Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞA 17 FARKLI HEDIYE, NASIL MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
10
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1,5 ay sonra kız arkadaşımın doğum günü ve kendisi 18 yaşına girecek.

Yaklaşık 4 aydır sevgiliyiz ve güzel bir hediye var aklımda amma velakin tam olarak nasıl gerçekleştireceğimi bilmiyorum ve size sormak istedim. Hediyeden kısaca bahsedeyim, ufak bir fikriniz olsun ki o aradaki boşlukları dolduralım beraber..

Hediye şöyle, kendisi 18 yaşına giriyor ve sadece 18. yaş gününde onun yanında olmuş oluyorum. Yani ondan önceki 17 yılda kendisinin yanında değildim ve olamadığım için 17 farklı hediye almak istiyorum. Komik ve saçma da gelebilir ama aslına bakılırsa hoş olacaktır. Hediyenin teması, "bundan önce olmadığım 17 yıl" yani.

Sorunumuz şu ki, 1. yaş hediyesini aldık diyelim emzik veya pembe patikle. Hadi 7. yaş hediyesini de aldık abaküs mabaküs ayağına. E aradaki 2. yaşı 3. yaşı 13. yaşı vesaireyi nasıl alacağız?

Her yaşa hitap eden ne vardır ki hediye olarak? Siz bana yardımcı olursanız 1-17 arasında bir hediye tablosu olarak, çok çok güzel olur açıkcası.

Tek bir ricam var, lütfen ama lütfen işin cıvığı çıkmasın yahu

Dipçiknot: Eğer diyorsanız yok hacu olmaz bu hediye diye, şöyle fikirlerim de var;

-Buket gül alınacak, şık spor takılabilecek bi yüzük alınacak ve güzel 4-5 sayfalık duygular yazılıp ufak bir öpücükle süslenecek.
    -Melek kolye alınacak, güzel bir notla süslenecek.
    -Fotoğraf albümü oluşturulacak, güzel bir notla süslenecek.
    -İşlemeli bir sandık alınacak çok şık bir sandık, sandığın içine tam gelecek şekilde bir ayna alınacak veyahut kestirilecek ve paketin üstüne "bu sandıkta benim için dünyanın en güzel hazinesi var, sana senden daha güzel ne alınır?" yazılacak ve hatun kişi sandığı açtığında aynada kendisini görecek.
    -10 gün sonra tatile gideceğim, güzel güzel bir sürü taş toplayıp bir akvaryuma süsleyip verilecek.
    -Deftere onunla ilgili, kokusuyla ilgili, güzel şeyler yazılacak.
    -Love is sakızlarından alınacak 100-200 tanesi açılacak ve bir kutuya konulacak, o kutu sevilen çikolatalarla süslenecek.

Ekstra olarak fikirler budur. Yardımlarınızı bekliyorum.

• la oğlum kutla geç 2 seneye kız mız kalmaz zaten
  • Sana tavsiye veriyorum. Gidin pastahaneye tatlı yiyin çıkın. Bunları felan yapma . Türk kızları hemen artist oluyor. Hele sizin ilişki yeni aman diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerçekten artık çok sıradan. google da aratsan kız arkadaşa doğum günü hediyesi diye 1. sırada bu çıkar herhalde.
  • love is sakızları çok hoş olabilir. 4 ayda geçirdiğin zamanda onun starbucks bardağını falan saklamışsan iyi olabilir hiç bilemem. ben kız arkadaşımla geçirdiği zamanlarda ondan hatıraları saklarım mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

la oğlum kutla geç 2 seneye kız mız kalmaz zaten

Aynen ben aşik oldugumda evlilik teklifide yapmistim kabul etmisti. Sogudugumdan dolayi Dun bi bahane buldum.

Demem o ki ayrinca yaptigin masraflari pismanlikla hesaplarsin

Asik olmak berbat bisey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ironik ama bir o kadarda gerçek bir durum, sonradan pişman olacağın şeyler yapma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlık bir olay olduğu için pişmanlığı düşünemiyorum maalesef. Tabikide herkes kendisine göre haklı veyahut tamamen haklı. Ama söz konusu durum böyle, tam olarak aklıma oturmadı hediyeler.

Pişman olursak da ilerleyen zamanlar da canı sağolsun ne diyelim, ne yapayım hala karar veremedim açıkcası.
  • Bence hic hediye felan alma 18 yasina girmicek mi,bundan öncekilerde sen yokmussun.Bu sene sen
    varsin.Ona en
    Büyük hediyen senin varligin olucak

• sakın yapma 1.5 aya ayrılırsınız bile bak yapma pişman olursun bi kız için bu kadar uğraş işsiz misin
  • 17 farklı hediye çok mu anlamsız sizce? 1-17 arası bi kafa eleman olsa da yardım etse bana :)
  • quote:

Adam haklı.. bunun bir sınırı yok bitiyor bir süre sonra çoğu şey
  • 4 aylık ilişkiye o kadar romantizim fazla. Bence yapıp yapabilceğin en fazla şey sürpriz doğum günü partisi olur özsüt'te koska'da falan. Zaten bunu yaptığın zaman hediyeler 2.plânda kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

4 aylık ilişkiye o kadar romantizim fazla. Bence yapıp yapabilceğin en fazla şey sürpriz doğum günü partisi olur özsüt'te koska'da falan. Zaten bunu yaptığın zaman hediyeler 2.plânda kalır

Doğum günü yeri çok sıkıntılı olay aslına bakarsanız. Sonuçta doğum günü sahibi o ve arkadaşlarımız da gelecek. Benden habersiz de bir yer ayarlanmış olabilir o tarihler gelirken ve ben sadece yeri ayarladığımla kalabilirim, o da aklıma gelmişti :)

Romantizm olaraktan "love is" sakızları ve diğer planlar o kadar romantizm dolu değil aslında yav?
  • 4 aylıksa yapma etme kızı bu kadar sevdiğini belli edersen hevesi kalkar kızın yapma tekmeyi yersin sonra gelir konuyu guncellersin

• bişey diyebilirmiyim eğer çok ciddi değilseniz 17 hediye almanız gereksiz. Ciddi olup da bir hediye alsanız ve seni seviyorum diyerek öperseniz ona en büyük hediye verilmiş olur. Bence saçma bir sürü hediye almak. Ciddi değilsenizde aynı şekil geçerli abartmaya gerek yok. Çünkü her kız aynıdır onun için bir hediyede aynı bir sürü hediyede aynı
  • quote:

Gülmekten ağladım.
  • quote:

KIZ ARKADAŞA 17 FARKLI HEDIYE, NASIL MI?

Tebrikler . Baltacı listemize dahil oldunuz . ID'niz : 452367
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzbk

bişey diyebilirmiyim eğer çok ciddi değilseniz 17 hediye almanız gereksiz. Ciddi olup da bir hediye alsanız ve seni seviyorum diyerek öperseniz ona en büyük hediye verilmiş olur. Bence saçma bir sürü hediye almak. Ciddi değilsenizde aynı şekil geçerli abartmaya gerek yok. Çünkü her kız aynıdır onun için bir hediyede aynı bir sürü hediyede aynı

Mesaj kutunuza bir bakabilir misiniz?
  • Hacı fazla sıkma kendini, arkadaşın dediği gibi iki seneye kız falan kalmaz .güzel bi hediye al yeter.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.