Şimdi Ara

Protein Tozsuz Kas Yapılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda daha önce bu konu ile ilgili bir sürü konu okumuştum ve hala da bu tür sorular sorulmaya devam ediliyor. Kendi tecrübelerimle bir video çektim ve protein tozları ne işe yarar hangi supplementler daha iyi onları açıklamaya çalıştım.

İzlemek isterseniz diye buraya bırakıyorum. Yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum ^^

• hocam iyi güzelde

bi balık adam gibi olamazsın

ayrıca video güzel bravo beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 25 Ekim 2020; 16:11:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

hocam iyi güzelde

bi balık adam gibi olamazsın

ayrıca video güzel bravo beğendim

Balık adam gibi kimse olamaz malesef  

Teşekkür ederim.

• DarK BrotherS kullanıcısına yanıt

bu arada seninle aynı supplementleri kullanıyorum bcaa glutamin protein tozu ve arjinin var bende ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

bu arada seninle aynı supplementleri kullanıyorum bcaa glutamin protein tozu ve arjinin var bende ayrıca

Bende videodan sonra bcaa almıştım ekstra olarak. Yerinde kullanıldığında hepsi güzel supplementler.

• +

• Toz kullanmak zorunlu mu ki

Aynı şeyi besinden alsak olmuyor mu protein sutlerden icsek tavuk et filan

Bence protein tozu zararlı bir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir supplement kullanılmadan gayet kas yapılır arkadaşlar. Protein tozu dediğiniz şeyde olsun 25 gr. Protein var. Günlük ihtiyacı 150 gr olan birinin 1/6 ihtiyacı kadar bu. Yani olup olmaması nerdeyse hiç birşey değiştirmez. Ama farklı amino asitler tabi daha dayanıklılığa, hızlı gelişime ve daha hızlı toparlanmaya katkıda bulunabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum instagrama büyük sayfalara reklam ver sanırım 500-600 Tl ücretleri. 3-5 reklam ile 25-30 bin olur anında takipçin

Konu hakkında yorumum ise, ekstrem hedefleriniz yok ise, şampiyonluğa hazırlanmıyorsanız, amacınız sağlık ve fit bir görünüm elde etmek ise protein tozu ve diğer ürünlerin hiçbirine ihtiyacınız yoktur. Ayrıca bunların bir zararı da yoktur. Zararlı ve zararsız maddeler tek tek sıralanır dünya spor kurumları tarafınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 25 Ekim 2020; 20:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Toz kullanmak zorunlu mu ki

Aynı şeyi besinden alsak olmuyor mu protein sutlerden icsek tavuk et filan

Bence protein tozu zararlı bir şey

Videoda da aslında zorunlu olmadığını, kişinin eksiklerine göre spesifik durumlarda alınması gerektiğini anlattım. Yediğimiz tavuk ne kadar zararlıysa bunlarda ancak o kadar zararlı olabilir.

@linkorn aynen öyle insanlar kulaktan duyma bilgilerle hareket ettiği için ne işe yaradığını bilmiyorlar. Videoda bende onlardan bahsetmeye çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Dostum instagrama büyük sayfalara reklam ver sanırım 500-600 Tl ücretleri. 3-5 reklam ile 25-30 bin olur anında takipçin

Konu hakkında yorumum ise, ekstrem hedefleriniz yok ise, şampiyonluğa hazırlanmıyorsanız, amacınız sağlık ve fit bir görünüm elde etmek ise protein tozu ve diğer ürünlerin hiçbirine ihtiyacınız yoktur. Ayrıca bunların bir zararı da yoktur. Zararlı ve zararsız maddeler tek tek sıralanır dünya spor kurumları tarafınca.

Biraz daha böyle devam etmeyi düşünüyorum eğer pes edip bırakmazsam yaza doğru reklam işlerine girecem mecbur böyle olmayacak çünkü. Belki şansa falan bir video patlarsa ilerde iyi bir etkileşim alabilirim  

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Videoda da aslında zorunlu olmadığını, kişinin eksiklerine göre spesifik durumlarda alınması gerektiğini anlattım. Yediğimiz tavuk ne kadar zararlıysa bunlarda ancak o kadar zararlı olabilir.

@linkorn aynen öyle insanlar kulaktan duyma bilgilerle hareket ettiği için ne işe yaradığını bilmiyorlar. Videoda bende onlardan bahsetmeye çalıştım.

Hocam doğal besin olan tavuk ile toz nasıl ayni zararlilikta oluyor

Canan Karatay da diyor protein tozu kalbi büyütür

Sanırım bu sporu hardcore yapmadan ve toz kullanmadan doğal besinlerle yapmak daha mantikli

Mesela ben zarganayim 62 kgden 71 oldum ideal kiloma ulasinca 78 filan olunca birakir yuzmeye geçerim

Vg zararlı duruyor

Arkadaşımın yıllardır ancak 2 bine çıktı abonesi, 5k bütçe ayırdı reklam verdi büyük sayfalara şu an 50k takipçisi var. Youtube ve instagram gelirleri coştu ve eskisine nazaran daha hızlı yükseliyor abone sayısı.

