Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞA 17 FARKLI HEDIYE, NASIL MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
10
Favori
27.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al kardeşim 17 yetmez her yaş için 2-3 tane al.

Sonra bir gün bak telefonuna yada facebookuna eski sevgilisiyle konuşuyor olsun , yada yeni biriyle işi ilerletmiş olsun.

Sonra da gel "Ona hiçbir zaman güvenme" başlığını upla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Al kardeşim 17 yetmez her yaş için 2-3 tane al.

Sonra bir gün bak telefonuna yada facebookuna eski sevgilisiyle konuşuyor olsun , yada yeni biriyle işi ilerletmiş olsun.

Sonra da gel "Ona hiçbir zaman güvenme" başlığını upla.

:)

Mesaj kutunuza bakabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyke

Selamlar arkadaşlar,

1,5 ay sonra kız arkadaşımın doğum günü ve kendisi 18 yaşına girecek.

Yaklaşık 4 aydır sevgiliyiz ve güzel bir hediye var aklımda amma velakin tam olarak nasıl gerçekleştireceğimi bilmiyorum ve size sormak istedim. Hediyeden kısaca bahsedeyim, ufak bir fikriniz olsun ki o aradaki boşlukları dolduralım beraber..

Hediye şöyle, kendisi 18 yaşına giriyor ve sadece 18. yaş gününde onun yanında olmuş oluyorum. Yani ondan önceki 17 yılda kendisinin yanında değildim ve olamadığım için 17 farklı hediye almak istiyorum. Komik ve saçma da gelebilir ama aslına bakılırsa hoş olacaktır. Hediyenin teması, "bundan önce olmadığım 17 yıl" yani.

Sorunumuz şu ki, 1. yaş hediyesini aldık diyelim emzik veya pembe patikle. Hadi 7. yaş hediyesini de aldık abaküs mabaküs ayağına. E aradaki 2. yaşı 3. yaşı 13. yaşı vesaireyi nasıl alacağız?

Her yaşa hitap eden ne vardır ki hediye olarak? Siz bana yardımcı olursanız 1-17 arasında bir hediye tablosu olarak, çok çok güzel olur açıkcası.

Tek bir ricam var, lütfen ama lütfen işin cıvığı çıkmasın yahu

Dipçiknot: Eğer diyorsanız yok hacu olmaz bu hediye diye, şöyle fikirlerim de var;

-Buket gül alınacak, şık spor takılabilecek bi yüzük alınacak ve güzel 4-5 sayfalık duygular yazılıp ufak bir öpücükle süslenecek.
    -Melek kolye alınacak, güzel bir notla süslenecek.
    -Fotoğraf albümü oluşturulacak, güzel bir notla süslenecek.
    -İşlemeli bir sandık alınacak çok şık bir sandık, sandığın içine tam gelecek şekilde bir ayna alınacak veyahut kestirilecek ve paketin üstüne "bu sandıkta benim için dünyanın en güzel hazinesi var, sana senden daha güzel ne alınır?" yazılacak ve hatun kişi sandığı açtığında aynada kendisini görecek.
    -10 gün sonra tatile gideceğim, güzel güzel bir sürü taş toplayıp bir akvaryuma süsleyip verilecek.
    -Deftere onunla ilgili, kokusuyla ilgili, güzel şeyler yazılacak.
    -Love is sakızlarından alınacak 100-200 tanesi açılacak ve bir kutuya konulacak, o kutu sevilen çikolatalarla süslenecek.

Ekstra olarak fikirler budur. Yardımlarınızı bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

la oğlum kutla geç 2 seneye kız mız kalmaz zaten

alkolog yine estirmiş

• 1. yaş için emzik
    2.yaş için yemek önlüğü
    3.yaş için eti cici bebe
    4.yaş için minik toka
    5.yaş için barbi oyuncak
    6.yaş için bijuteri bir bilezik
    7.yaş okuma fişi olabilir :D

geri kalanını sevgilime sorup fikir alıcam burayı güncellerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

la oğlum kutla geç 2 seneye kız mız kalmaz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bazı baltalar yorum atmışlar yine hevesini kıracak hiç birini dinleme kazma gelmişler kazma gidecekler o yüzden hep ellerine mahkumlar. Ha şöyle deseler hak veririm, ilk başta çok şımartırsan sonrası zor olur çünkü kadınlar hep daha fazlasını isterler. O yüzden fazla abartmaya gerek yok. Ama her yaşa bir hediye olayı toplasam 100 tl tutmaz sanırım ve çok romantik bir şey olacaktır.
  • genclik ve ask bi araya glnce ortya bole syler ckio siz ne kadr burya yazsanizda o kafasina koymus.bic tecrubeliler yapma diorz o blmedigi icn ypicam dio kizlari kendsi gbi saf dusunuyor znnediyor.la olm her kizin aklinda bin tane tilki doner.snn gbi basit dusunmez onlar.gercekten degmez kiz arkadas icin.karin olur ona yaparsn bunlari.neyse sn gne dnlemicen kazigi yemeden dediklermizi anlayamicaksin.o yuzden git yap.yasa ve ogren.

• Aynı fikri 2 yıl önce ekşi'de okudum beyler, yapmaya kalkıştım anam ağladı vazgeçtim.
  • Bence cok riskli.Kiza alakasiz hediyeler alirsan beni tanimamisin der ayrilir.

• rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyke

Selamlar arkadaşlar,

1,5 ay sonra kız arkadaşımın doğum günü ve kendisi 18 yaşına girecek.

