Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞI BAŞTAN SAVIP TÜM GÜN PS3 OYNAMA TAKTİKLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Arda_1905

Eger PS3ün kiz arkadasindan daha degerli ise bence ondan ayril...

Bütün gün kızla konuşmak cazip geliyorsa hayırlı işler sana

Sen bütün gün PS3 oynamayi tercih ediyorsan sanada hayirli isler
  • quote:

quote:

quote:

Sen bütün gün PS3 oynamayi tercih ediyorsan sanada hayirli isler

Bütün gün ps3 oynucam diye birşey dediğimi hatırlamıyorum.Sürekli konuşmak cazip gelmiyor

• Evli olanlar için birşey diyemem ama burada ki konu "bir kızla çıkmak" ise durum vahim...

Oyun oynamak için kızı ekmenin yolunu arıyorsanız, zaten kızı sevmiyorsunuz demektir! Ee niye çıkıyorsun diye sorarlar o zaman adama? Hee yanımızda bi kız bulunsun gözü ile bakıyorsanız bu daha da kötü! Git 40, 50 dolar ver bari her türlü yardımcı olsun.

Ki gerçekten sevdiğin biri ise, zaten ondan kurtulmanın yolunu aramazsın; aksine onunla daha çok birlikte olmanın, onu daha fazla görebilmenin yollarını ararsın.

Sevmek, aşık olmak ayrı birşey... Kıymetini bilmek lazım, bu tip boş niyetler için böylesine özel bir duyguyu hiçe saymak bana çok manasız geliyor.
  • Hatunu bulsam PS3'mü oynarım be paso........
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell knight

Evli olanlar için birşey diyemem ama burada ki konu "bir kızla çıkmak" ise durum vahim...

Oyun oynamak için kızı ekmenin yolunu arıyorsanız, zaten kızı sevmiyorsunuz demektir! Ee niye çıkıyorsun diye sorarlar o zaman adama? Hee yanımızda bi kız bulunsun gözü ile bakıyorsanız bu daha da kötü! Git 40, 50 dolar ver bari her türlü yardımcı olsun.

Ki gerçekten sevdiğin biri ise, zaten ondan kurtulmanın yolunu aramazsın; aksine onunla daha çok birlikte olmanın, onu daha fazla görebilmenin yollarını ararsın.

Sevmek, aşık olmak ayrı birşey... Kıymetini bilmek lazım, bu tip boş niyetler için böylesine özel bir duyguyu hiçe saymak bana çok manasız geliyor.

Okul aynı dershane aynı.Evli olmaktan farkımız yok baygınlık geliyor tüm günde yani

• Megan Fox gelse bırakmam Ps3'ü . Daha Heavy Rain oynayacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Megan Fox gelse bırakmam Ps3'ü . Daha Heavy Rain oynayacağım :D

Ben PS4'ü bile bırakırım o gelirse zuhahahahahahahahah

• Len nasıl bir forumsunuz, başlığı çevirip etik değerlere girmişsiniz.. Kadın hakları savunucusu gibi başlığı yargılıyorsunuz
  • aklınızda gerçekten böyle bir düşünce varsa o sizin ciddi anlamda kız arkadaşınız değil, zaman geçirdiğiniz herhangi bir insandır.
  • Mısırı bulmuşunuz püsküllüsünü istiyorsunuz, arap yağı bol bulunca orasına burasına sürermiş
  • quote:

quote:

ReoxTR
    Katılıyorum sana dostum ne öyle 15dk sonra konuşacak bişey kalmıyor sürekli başa sarıyor canlarıda sıkılmıyor ya ona şaşırıyorum onun papucu, bunun damı!
  • Ben ikiside benim için çok değerli.
  • eğer kız arkadaşınızı baştan savıp ps3 takılmayı düşünüyorsanız
    1. sakın bu düşünceyi sevgiliniz anlamasın.
    2.sizin yanınıza ne amaçla geldiyse gelsin,hemen ps3 bırakım istediğini verin.
    3.istediğini bıkana kadar verin.o sizi bıktırmaya çalışsa dahi "sen benim için en önemlisisin.ps3 sadece senin yokluğunu untturmak için sen yanımda olunca ps3 bile aklıma gelmiyor" deyip ona okadar ilgi gösterin ki aklında "ps3 vs kız arkadaşı" düşünceleri gelmesin.
    aksi halde başınız fena halde şişer.
    en sonunda kız arkadaşını "ya ben yada ps3"der.o zaman ciddi olarak psikolojik yardım almak zorunda kalırsınız.
  • Sen benden daha iyilerine layıksın aşkım
  • En çok uyguladığım taktik :
    - Alo aşkım bugün buluşuyoruz dimi?
    - öüghhht aşkım acaip hastayım bugün hiç bir yere çıkamam..sakın arama beni 4 5 saat uyucam ben.seni çok seviyorum.
    - Tamam uyu aşkım uyu sen.Sıkı sıkı ört üstüne terle ki çabuk iyileş.

Veya günün ortasında kız arkadaşınızla geziyosunuz. Ve canınız deli gibi pes oynamak istedi. çaktırmadan en yakın arkadaşınıza mesaj atın. sizi arasın ve kız arkadaşıyla tartıştığını ve moralinin çok bozuk olduğunu söylesin.siz de çok rahat gider arkadaşınızla saatlerce pes oynarsınız
  • Evli arkadaşlar için durum daha farklıdır ama...

Sevgilisi olan biz Ps3 kullanıcıları için Ps3'e vakit ayırmak gerçekten güç. Haftada 4 gün okul, 2 günde kurs var. Bnm için ekstradan 2.Üni'de var. Onun sınavları, onun makaleleri, kursun gereklilikleri-provaları derken zaten kendime vakit ayıramıyorum. Kız arkadaşımada zaman ayırmayınca bu sefer ilişki yürümüyor, zaten aynı okuldayız ama onun dışında illa dışarda bişeyler yapmak gerek. Sonuç olarak Ps3'ümü ÇOK ÖZLÜYORUM!
  • Ne yardan geçerim ne serden durumudur

Kız arkadaşım bende kaldığı zamanlar sırf onun için aldığım Little Big Planet i takıyorum ps3 e. Hem çok eğlenerek oynuyoruz hem de kız arkadaşıma da yavaş yavaş ps3 aşısı yapmış oluyorum. Böylelikle hem en sevdiğim hobim olan ps3 ten uzak kalmamış oluyorum hem de kız arkadaşımla birlikte bu hobiyi paylaşıyorum.

Sony ye sesleniyorum lütfen Little Big Planet tarzı oyunlara ağırlık verip yelpazeyi genişletin

Critter cunrch ı da tavsiye ederim.Baktınız kız arkadaşınızdan kurtulamadınız o halde onun da severek oynayabileceği oyunlara yönelip birlikte oynayın

• Burda konuşulan anladığım kadarı ile basit bir ilişki değil.Yani haftada sayılı kere görüşülen,telefonda sürdürülen ilişki değil.Artık ilerlemiş beraber yaşadıkları bir ililşki..O yüzden kız arkadaş var bırakın ps3 olayı değil
  • Sevgilim vardı ilgisizlikten ayrıldı benden anladı galiba onu ps3 ile aldattığımı ama neyse zaten çok aktif biri değildi evlensek ileride izin bile vermezdi artık arayacağım kız adayında ps 3 oynama şartı olacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.