. Serkan Savaş
“Herkes için Teknoloji Okuryazarlığı”
Sosyal medya sitelerinin hayatımıza girdiği günlerden beri pek çok değişiklik getirdikleri kesin. Hatta artık sosyal medya, hayatın ta kendisi haline geldi. Bizler sosyal medya paylaşımlarının birer üreticisi durumundayız. İşte bu paylaşımlar arasında insanlar artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemez oldu. Ne kadar bilinçli olunursa o kadar iyi sosyal medya okuryazarlığı oluşur. Bir de bu işin güvenlik boyutu var. Sosyal medya ne kadar bilinçli kullanılırsa o kadar güvenli bir ortam olur. Çünkü her yerde her an çok büyük boyutlarda veri paylaşımı var ve artık veri devrimi yaşanıyor. Peki, ya siz…
Veri devrimine hazır mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep_Learning -- 15 Haziran 2020; 10:17:49 >
-
Umut Sarıkaya - Benim de söyleyeceklerim var 4
Ne yalan söyleyeyim, ben ilk üç kitabı defalarca kez okumuş idim. Dördüncü kitapta ise ilk üç kitaptan aldığım enerjiyi, mizahı veya sıcaklığı bulamadım. Belki yer yer gülümsedim, yer yer düşündüm ama ilk üç kitabın etkisi oluşmadı bende. Belki de ben yaşlanıyorum artık o sebeple de olabilir. Zira insanın yaşı ilerledikçe beğenmesi biraz daha zorlaşıyor, huysuzlaşıyor aslında. Yani aslında ben kitabı kötülemiyorum, gayet güzel bir kitap. Sadece tek söylemek istediğim, ilk üç kitaptaki samimiyeti bulamadım. Yine de okumaya değer mi? Elbette değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 27 Ağustos 2024; 4:32:4 > -
Şöyle modern, akıl dolu müthiş bir kitap önerisi verir misiniz?
Klasikler dahil çok fazla kitap okudum ancak Evrim AKYOL’ un ‘’ Şans Yolları’’ adlı kitabından sonra okuduğum kitapların hiç birini beğenemiyorum. Sanki bu kitaptan sonra diğer tüm kitaplar yazar hayal gücünden çıkmış uydurma kitaplar gibi geliyor. Keyif alacağım bir kitap tavsiye ederseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X