Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞA 17 FARKLI HEDIYE, NASIL MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
10
Favori
27.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan oğlum ne boş beleş adamsın lan puh
  • Birader bu dediğin artık sıradan bir olay, gogıla yazsan direkt çıkar zaten. Yaratıcı olmayacaksan hiç yapma hem işsiz misin anlamadım ki.
  • kızla olmadığın her yıl için hediye verirsen tokatı yersin

Ayrıca bi laf vardır görmemişin kız arkadaşı olmuş çok üstüne düşmüş diye dikakt et kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyke

Selamlar arkadaşlar,

1,5 ay sonra kız arkadaşımın doğum günü ve kendisi 18 yaşına girecek.

Yaklaşık 4 aydır sevgiliyiz ve güzel bir hediye var aklımda amma velakin tam olarak nasıl gerçekleştireceğimi bilmiyorum ve size sormak istedim. Hediyeden kısaca bahsedeyim, ufak bir fikriniz olsun ki o aradaki boşlukları dolduralım beraber..

Hediye şöyle, kendisi 18 yaşına giriyor ve sadece 18. yaş gününde onun yanında olmuş oluyorum. Yani ondan önceki 17 yılda kendisinin yanında değildim ve olamadığım için 17 farklı hediye almak istiyorum. Komik ve saçma da gelebilir ama aslına bakılırsa hoş olacaktır. Hediyenin teması, "bundan önce olmadığım 17 yıl" yani.

Sorunumuz şu ki, 1. yaş hediyesini aldık diyelim emzik veya pembe patikle. Hadi 7. yaş hediyesini de aldık abaküs mabaküs ayağına. E aradaki 2. yaşı 3. yaşı 13. yaşı vesaireyi nasıl alacağız?

Her yaşa hitap eden ne vardır ki hediye olarak? Siz bana yardımcı olursanız 1-17 arasında bir hediye tablosu olarak, çok çok güzel olur açıkcası.

Tek bir ricam var, lütfen ama lütfen işin cıvığı çıkmasın yahu

Dipçiknot: Eğer diyorsanız yok hacu olmaz bu hediye diye, şöyle fikirlerim de var;

-Buket gül alınacak, şık spor takılabilecek bi yüzük alınacak ve güzel 4-5 sayfalık duygular yazılıp ufak bir öpücükle süslenecek.
    -Melek kolye alınacak, güzel bir notla süslenecek.
    -Fotoğraf albümü oluşturulacak, güzel bir notla süslenecek.
    -İşlemeli bir sandık alınacak çok şık bir sandık, sandığın içine tam gelecek şekilde bir ayna alınacak veyahut kestirilecek ve paketin üstüne "bu sandıkta benim için dünyanın en güzel hazinesi var, sana senden daha güzel ne alınır?" yazılacak ve hatun kişi sandığı açtığında aynada kendisini görecek.
    -10 gün sonra tatile gideceğim, güzel güzel bir sürü taş toplayıp bir akvaryuma süsleyip verilecek.
    -Deftere onunla ilgili, kokusuyla ilgili, güzel şeyler yazılacak.
    -Love is sakızlarından alınacak 100-200 tanesi açılacak ve bir kutuya konulacak, o kutu sevilen çikolatalarla süslenecek.

Ekstra olarak fikirler budur. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıldınız di mi

• Neden ayrılsın Bro :)
  • (yaptığına pişman oldu)
  • Çok abartıyosun dostum 18hediye falan.

Ona harçıcağın zamanı ve parayı tek bi hediyeye harça veya tek bi hediye + güne yaştan dolayı mekan öneremem gecede dışarı çıkabilceğinizi sanmıyorum ama sabah buluşun güzel bi gün yaşat güzel yerlere gidin ve günün sonunda hediyeni veririsin.
  • Acaba emebilmiş mi?
  • ne zaman ayrıldınız qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.