Şimdi Ara

Kız arkadaşı kendinden büyük olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Kadının senden 1 yaş büyük olması ne gibi bir soruna yol açabilir ki ? Kızlar zaten geç olgunlaşır merak etme aranızda hiçbir zaman uçurum olmaz.

yok yavrum yanlış biliosun.kızlar hem anatomik hem de psikolojik olarak erkeklerden erken olgunlaşırlar.
  • Benden 2 ay büyüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amele mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Kadının senden 1 yaş büyük olması ne gibi bir soruna yol açabilir ki ? Kızlar zaten geç olgunlaşır merak etme aranızda hiçbir zaman uçurum olmaz.

yok yavrum yanlış biliosun.kızlar hem anatomik hem de psikolojik olarak erkeklerden erken olgunlaşırlar.

amele mühendis anatomik olarak erken olgunlaşabilirler ama ruhsal olarak erken felan olgunlaşmazlar. Sadece olgunmuş gibi görünüp hava atmaya çalışırlar senin gibileride yerler YAVRUM.

• Abi bu kız çift kişilik galiba,

numaramı veriyorum, tanımadığı birine niye veriyon yolun açık olsun diyo. şimdi yine tamam diyo ben sana numaramı yollarım diyo
    cenabülrabbinalemin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan99 -- 5 Ekim 2009; 20:50:34 >
  • "Kız arkadaşı elinden büyük olan varmı?"
    Diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JetRight

"Kız arkadaşı elinden büyük olan varmı?"
    Diye okudum.

Sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yordis

benim var 5c sınıfında sevgilim. ben 4b sınıfındayım ama biraz büyük gösteriyorum.

En küçük üye sensin herhalde dimi genç?

Birde bu arkadaş, aynen şöyle yazmıştı çok iyi hatırlıyorum '' 11.5 yaşındayım her şeyin farkındayım ''

• bazı arkadaşlar var kız arkadaşları eli olan. elizabeth diyoruz biz onlara. ondan bahsetmiş arkadaş
  • )
    quote:

benim var 5c sınıfında sevgilim. ben 4b sınıfındayım ama biraz büyük gösteriyorum.

Ben 10 a gidiyom sevgilim yok...

(hiç olmadı sanmayın)
  • Ya nolcak sen rahat ol hiç fark yokmuş gibi takıl. önemli olan zeka yaşı, oda zaten kızlarda pek yok
  • 11 e gidiyom hiç sevgilim olmadı.Biraz da beni düşünseniz olmazmı?
    Cidiiyim bu konuda hiç olmadı.

• 3 yaş büyük benden. 25 yaşında kız arkadaşım. 1 senedir çıkıyoruz aşıgız birbirimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan99

Abi bu kız çift kişilik galiba,

numaramı veriyorum, tanımadığı birine niye veriyon yolun açık olsun diyo. şimdi yine tamam diyo ben sana numaramı yollarım diyo
    cenabülrabbinalemin

sakata geliyosn gibi gözüküyo ben olsam uzak durrdm
  • Bende 17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
  • hmm. Ben dönemlerimden hep küçük olarak okudum. ekim 19 luyum. benden büyük bi kız olmuyordu genelde sınıfta
  • quote:

Öyle bi güldüm ki, babam geldi soruyo noldu diye
    Hala da gülüyorum
  • Şuan kendimden büyük olduğunu hissettiğim bir kıza aşığım
  • Benim sevgilim benden 1 yaş büyük, ama ben ondan daha büyük gösteriyorum... Boyum 1.85
  • 3 yaş büyük olacaktı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.