Şimdi Ara

Kız arkadas hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKinGDooM -- 26 Temmuz 2014; 10:06:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayatta hiç bir şeyden emin olma arkadaşım
  • Yanlış anlama fakat nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
    Ayrıca 2-3 defa çıkma teklif etmişsin nasıl hala bi karara varmış değil
    Bana sorarsan çıkma teklifini kabul etmeyi düşünmüyor ama seni kırmamak için konuşmaya devam ediyor.
    Kızla arana biraz mesafe koy daha iyi olur
    Ve bir kız olarak dediklerimi dikkate al
  • Kardeş sen kızın finosu olmuşsun kusura bakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKinGDooM

Ben bir kızla 26 Eylülden beri konuşuyoruz.Sabah akşam gece demeden fakat kız çıkmak istemiyor.2- 3 Defa çıkma teklifi ettim hazır değilim dedi hazır olunca ben sana söyleyeceğim dedi.Ben de bekledim kısa bir sürede der diye uzun süre oldu hala birşey demedi en yakın arkadaşına sordum hazır olmamasının nedenini Annesi dedi bana.annesiyle 2 3 defada kavga ettiğini söyledi.annesiyle cok samimi bunu biliyorum.anneside genç.Buluşma konularına gelince ne zaman buluşalım desem bilmiyorum, bilmem tarzı cevaplar veriyor.Arkadaşlarıyla istediği an buluşuyor sizce ne yapmam lazım ? Kızın beni sevdiğinden eminim

Kardeş 1. yedeksin daha niye çabalıyorsun bu kadar anlamıyorum arkadaşın dediği gibi bildiğin finosu olmuşsun yakında saçını toplayıp toka da takar sana haberin olsun. Uzaklaş bence en kısa zamanda.

• Seni yedeğe almış bırak o kızı başkasına yönel
  • Em onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Kız konusu yardım lazım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim yaşlar kaç?
  • ben de şuanki sevgilime yazdım öyle aylarca en yakını oldum

sonuç: 9 aydır çıkıyom ve sıradan bi sevgiliden çok daha fazla seviyo
  • aslında cevap soruda gizli :)

sabah akşam konuşuyorsun ve bunun sonuncunda kız seni muhtaç ezik olarakgörüyor ondan başka bir uğraşın yok sürekli kızla ilgilenmeye müsaitsin ona zaman ayırıyorsun .. hazırım değil kızlar için bir kaçış yoludur kız senden etkilenmemiş kardeşim
  • Kıza rest çek artık bir karar ver nereye kadar.

Bu konuşmalardan anladığım yol verecek gibi.

Kız seni sevmiyor ama içinde duygusal bir boşluk var kendine uygun biride bulamamış bulana kadar senle vakit

geçiriyor ama senle çıkmıyor çünkü diğer kısmetlerini kapatmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Kardeşim yaşlar kaç?

Ben 17 o 16

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKinGDooM

Kıza yol verdim şuanlık konuşmuyoruz

O yol vermek olmuyor genç. Bi selam yazsa finosu oluverirsin yine. Numarasını facebookunu herşeyini silip tüm iletişimini kesebiliyor musun?
  • Adam son noktayı koymuş.
    Hele diğer kısmetlerini kapatmak istememesi.
    Eminim o kızın başka erkek arkadasları da vardır. Ama senin haberin bile yoktur.
  • kaç ay geçmiş artık yeter de kıza. Oyalıyor olmasın seni böyle, daha da oyalar gibi gözüküyor sen bu kafayla devam edersen
  • Kiz seni sevmiyor. Yedektesin. Cikma teklifi edilmez bir kiza. Hele kopegi hic olunmaz.

Bunu anlayamadigina gore yasin 14-18 arasi. Eger buyukse ciddi sorunlarin var hayatta basarilar sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.