Şimdi Ara

Kitap Yazacak Olsam Tutma İhtimali Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun zamandır roman ve hikaye türünde eserler vermek istemekteyim. Amma velakin işler istediğim gibi gitmiyor, bazen yazacak gibi olup "kimse yazdıklarımı okumaz ki" deyip bırakıveriyorum. O yüzden de yazdığım ufak çapta hikayeleri vb. şeyleri bu başlık altında yayınlamak ve sizlerin de düşüncelerinizi almak niyetindeyim. Düşünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 5 Şubat 2018; 9:33:6 >

• İlk olarak wattpad ile başlayabilirsin. Buna ek olarak kendine blog açıp, hikayelerini yayınlayabilirsin.
  • dreamcely kullanıcısına yanıt
    Ama bu şekilde yaparsam belli bir kitleye reklam yapmam gerekmez mi? Günümüzü analiz ettiğimde görmekteyim ki insanlar kitap alırken yazarına bakmaktalar.
  • Zaten sorduğunuz sorunun cevabını veriyorsunuz ve durumu anlamışsınız. Birçok kişinin arasından farkedilmeniz zor gözüküyor fakat iyi eserlerle durumu tam tersine çevirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcely -- 5 Şubat 2018; 13:1:21 >
  • dreamcely kullanıcısına yanıt
    Dün birkaç yayıneviyle telefonda konuştum. Bana yazdıklarımı göndermemi söylediler. Eğer beğenirlerse yayımlayabileceklerini vb. şeyler söylediler. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Hiçbir bilgim yok yayın evi konusunda , denemekten zarar gelmez.
  • İnternette uygun bir yerde bir hikayeni paylaş ve gelen yorumları gör bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 6 Şubat 2018; 0:47:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reklam çok önemli. İstersen dünyanın en iyi kitabını yaz.

İlk önce kendine edebi paylaşımlarını yaptığın bir hesap açıp okuyucu kitleyi yavaş yavaş kendine çekmelisin.

Kitap paylaşımı yapan instagram hesaplarının yeni çıkan kitaplara etkisi oluyor. Yaklaşık 10bin takipçili 4-5 kitap hesabı yeni çıkan bir kitabı paylaşsa ve tavsiye etse kitabın satışında ciddi bir artış oluyor. Birçok edebi dergi var. Bu dergilerin yazarlarının ciddi takipçi sayıları var. Sen de bunlardan biri olup kendi reklamını kendin yapabilecek seviyeye gelebilirsin.

Sosyal medyanın etkisi çok büyük. Kimsenin yıllardır yüzüne bakmadığı Doğu Ekspresi birkaç gezi hesabı sayesinde şimdi yer bulamıyoruz. Örnekler çoğaltılabilir ve bu durum kitapta da böyle.

• senin gibi sırada bekleyen binlerce kişi var. özellikle ben dahil birçok kişi ilk kitaplarını yazan ünsüz kişilere önyargıyla bakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janus

Ama bu şekilde yaparsam belli bir kitleye reklam yapmam gerekmez mi? Günümüzü analiz ettiğimde görmekteyim ki insanlar kitap alırken yazarına bakmaktalar.

harry potter, kitap sergisinde keşfedilmiş bir kitap, ordan çıkıp meşhur oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazacağın kitabın konusu çok önemli.Ben ' fantastik - bilim kurgu ' dan başka okumam. Sen aşk romantik tarz yazarsan ben almam. Ama romanın içinde hem aşk hemde fantastik bilimkurgu varsa o okunabilir.Birde tarih ve mitoloji de eklersen romanın da serisini çıkartırsan çok iyi olur.
    Ama bunları yapmak çok emek ister.Önce hangi türde yazacağına karar vermelisin.Sonra o konuda araştırma yapıp bir yere toplamalısın.
    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.