Şimdi Ara

Kıyaslamalar ve Sizin Görüşlerinizle 2010 Sorento

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuyu açmaktaki amacım sizlerinde yeni kia sorento hakkındaki yorumlarınızı merak etmemdir.

Şimdi ilk başta ben kia bayide arabayıda görmüş biri olarak kendi yorumumu yazmak istiyorum.

- İlk başta şunu söylemek isterimki 2.2 197 ps lik bir motor bence çok güzel

- Araba hakkında farları şurdan alınmış arka stopları çok kötü duruyor gibi yorumlar var bence arabanın önden görünümü harika olmuş hani derler ya gerçeten yakışıklı duruyor diye bencede öyle :D bundan önceki sorento gibi çökük bir kapuk aşağı doğru bakan farlar yok düz ve geriye doğru ilerleyen farlar arabaya çevik bir görüntü vermiş. Arka stoplar ve dizayn olarakta beni en fazla etkiliyen arka stoplar oldu gerçekten araca bi jip havası vermiş amerikan tarzı olmuş sanki biraz ve stoplarında yüksek ve büyük oluşu hava katmış...

- Aracın yakıtına zaten denilicek herhangi bir şey yok mükemmel böyle bir motora böyle bir kasaya ve 4*4 lük bir araca az bile...

- İç dizayn olarak orta konsolu bundan önceki sorentodaki gibi bütün herşeyi bir yere sıkıştırmışlar :D ama aksesuar ve gelen + özellikler konsola şıklık vermiş.

- Dediğim gibi aracı yakından inceleme şansım oldu bagaj mükemmel derecede büyük ve geniş 2. sıra koltukta diz mesafesi gayet iyi 2. sıra koltuklarda
    kapı yanlarında arkaya doğru klima üfleme yerlerini bu sefer mantıklı yapmışlar yazın sıcağında klima açıldığında ön taraftan başlayıp arka tarafı soğutana kadar kapı tarafında oturan o 2 kişiye sormak lazım çektiklerini :D

Şimdi gelelim benim önemli ve son yorumuma bazı yerlerde gördüm araç hakkında o kadar büyük bir motoru olduğu halde 0-100 km 10.1 saniyede tamamlıyor son hızı şu kadar 1.6 motor ile 130 ps ford focus ondan daha seri ve son hızı şu gibi bir yorum okmumuştum :D o arkadaşta bu forumdandı belki okur yazımı çokk merak ediyorum acaba o övdüğün ford focusun motoruna 4*4 özelliği + arazi difransiyel kilidi gibi özellikler ekleyip 2 tonluk bir kasaya koyunca son hızın kaç olucak tabi 5. vitese gelene kadar şanzımanı dağıtmazsan

Son olarakta şunları eklemek isterim geçen yaza kadar 3.0 220ps lik grand charokee vardı satıldı malesef :( ve gerçekten mükemmel bir araçtı çok seviyodurdum onu ve kia dan motor hacmi ve beygir gücü olarak yüksek olmasına rağmen sadece 0-100 ünü onda 1 sn önce tamamlıyordu 9 sn lik bir 0-100 ü vardı bu yazıyı örnek olsun diye yazdım bence kia hiçte kötü bir iş çıkarmamış sizce alınabilicek bir araçmı bence biraz yollarda göründükten sonra ve kullanıcı yorumlarındaki olumluluklara baktıktan sonra evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzr -- 4 Temmuz 2010; 16:51:00 >

• Beni etkileyen en güzel yanı reklamdaki yakıt tasarrufu olduAraç zaten hoştu daha bi hoş olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.