Şimdi Ara

Kız arkadaş (Sevgili) yapmak için bir neden söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler konuştuğum dışarıda onlarca kız var arkadaş ortamında falan buluştuğumuz bir şeyler yaptığımız, sanalı saymıyorum bile yani yalnız biri değilim ama bazen kendimi çok yalnız hissediyorum bir ton olay yaşadığım eski sevgilim bile özür mesajı attı fakat istediğim tabi ki eski sevgilim değil yeni kişiler tanımak kaynaşmak istiyorum yani zor bir şey değil şuan bile anında yapabilirim bunu fakat bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum her gün buluş, gez dolaş para harca eğlen fakat ben en ufak şeyi bile takıntı haline getirip büyütebiliyorum çabuk parlayan biriyim örnek benim istemediğim bir şeyi yapsın acayip sinirlenirim görüşlerime ters gelsin o olsun bu olsun gerçi bunlar da normal şeyler aslında asıl önemli olan kaldırabilir miyim bunu aslına bakarsanız kendi mi acayip kötü hissediyorum tarif edilemez bir duygu lütfen yardım edin

türkçenin içine etmişim kusura bakmayın çok halsizim

• Uğruna yaşanacak bir neden
  • Bende bazen böyle hissediyorum.
  • anlamsız hayatım anlam buluyor çünkü

• not: sadece başlığı okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi im lotho

not: sadece başlığı okudum
    cebindeki para fazla geliyodur rahat batıyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaYüzenTas

Uğruna yaşanacak bir neden

En dipteysen boyle hissedebilirsin anca

kiz ark sosyal&duygusal&cinsel tatmin icin var, otesi degil
  • Soyunu devam ettirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Alıntıları Göster
    Elin alev alcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanqoue

Soyunu devam ettirmek
    Teselli için uğraşanlar da burada .

Oğlum aşktan güzel duygu mu var ? Babanız da sizin gibi düşünse bu yorumları portakaldaki vitaminler mi yazacaktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

@rodibas9988
    spor ile uğraştığım için halsiz bırakıyor 1 ay dır yapmıyorum ayda 1 kez bile denebilir

@muradisdan
    durumumuz allaha şükür ortalamanın üstünde fakat para harcayan biri değilim ihtiyacım olduğunda sadece
  • Genel eve para ödememek için qnq xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Oğlum aşktan güzel duygu mu var ? Babanız da sizin gibi düşünse bu yorumları portakaldaki vitaminler mi yazacaktı ?

iyi güzel diyorsun da kardeşim şimdi bunun her gün gezmesi var, naz yapması var, söz dinlememesi, görüş farklılıkları, ben mesela aşırı kıskanç biriyim iş sadece sevgiyle bitmiyor ki bir sürü neden var yani keşke gençlik fimlerinde ki gibi olsaydı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Mahone

quote:

iyi güzel diyorsun da kardeşim şimdi bunun her gün gezmesi var, naz yapması var, söz dinlememesi, görüş farklılıkları, ben mesela aşırı kıskanç biriyim iş sadece sevgiyle bitmiyor ki bir sürü neden var yani keşke gençlik fimlerinde ki gibi olsaydı ama

Alıntıları Göster
    konuda 10 dan fazla üye var yorum yapın tavsiye verin

• quote:

Bu yüzden tarihte olasılıklardan bahsedilmez Şaka bir yana aşk dediğimiz insanlar tarafından saçma bir şekilde abartılmış cinsel çekim duygusundan başka bir şey değildir. Öyle olmasa , yok ruhların birbirine uyuşması gibi saçma sapan bir şey olsa çirkin insanlar yalnız kalmazdı. O yüzden paran varsa ve kendini cinsel açıdan kısıtlaman gerekmiyorsa sevgili mevzuları gerçekten gereksiz bence. Tabii ben bir dine inanıyorum öyle önüme gelenle yapamam diyorsan iş başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkrctn

quote:

