Şimdi Ara

Fitness , vücut geliştirme sivilce yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi ara 3 ay fitnesse gitmiştim kilo almak biraz da kas yapmak için 8 kilo felan aldım ama o aralar yüzümde sivilce çıkmaya başladı lise 3 teydim baya çıktı yani yüzümde sporu bıraktım daha geçmedi ilaç felan bilmem ne ile anca geçti şimdi yine başlamayı düşünüyorum ama sivilce çıkar diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de tam tersi oldu sen yemek kısmında biraz çuvalladın sanıyorum.

genetik de olabilir, denk gelmiştir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 25 Ocak 2018; 16:7:38 >
  • Yapan şey fitnes değil beslenme düzeni, Alman gereken protein ihtiyacından fazlasını alınca karaciğerde yağlanma yapıp sivilce olarak yansıyo bazı bünyelere. Ben kg başına 2. gr proteini geçince vucudum tarla gibi oluyor bu şu demek kilo başına 2 gr'den fazlasını sentezleyemiyordu karaciğerlerim.

2.ci ise genelde fitness yapan kitlenin büyük coğunluğu tavuk , pilav , yumurta kombiasyonunu vuruyo her gün antioksidan bi sebze yok birşey yok multivitamin yok bir tonda supplement kullanılıyo yine sivilce olarak dönüyo kişiye.

Önerilerim şunlar ; multivitamin kullanıcaksın eczane ürünü olsun supplement değil, Yemeklerin yanında kesinlikle maydanoz vs sebze yenilicek + olarak bol su içilicek. Tekrar sivilce artımın devam ederse dahiliye bölümüne gidip alt ast karaciğer değerlerine baktırırsın yağlanma yüksek ise aktardan alınan deve dikeni ile filan cözüm bulunabilyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Yapan şey fitnes değil beslenme düzeni, Alman gereken protein ihtiyacından fazlasını alınca karaciğerde yağlanma yapıp sivilce olarak yansıyo bazı bünyelere. Ben kg başına 2. gr proteini geçince vucudum tarla gibi oluyor bu şu demek kilo başına 2 gr'den fazlasını sentezleyemiyordu karaciğerlerim.

2.ci ise genelde fitness yapan kitlenin büyük coğunluğu tavuk , pilav , yumurta kombiasyonunu vuruyo her gün antioksidan bi sebze yok birşey yok multivitamin yok bir tonda supplement kullanılıyo yine sivilce olarak dönüyo kişiye.

Önerilerim şunlar ; multivitamin kullanıcaksın eczane ürünü olsun supplement değil, Yemeklerin yanında kesinlikle maydanoz vs sebze yenilicek + olarak bol su içilicek. Tekrar sivilce artımın devam ederse dahiliye bölümüne gidip alt ast karaciğer değerlerine baktırırsın yağlanma yüksek ise aktardan alınan deve dikeni ile filan cözüm bulunabilyor.

Valla iki kas için uğraşamam bunlarla yinede sağol

• Yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.