Şimdi Ara

Kitapları alacağım öğrenciye uygun kirtasiye lazım (izmir içi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler teknik resim için bunlar gerekli birde mat thomas calculus 12 . Baskı kitapını alacağım bildiğiniz ucuz yollu bir yer var mı maksat öğrenci parası elde kalsın lazım olacak para kitapı korsan satan bir yer biliyorsanız orasıda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badandsad -- 24 Eylül 2015; 20:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kardeş İzmir Bornova'da Cumhuriyet caddesinin kenarında bir manav var onun sol çapraz arkasında bir kırtasıye var. Normalde normal fiyattan satıyor ama 2. el kitaplar da var ve ayrıca ihtiyacın olduğunu söylersen çok ucuzdan verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen Polo

Kardeş İzmir Bornova'da Cumhuriyet caddesinin kenarında bir manav var onun sol çapraz arkasında bir kırtasıye var. Normalde normal fiyattan satıyor ama 2. el kitaplar da var ve ayrıca ihtiyacın olduğunu söylersen çok ucuzdan verir.

Saolaaın yardımın için başka bilgili arkadaşlar varsa beklerim konuya

• Sevgiyolunda var midir acaba emin degilim ama bakmak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

Sevgiyolunda var midir acaba emin degilim ama bakmak lazim.

Hiçbir bilgim yok

• Up up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstü editliyemedim teknik resim için bunlar gerekli 😕😕 bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
     Kitapları alacağım öğrenciye uygun kirtasiye lazım (izmir içi)

• Up

• Alsancağa gitme orası kazık. Bornova'da metronun karşı tarafında Palme var, kime sorsan gösterir. Orada öğrenciye belirli bir indirim yapıyorlar %30 sanırım. Biz bütün kitapları oradan alıyoruz.

Çok elzem değilse hoca oradan soru sormayacaksa alma kitabı. İnternette hepsinin pdfi var indir PDF'i ordan çalış. Boşu boşuna para verme çok pahalı hepsi.

Fakat hoca kitaptan çalışın oradan soracağım dediyse kesinlikle al, ben o hatayı yaptım PDF'den öyle çalışılmıyor dersim kaldı -.-

Edit: daha beleşçi ve garanti taktik için milletin kitabı almasını bekle ve sınav zamanı hangi bölüm lazımsa fotokopisini çektir ucuz bir fotokopiciden. karşıyakada bir sürü çok ucuz fotokopici var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdyed -- 26 Eylül 2015; 10:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Alsancağa gitme orası kazık. Bornova'da metronun karşı tarafında Palme var, kime sorsan gösterir. Orada öğrenciye belirli bir indirim yapıyorlar %30 sanırım. Biz bütün kitapları oradan alıyoruz.

Çok elzem değilse hoca oradan soru sormayacaksa alma kitabı. İnternette hepsinin pdfi var indir PDF'i ordan çalış. Boşu boşuna para verme çok pahalı hepsi.

Fakat hoca kitaptan çalışın oradan soracağım dediyse kesinlikle al, ben o hatayı yaptım PDF'den öyle çalışılmıyor dersim kaldı -.-

Edit: daha beleşçi ve garanti taktik için milletin kitabı almasını bekle ve sınav zamanı hangi bölüm lazımsa fotokopisini çektir ucuz bir fotokopiciden. karşıyakada bir sürü çok ucuz fotokopici var.

Matematikçi kitaptan ödev felan verecem dedi surayı burayı yapın dicem felan dedi onu o palmeden alayım ozaman saol yardımın için

• Bu arada ne okuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Bu arada ne okuyorsun?

İnşaat mühendisliği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.