Öneririm yani böyle emeğinin karşılığını göremezsin soğursun. Zaten yaptığın ve yapacağın videoların aynıları yüzlerce kere başkaları tarafından yapıldı. Patlayacak bir sektör değil öyle bir video çekemezsin yani ne yapabilirsin ki zaten her şeyle ilgili video var youtube da  

Bir de şunu sormak istiyorum hacim kazanırken çok temiz beslenmeme rağmen her şeye dikkat etmeme rağmen abs kayboluyor bunun önüne nasıl geçebilirim ne diyorsun ne yapmalıyım? her antrenman sonrası 10 15dk kardiyo yapmak yeterli olmaz mı parça parça abs zaten beklemiyorum ama en azından görülsün 2-4 tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 25 Ekim 2020; 21:10:34 >

Bu tarz bilgilendirmeler olmadan kimse araştırma yapmıyor, sonra yalan yanlış bilgilerden geçilmiyor ortalık. Elinize sağlık hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Arkadaşımın yıllardır ancak 2 bine çıktı abonesi, 5k bütçe ayırdı reklam verdi büyük sayfalara şu an 50k takipçisi var. Youtube ve instagram gelirleri coştu ve eskisine nazaran daha hızlı yükseliyor abone sayısı.

Öneririm yani böyle emeğinin karşılığını göremezsin soğursun. Zaten yaptığın ve yapacağın videoların aynıları yüzlerce kere başkaları tarafından yapıldı. Patlayacak bir sektör değil öyle bir video çekemezsin yani ne yapabilirsin ki zaten her şeyle ilgili video var youtube da  

Bir de şunu sormak istiyorum hacim kazanırken çok temiz beslenmeme rağmen her şeye dikkat etmeme rağmen abs kayboluyor bunun önüne nasıl geçebilirim ne diyorsun ne yapmalıyım? her antrenman sonrası 10 15dk kardiyo yapmak yeterli olmaz mı parça parça abs zaten beklemiyorum ama en azından görülsün 2-4 tanesi

Hocam arkadaşın hangi kanallara reklam verdi ve ne tür reklam verdi aklındaysa özel mesajdan yazabilirsen çok sevinirim.

Biraz fazla kalori alıyor olabilirsin örneğin 2500senin için sabit kalacak bir kaloriyse 2900 3000lere çıkıyorsan biraz fazla geliyordur, 2600 700civarlarında almaya çalış buda çok yavaş olacaktır ama en temizi böyle olur bence.

Ben kendimden örnek veriyim, 82de clean bulk yapmaya başladım şuan 83 84 arasıyım ve karın kaslarım neredeyse aynı şekilde duruyor ama ben çok yavaş kilo alıyorum ayda 1kg kadar.

@linkorn Teşekkür ederim ^^

@LittleWorld İleri seviye vg tabiki zararlı bir yerden sonra sınırları zorlamak gerekiyor ama amatör olarak yaptığımız hiçbir şey aslında.

Tavuklarda kullanılan ilaçları vs hesaba katınca aynı yola geliyor.

Canan Karatay kendi alanında başarılı birisi olsa da vücut geliştirme yada sporlar ile yakından uzaktan alakası olmayan birisi, son zamanlarda yaptığı açıklamaları izlerken ben utanıyorum. Her doktorun her alanda yaptığı yorumlar doğru değil.

Özellikle konu televizyonda konuşmaya gelince bir çok doktor oradaki şöhrete ilgiye kapılıp yoldan çıkıyorlar bunun bir çok örneği var.

• quote:

Hocam arkadaşın hangi kanallara reklam verdi ve ne tür reklam verdi aklındaysa özel mesajdan yazabilirsen çok sevinirim.

Biraz fazla kalori alıyor olabilirsin örneğin 2500senin için sabit kalacak bir kaloriyse 2900 3000lere çıkıyorsan biraz fazla geliyordur, 2600 700civarlarında almaya çalış buda çok yavaş olacaktır ama en temizi böyle olur bence.

Ben kendimden örnek veriyim, 82de clean bulk yapmaya başladım şuan 83 84 arasıyım ve karın kaslarım neredeyse aynı şekilde duruyor ama ben çok yavaş kilo alıyorum ayda 1kg kadar.

@linkorn Teşekkür ederim ^^

@LittleWorld İleri seviye vg tabiki zararlı bir yerden sonra sınırları zorlamak gerekiyor ama amatör olarak yaptığımız hiçbir şey aslında.

Tavuklarda kullanılan ilaçları vs hesaba katınca aynı yola geliyor.

Canan Karatay kendi alanında başarılı birisi olsa da vücut geliştirme yada sporlar ile yakından uzaktan alakası olmayan birisi, son zamanlarda yaptığı açıklamaları izlerken ben utanıyorum. Her doktorun her alanda yaptığı yorumlar doğru değil.

Özellikle konu televizyonda konuşmaya gelince bir çok doktor oradaki şöhrete ilgiye kapılıp yoldan çıkıyorlar bunun bir çok örneği var.

Hocam ideal kiloma ulaşıp biraksam beslenmemi bozmasam aynı kalır miyim yoksa balon gibi soner miyim yaptigim şeyler bosa mi gider

Ömür boyu mu yapmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Hocam ideal kiloma ulaşıp biraksam beslenmemi bozmasam aynı kalır miyim yoksa balon gibi soner miyim yaptigim şeyler bosa mi gider

Ömür boyu mu yapmak lazim

Alıntıları Göster

Tam bu videoda bu sorunun cevabını verdim. 3 4ay sporu bıraktım ve sonuçları videoda göstermeye çalıştım.

• quote:

Tam bu videoda bu sorunun cevabını verdim. 3 4ay sporu bıraktım ve sonuçları videoda göstermeye çalıştım.

Alıntıları Göster
    Hocam videolari izleme fırsatım olmadi ama bakicam teşekkürler

Yine de yazabilir misiniz videolara bakicam ama

• Sabah güncellemesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.