Şimdi Ara

Kız arkadaşı kendinden büyük olan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan99

Abi bu kız çift kişilik galiba,

numaramı veriyorum, tanımadığı birine niye veriyon yolun açık olsun diyo. şimdi yine tamam diyo ben sana numaramı yollarım diyo
    cenabülrabbinalemin

sakata geliyosn gibi gözüküyo ben olsam uzak durrdm

şüphe duyacağım bir durum olmadı.. Kız ilk başta ciddi yaklaştı en sonunda numaramı isteyip ben verince değişti. Galiba beni dalgaya almak için..uğraşacak oynuyacak birini arıyolar sanırsam..yarına mesaj vs. gelmezse
    bitmiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ExFactoR

Şuan kendimden büyük olduğunu hissettiğim bir kıza aşığım

Ben de büyük olduğunu bildiğim birine
  • İş oldu gibi bakalım
  • Ben yıllar önce benden 4 yaş büyük bir kıza aşık oldum,ama kızla tanışırken kendimi aynı yaşta tanıttım,ben 18,kız ise 22 yaşında idi,fiziksel görümümden ötürü ve de yapım gereği bir sıkıntı yaratmadı,kız da beni baya bir süre aynı yaşta bildi:) İşin açıkçası kız da bana vurulmuştu,ben de ona,güzel bir paylaşım oldu.Ben okuyor idim,o ise çalışıyor idi.Biraz ters bir ilişki oldu,hem yürütme hem de diğer açılardan...

Gerçi daha sonra ayrıldık,ama sebebi yaş değildi.Kızın statüsü ve aile konumu idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 5 Ekim 2009; 23:11:09 >
  • 17 yaşındayken benden 6 yaş büyük bir kız arkadaşım vardı... 1,5 ay süren bi ilişki sonrası terkettim beklentiler farklıydı

kuşak farkı olmadığı sürece devam
  • ben 17 yim kız arkadaşım 18 martta 19 a basıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Orijinalden alıntı: Yordis

benim var 5c sınıfında sevgilim. ben 4b sınıfındayım ama biraz büyük gösteriyorum.

En küçük üye sensin herhalde dimi genç?

Birde bu arkadaş, aynen şöyle yazmıştı çok iyi hatırlıyorum '' 11.5 yaşındayım her şeyin farkındayım ''

• 2 yıl önce çıktıgım kişiyle aramda 3 yas fark vardı yaş konusu da açılmamıstı hiç aramızda..
  • 19um 23 ile elektriklendik
    sonra hep küçükleri tercih ettim
  • 2 yaş büyük birine aşık olmuştum
    kısa sürmüştü hemde çok 5 saat küsür
  • postlara bakk öldümm

benimde kız arkadaşım benden 2 yaş büyük ama hiçbir sorun yok deliler gibi seviyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yordis

benim var 5c sınıfında sevgilim. ben 4b sınıfındayım ama biraz büyük gösteriyorum.

.gif].gif].gif].gif].gif].gif].gif]
  • hepsi benden buyuktu
  • 4 Ay büyük benimki, ama 4 ay deyipte geçmeyin sene atıyo. Hep benden bi yaş yaşlı olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Bende 17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

+1 18 yaşımdayım hiç olmadı ileride olucak gibi de görünmüyor

Dostum kaderimiz mi bu bizim

Bir kızla çıkmak nasıl birşey acaba çok merak ediyorum nasıl bir duygudur

• benimki 3 yaş büyüktü valla krallar gibi yasıyordum aslında kız terkedene kadar yeminlen hayatımın bir düzeni vardı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Bende 17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

+1 18 yaşımdayım hiç olmadı ileride olucak gibi de görünmüyor

Dostum kaderimiz mi bu bizim

Bir kızla çıkmak nasıl birşey acaba çok merak ediyorum nasıl bir duygudur

gençler enseyi karartmayın şimdi önemli olan neden olmadığı sorunu bilelimki çözebilelim şimdi aşırı tipsiz olsanız bile 1-2tane mutlaka denk gelir gidip piyasadaki en sağlam hatunamı aşık oluyorsunuz yada okulun en popüler kızına

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

11 e gidiyom hiç sevgilim olmadı.Biraz da beni düşünseniz olmazmı?
    Cidiiyim bu konuda hiç olmadı.

• 2 yaş büyük olan vardı bi ara
  • len hadi nalet olsun içimdeki insan sevgisine size basit 1-2 klişe şeyi paylasayım herşeyden önce bu kadın milletinde kafa yoktur bu bir avantajdır ilk önce dış görünüşünüze önem vereceksiniz 11.sınıf liseydi demi ilk önce kilonuz varsa onları verin hafif spor yapın fitnes kickbox gibi omuzları vucüdu geliştirir lisede zaten okul kıyafeti giyersiniz dışarıda imajınızı değiştirin iddalı şeyler giyin dedim ya kız ne kadar popüler olursa olsun vaay ahmete bak nolmuş der tecrübeyle sabit hemen konuşmaya sonuç amaya çalısmayın alamazsınız uygun zmanı fırsatı bekleyinespiri yapacam diye b.kunu çıkarmaya her lafa espri patlatmaya çalısmayın saçlarınızı tarz kestirin kalabalık ortamda otururken hemen hedefe yönelmeyin kadın milleti anormal yakısıklı yada şeytan tüyü yoksa çok konusan her b.ka laf atan erkekle anca eğlenir malı götüren köşede fazla lafa karışmayan kasıntı oturandır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.