Bu yüzden tarihte olasılıklardan bahsedilmez Şaka bir yana aşk dediğimiz insanlar tarafından saçma bir şekilde abartılmış cinsel çekim duygusundan başka bir şey değildir. Öyle olmasa , yok ruhların birbirine uyuşması gibi saçma sapan bir şey olsa çirkin insanlar yalnız kalmazdı. O yüzden paran varsa ve kendini cinsel açıdan kısıtlaman gerekmiyorsa sevgili mevzuları gerçekten gereksiz bence. Tabii ben bir dine inanıyorum öyle önüme gelenle yapamam diyorsan iş başka.

bence kesinlikle cinsellikle alakası yok ne bileyim ben birlikte olduğum kızlara hiç bu şekilde yaklaşmadım yani ben öyle masturbasyon yapan biride değilim ayda 1 kere anca gerçekten aşık olmak başka bir şey bu duyguyu çok yaşadım cinsellik üzerinden yaklaşanlar da bence biraz fesatlık var ama yani elinde sonunda da iş o noktaya geliyor

• quote:

Beyler konuştuğum dışarıda onlarca kız var arkadaş ortamında falan buluştuğumuz bir şeyler yaptığımız, sanalı saymıyorum bile yani yalnız biri değilim ama bazen kendimi çok yalnız hissediyorum bir ton olay yaşadığım eski sevgilim bile özür mesajı attı fakat istediğim tabi ki eski sevgilim değil yeni kişiler tanımak kaynaşmak istiyorum yani zor bir şey değil şuan bile anında yapabilirim bunu fakat bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum her gün buluş, gez dolaş para harca eğlen fakat ben en ufak şeyi bile takıntı haline getirip büyütebiliyorum çabuk parlayan biriyim örnek benim istemediğim bir şeyi yapsın acayip sinirlenirim görüşlerime ters gelsin o olsun bu olsun gerçi bunlar da normal şeyler aslında asıl önemli olan kaldırabilir miyim bunu aslına bakarsanız kendi mi acayip kötü hissediyorum tarif edilemez bir duygu lütfen yardım edin

Şuan ayni anlattiklarini ben yaşıyorum geçen gün şöyle bi düşündüm bu hayatta bana sahip cikicak herseyimi paylasicak kimsenin olmadığını farkettim ve duygulandim çıkmak istediğim kizlada konusucam kabul etmicek sanırım nasıl bu çıkmazdan çıkarım bilmiyorum istahim kesildi kaç gundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSlashh -- 6 Ağustos 2014; 21:56:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSlashh

quote:

Beyler konuştuğum dışarıda onlarca kız var arkadaş ortamında falan buluştuğumuz bir şeyler yaptığımız, sanalı saymıyorum bile yani yalnız biri değilim ama bazen kendimi çok yalnız hissediyorum bir ton olay yaşadığım eski sevgilim bile özür mesajı attı fakat istediğim tabi ki eski sevgilim değil yeni kişiler tanımak kaynaşmak istiyorum yani zor bir şey değil şuan bile anında yapabilirim bunu fakat bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum her gün buluş, gez dolaş para harca eğlen fakat ben en ufak şeyi bile takıntı haline getirip büyütebiliyorum çabuk parlayan biriyim örnek benim istemediğim bir şeyi yapsın acayip sinirlenirim görüşlerime ters gelsin o olsun bu olsun gerçi bunlar da normal şeyler aslında asıl önemli olan kaldırabilir miyim bunu aslına bakarsanız kendi mi acayip kötü hissediyorum tarif edilemez bir duygu lütfen yardım edin

Şuan ayni anlattiklarini ben yaşıyorum geçen gün şöyle bi düşündüm bu hayatta bana sahip cikicak herseyimi paylasicak kimsenin olmadığını farkettim ve duygulandim çıkmak istediğim kizlada konusucam kabul etmicek sanırım nasıl bu çıkmazdan çıkarım bilmiyorum istahim kesildi kaç gundur

• quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

Alıntıları Göster
    Elizabeth den ayrılmak için
  • Çok güzel o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.