Soru biraz garip oldu ama kız arkadaşının yaşı kendi yaşından büyük olan var mı?? acil:))
Geçen seneki sevgilim benden bir yaş büyüktü, herhangi bir sorun yaşamadık...Beni aldatması dışında,
Soğumuştum zaten. : )
2 yaş büyüktü. Bi sorun olmadı. Zaten benden 2 yaş büyük olduğunuda bilmiyordu göstermiyordum
abi kız benden bir yaş büyük bir sorun çıkarmı acaba? sohbet koyulaştı iyice
Benim öyle bi şansım yok zaten benden 1 yaş küçüklerden daha küçük gösteriyorum.
bütün kızlar senin deseler, benden 3-5 yaş büyük olanlar kesin öncelikli olur, hmm bi de çilleri olcak boyu benden kısa olcak kilosu da benden az olcak uzun ve saçları düz olcak rengi farketmez açık tenli filan öyle yani bu konuya nerden geldim bilmiyom acaba konuyu açan arkadaş ne sormuştu, şimdi ellerim de klavyede yukarı alıp konunun ne olduğunu öğrenmeye üşeniyom
tamama basıp mesajı göndersem mi yoksa ne saçmalıyom ben diye silsem mi nese bakalım yazı tura atayım
bnm ki de 2 yaş büyük.gül gibim gecinip gidioz valla.allah nazar degdirmesin
benim var 5c sınıfında sevgilim. ben 4b sınıfındayım ama biraz büyük gösteriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Infectus
Benim öyle bi şansım yok zaten benden 1 yaş küçüklerden daha küçük gösteriyorum.
Bende yaşımdan daha genç gösteriyorum ama sorun etme boşuna ilerde işimize yarıycak Keşke kendimden büyük bir kızla çıkabilsem güzel olurdu.
Kadının senden 1 yaş büyük olması ne gibi bir soruna yol açabilir ki ? Kızlar zaten geç olgunlaşır merak etme aranızda hiçbir zaman uçurum olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
Kadının senden 1 yaş büyük olması ne gibi bir soruna yol açabilir ki ? Kızlar zaten geç olgunlaşır merak etme aranızda hiçbir zaman uçurum olmaz.
Boyu kendisinden daha uzun sevgilisi olan var yaklaşık 15 cm kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Yordis
benim var 5c sınıfında sevgilim. ben 4b sınıfındayım ama biraz büyük gösteriyorum.
Peki kız sizden numara istedimi ne yaparsınız???
Erkeğin yaşı büyük olursa daha uygun olur bence.Kızın yaşı büyük olursa daha dominant olabilir..
3.5 ay büyük
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan99
Genelde veririm, normal olan budur. Bunun yaşla alakası da yoktur. Nefes alsın yeter dicem ama ayıp olcak.
1 yaş var sorun olurmu demiş biri he sorun olur vatani suç
annenle baban arasında kaç yaş var?
aşın şu yaş muhabbetini yaş bişeyi göstermez.yaşı büyük olup cıvık olan insanlar var yada yaşına göre çok olgunlar
quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan99
Genelde veririm, normal olan budur. Bunun yaşla alakası da yoktur. Nefes alsın yeter dicem ama ayıp olcak.
Hadi ya bende verdim ters tepti.
sen gel o kadar muhabbet et numaranı istesin numaranı ver sonra niye tanımadığın birine veriyon desin?? lan biz o kadar boşuna mı muhabbet ettik gülsem mi ağlasam mı??