Yaklaşık 4 aydır sevgiliyiz ve güzel bir hediye var aklımda amma velakin tam olarak nasıl gerçekleştireceğimi bilmiyorum ve size sormak istedim. Hediyeden kısaca bahsedeyim, ufak bir fikriniz olsun ki o aradaki boşlukları dolduralım beraber..

Hediye şöyle, kendisi 18 yaşına giriyor ve sadece 18. yaş gününde onun yanında olmuş oluyorum. Yani ondan önceki 17 yılda kendisinin yanında değildim ve olamadığım için 17 farklı hediye almak istiyorum. Komik ve saçma da gelebilir ama aslına bakılırsa hoş olacaktır. Hediyenin teması, "bundan önce olmadığım 17 yıl" yani.

Sorunumuz şu ki, 1. yaş hediyesini aldık diyelim emzik veya pembe patikle. Hadi 7. yaş hediyesini de aldık abaküs mabaküs ayağına. E aradaki 2. yaşı 3. yaşı 13. yaşı vesaireyi nasıl alacağız?

Her yaşa hitap eden ne vardır ki hediye olarak? Siz bana yardımcı olursanız 1-17 arasında bir hediye tablosu olarak, çok çok güzel olur açıkcası.

Tek bir ricam var, lütfen ama lütfen işin cıvığı çıkmasın yahu

Dipçiknot: Eğer diyorsanız yok hacu olmaz bu hediye diye, şöyle fikirlerim de var;

-Buket gül alınacak, şık spor takılabilecek bi yüzük alınacak ve güzel 4-5 sayfalık duygular yazılıp ufak bir öpücükle süslenecek.
    -Melek kolye alınacak, güzel bir notla süslenecek.
    -Fotoğraf albümü oluşturulacak, güzel bir notla süslenecek.
    -İşlemeli bir sandık alınacak çok şık bir sandık, sandığın içine tam gelecek şekilde bir ayna alınacak veyahut kestirilecek ve paketin üstüne "bu sandıkta benim için dünyanın en güzel hazinesi var, sana senden daha güzel ne alınır?" yazılacak ve hatun kişi sandığı açtığında aynada kendisini görecek.
    -10 gün sonra tatile gideceğim, güzel güzel bir sürü taş toplayıp bir akvaryuma süsleyip verilecek.
    -Deftere onunla ilgili, kokusuyla ilgili, güzel şeyler yazılacak.
    -Love is sakızlarından alınacak 100-200 tanesi açılacak ve bir kutuya konulacak, o kutu sevilen çikolatalarla süslenecek.

Ekstra olarak fikirler budur. Yardımlarınızı bekliyorum.

2. 3. 4 . yaşlar için öneriler yürüteç, mama sandalyesi, lazımlık

• 13. yaşı için orkid alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War|orD_X8

1. yaş için emzik
    2.yaş için yemek önlüğü
    3.yaş için eti cici bebe
    4.yaş için minik toka
    5.yaş için barbi oyuncak

1. yaş için emzik 5 lira
    2.yaş için yemek önlüğü 3 lira
    3.yaş için eti cici bebe 5 lira
    4.yaş için minik toka 1 lira
    5.yaş için barbi oyuncak 10-15 bişi
    6.yaş için bijuteri bir bilezik bunu bilmiyom
    7.yaş okuma fişi olabilir :D Eşek değilsindir heralde oturur wordde kendin yaparsın para verilmez buna

ilk 7 yılı taş çatlasın 40-50 liraya kapatırsın son 10 yıl biraz daha girici olur haberin olsun

Bi de şu herkese attığın pm den banada atsana merak ettim

EDİT :

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

13. yaşı için orkid alabilirsin.

Kesinlikle çok doğru
    Bunu da 10 liraya kapatırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araseria -- 11 Temmuz 2012; 20:23:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: War|orD_X8

1. yaş için emzik
    2.yaş için yemek önlüğü
    3.yaş için eti cici bebe
    4.yaş için minik toka
    5.yaş için barbi oyuncak

Harikasınız, mesaj kutunuza da bakarsanız harika olur :)
  • quote:

• quote:

• quote:

Sebebsiz güldüm
  • Onun 1 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 2 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 3 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 4 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 5 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 6 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 7 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 8 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 9 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 10 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 11 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 12 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 13 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 14 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 15 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 16 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Onun 17 yaşında ki haline alacağın hediye bul.

Toplamda 17 hediye alırsın ve yanında olsam bunları alırdım havası yaratır. Ayrılıncada niye aldım o kadar para harcadım diye pişman olursun.

• yahu yapma etme 4 aylık ilişki için değer mi 2 aya ayrılırsanız üzülmeyecek misin bu harcadığın emeğe hem ayrılmasanız ne olacak sen ilk doğum gününde çıtayı o kadar yüksek tuttun ki kızı bi sonraki doğum gününde 19. yaş gününde mutlu edebilmen neredeyse imkansız. ne yaparsan yap böyle bi hediyenin yanında aşşa kalıcaktır ve kız ister istemez belki çaktırmasa da hayal kırıklığına uğrayacaktır.

hadi diyelim 19. yılda çok daha iyi bir şey buldun 20. yıl 21. yıl?

sana çok ciddi önerim çıtayı bu kadar yüksekten tutma. gidin yiyin bi şeyler ver basit sevimli bi hediye tamam. 4 aylık ilişki için kızın beklentisi de aşşa yukarı böyledir zaten boşuna yapma bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: huneps

Vibrat...

İyi fikir aslında love is sakızları falan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.