Şimdi Ara

Evde Vücut Geliştirme ve Protein Tozu Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde koşu bandı ve kondisyon bisikletim var.Dambıllarım var biraz öncede internetten barfiks için şu kapıya takılan demirlerden aldım.17 yaşındayım boyum 180 kilom 77.Sanırım boy ve kilom bu spora uygun.Her gün dambılları ve koşu bandını kullanıyorum 20 dk-20 dk koşuyorum 4 kg ile başladım dambıla.Sorum ise sizce protein tozu almalı mıyım?Almalıysam hangisini almalıyım?Beslenme olarak 0 şeker ve elimden geldiğince yağdan uzak durmaya çalışıyorum.Önerilerinizi bekliyorum günde 1 saat ayırabilirim bu spora.Başka hangi ekipmanları satın almalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kendi fikrimi söylüyorum evde spor yapıyorsanız bir süre sonra ağırlıklar size hafif gelmeye başlayacaktır ve böylece sürekli ağırlıklara para vermek zorunda kalıcaksın. Protein tozu zaten gün içinde yeteri miktarda protein alıyorsan protein tozuna gerek kalmayacaktır. Bence öyle yapacağına günümüzde spor salonları ucuzlamaya başladı günde 1 saat haftada 3-4 gün olmak üzere spor salonuna yazılırsan daha iyi gelişme yapabilirisin benim fikrim. Düzenli beslenirsen ne protein tozuna ihtiyacın kalır nede başka supplamentlere.
  • P90x Başlamanı tavsiye ediyorum. Protein tozuna gelince bana göre şöyle yap. Eğer P90x yada başka spor yapacaksan sabahları yumurta beyazı ye zaten artık geliştikçe bir süre sonra sana o bile sana az gelecektir ondan sonra başlarsın protein tozuna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchyZone

Ben kendi fikrimi söylüyorum evde spor yapıyorsanız bir süre sonra ağırlıklar size hafif gelmeye başlayacaktır ve böylece sürekli ağırlıklara para vermek zorunda kalıcaksın. Protein tozu zaten gün içinde yeteri miktarda protein alıyorsan protein tozuna gerek kalmayacaktır. Bence öyle yapacağına günümüzde spor salonları ucuzlamaya başladı günde 1 saat haftada 3-4 gün olmak üzere spor salonuna yazılırsan daha iyi gelişme yapabilirisin benim fikrim. Düzenli beslenirsen ne protein tozuna ihtiyacın kalır nede başka supplamentlere.

Yeteri kadar protein aldığımı düşünmüyorum.Hangi tozu önerirsiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPTİMUM WHEY TAVSİYE EDERİM. GÜNLÜK PROTEİN İHTİYACINIZ 140 İLWE 120 GRAM ARASI. AMA BUNUN SADECE BİR BÖLÜMÜNÜ PROTEİN TOZUNDAN KARŞILAMANIZI TAVSİYE EDERİM. ANTRENMAN SONRASI WHEY PROTEİN ,GECE YATARKEN DE CASEİN TÜRÜ PROTEİN ALMANIZ SİZİN YARARINIZA OLACAKTIR. TABİ BUNLARIN DIŞINDA BESLENMENİZE VE UYKUNUZA DA DİKKAT ETMELİSİNİZ.

AYRICA ŞU KONU SİZE FAYDALI OLACAKTIR:
    http://forum.donanimhaber.com/m_87279602/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Ben kendi fikrimi söylüyorum evde spor yapıyorsanız bir süre sonra ağırlıklar size hafif gelmeye başlayacaktır ve böylece sürekli ağırlıklara para vermek zorunda kalıcaksın. Protein tozu zaten gün içinde yeteri miktarda protein alıyorsan protein tozuna gerek kalmayacaktır. Bence öyle yapacağına günümüzde spor salonları ucuzlamaya başladı günde 1 saat haftada 3-4 gün olmak üzere spor salonuna yazılırsan daha iyi gelişme yapabilirisin benim fikrim. Düzenli beslenirsen ne protein tozuna ihtiyacın kalır nede başka supplamentlere.

Hocam ben spora başlayalı 2 ay oldu iyi bir gelişim var vücudumda. 3.ayı doldurduktan sonra Whey Protein almayı düşünüyorum günlük proteinimi karşılamak için

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Belirli bir yemek düzenin yoksa protein tozu alma, hem bir faydası olmaz hemde paranı çöpe atarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.