Şimdi Ara

Kitap Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Devlet yurdunda kalıyorum. Uzun zamandır kütüphane açma fikri dolaşıyordu aklımda. Öğrenci arkadaşlarımın okumuş cahiller olmasını engellemek için kitap okuma sevgisini kazanmaları için yurt müdürümüzün de izniyle kütüphanemizi açtık. Fakat kitap sayımız çok yetersiz. Kitap bağışlayabilecek arkadaşlardan kullanmadığı veya kitaplık fazlası kitaplarını ulaştırmalarını rica ediyorum. Şimdiden sağolun. PM den ulaşabilirsiniz.

Not: resimleri mobil olduğum için yükleyemedim. İsteyene özelden veya bilgisayardan ulaştırabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

http://forum.donanimhaber.com/m_108399711/tm.htm

Çok teşekkürler hocam.

• Güncel

• Güncel

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

Güncel
    güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    geçen ay açıldı
    e- kitap için yardım
    10 yıl önce açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlinizdeki, üniversitenizde ki kütüphaneyi niye kullanmıyorsunuz? Eminim en azından üniversite de bir kütüphane vardır..

Doğuda kitapsız okullar varken kusura bakmayın ama kimse sizi düşünmez.
  • Kac yasina gelmis adamlar okuma sevgisi kazansin diye kimse kitap paylasmaz. Okumaya niyeti olan bir sekilde okur zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

İlinizdeki, üniversitenizde ki kütüphaneyi niye kullanmıyorsunuz? Eminim en azından üniversite de bir kütüphane vardır..

Sadece doğudaki insanların mı kitaba ihtiyacı var ? Bu mantık ne zaman değişecek? Kütüphane açmak maliyetli bir proje bunun doğusu batısı yok. Bu ülkede herkes kitap açlığı çekiyor. Doğuyu ezilen olmaktan çıkarın artık bu kafa değişmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Kac yasina gelmis adamlar okuma sevgisi kazansin diye kimse kitap paylasmaz. Okumaya niyeti olan bir sekilde okur zaten.

Bazen uzak diye mutfaktan su almaya gitmeyenler var. Ellerinin altında kütüphane olursa ve bende bi şekilde ilgilerini çekebilirsem neden olmasın? Bir kişi bile kazansam yeter bana.

• quote:

quote:

İlinizdeki, üniversitenizde ki kütüphaneyi niye kullanmıyorsunuz? Eminim en azından üniversite de bir kütüphane vardır..

Sadece doğudaki insanların mı kitaba ihtiyacı var ? Bu mantık ne zaman değişecek? Kütüphane açmak maliyetli bir proje bunun doğusu batısı yok. Bu ülkede herkes kitap açlığı çekiyor. Doğuyu ezilen olmaktan çıkarın artık bu kafa değişmeli.

iyi.

bende konunu baltlıyorum o zaman. bu herife kitap gönderecek olanlar son kez bana danışsın. kaştan adıyama kadar yüzlerce yardıma muhtaç ilkokul var.

su almaya bile gitmeye üşenen insanlara kitap göndereceğinize, eline geçen gazete parçalarını dahi yüzlerce kez okuyan gerçek 'adamlara' kitap gönderin.

• quote:

quote:

quote:

iyi.

bende konunu baltlıyorum o zaman. bu herife kitap gönderecek olanlar son kez bana danışsın. kaştan adıyama kadar yüzlerce yardıma muhtaç ilkokul var.

su almaya bile gitmeye üşenen insanlara kitap göndereceğinize, eline geçen gazete parçalarını dahi yüzlerce kez okuyan gerçek 'adamlara' kitap gönderin.

Aferin sana kocaoğlan, bura da klişe laflarla hit olmaya çalışman güzel. " içecek suları yok " "gazete parçalarını defalarca okuyorlar" bunlar güzel şehir efsaneleri. Oradaki okullara boyama kitabı çanta defter kalem zaten yolladık biz. Sen burda yardıma muhtaç lafını yinelemekten başka bi icraatta bulundun mu? Git o zaman bi konuda sen aç yardım topla çapın yetiyorsa ne mutlu. Gölge etme başka ihsan istemez.

• Güncel

• Güncel

• Güncel

• kucuk prenside oku hocam keyfli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUGGER

kucuk prenside oku hocam keyfli :)
    Güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.