arkadaş memlekette forumlara üye küçük gösteren bir tek ben mi varım, bu kadar mı çok genç irisi var herkes büyük gösteriyor
93 sayılırım . 190 cm boy 80 kg ağırlık 1 aydır da body'e gidiyorum . Biraz sakalda olunca büyük gösteriyor insan.
93 lüyüm , 90lık sevgilim var ve mutluyuz
86 doğumluyum bir tane 1970 li çıktığım vardı. Şuanki ise 1983 doğumlu
Şaka falan yapmıyorum bu arda
quote:
Orijinalden alıntı: buffon1987
len hadi nalet olsun içimdeki insan sevgisine size basit 1-2 klişe şeyi paylasayım herşeyden önce bu kadın milletinde kafa yoktur bu bir avantajdır ilk önce dış görünüşünüze önem vereceksiniz 11.sınıf liseydi demi ilk önce kilonuz varsa onları verin hafif spor yapın fitnes kickbox gibi omuzları vucüdu geliştirir lisede zaten okul kıyafeti giyersiniz dışarıda imajınızı değiştirin iddalı şeyler giyin dedim ya kız ne kadar popüler olursa olsun vaay ahmete bak nolmuş der tecrübeyle sabit hemen konuşmaya sonuç amaya çalısmayın alamazsınız uygun zmanı fırsatı bekleyinespiri yapacam diye b.kunu çıkarmaya her lafa espri patlatmaya çalısmayın saçlarınızı tarz kestirin kalabalık ortamda otururken hemen hedefe yönelmeyin kadın milleti anormal yakısıklı yada şeytan tüyü yoksa çok konusan her b.ka laf atan erkekle anca eğlenir malı götüren köşede fazla lafa karışmayan kasıntı oturandır
%100 katılıyorum aynısını yaptım yaşadım köşede susan kişi benimdir genelde
Benim de bir önceki sevgilim 20 yyaşındaydı ben 18:) ama ya eşit olacak ya da kız küüçük olacak en iyiisi
öyle bea kız daha ilk günden artistlik yapmaya başladı...
Önemli olan karekter yaşı. Kendinize güvenin herşeyden önce hiç bir kızı gözünüzde büyütmeyin. Dışarıdan ne kadar zor tipler olduğunu sanırsınız ama tanıdıkça ne kadar basit olduğunu anlayıp şaşıracaksınız.
Hızlı düşünün yavaş konuşun. Komik olun ama şebek olmayın
quote:
Orijinalden alıntı: net_katil
Önemli olan karekter yaşı. Kendinize güvenin herşeyden önce hiç bir kızı gözünüzde büyütmeyin. Dışarıdan ne kadar zor tipler olduğunu sanırsınız ama tanıdıkça ne kadar basit olduğunu anlayıp şaşıracaksınız.
yani aynen yazılan gibi olun yanlız şöyle birşey var yazılanlara yüzde yüz katılıyorumda şimdi birinden hoşlandığında genel olarak ister istemez gözünde büyütüyorsun hoşlandıgın ama fazla güzel olmayan kızı ayarlayamazsın ama ortamın en taş hatununu birazda kaybedecek bişey yok die rahat konusur kafalarsın kıza köpekler gibi aşık olsanda oturduğun yerde gianluigi buffon un kalede durduğu gibi kendinden emin benden büyük allah var durusu yakalamak lazım cool takılmak lazım bunlar her zman yaptıgım şeyler havasında sergen cech türkiyeden 3 gol yediğinde en nihayetinde kaleci ne olacak dedi ya sizde en nihayetinde kız ne kadar ulasılmaz olabilirki diye düşünebilirsiniz hadi kız yüzvermedi hemen bir başkasına yazın paramı veriyorsunuz sanki kız arkadası olmayanlara tavsiyem gördüğünüze begendiğinize teklif edin anasını satayım birinden biri kabul eder
quote:
Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF
quote:
Orijinalden alıntı: buffon1987
len hadi nalet olsun içimdeki insan sevgisine size basit 1-2 klişe şeyi paylasayım herşeyden önce bu kadın milletinde kafa yoktur bu bir avantajdır ilk önce dış görünüşünüze önem vereceksiniz 11.sınıf liseydi demi ilk önce kilonuz varsa onları verin hafif spor yapın fitnes kickbox gibi omuzları vucüdu geliştirir lisede zaten okul kıyafeti giyersiniz dışarıda imajınızı değiştirin iddalı şeyler giyin dedim ya kız ne kadar popüler olursa olsun vaay ahmete bak nolmuş der tecrübeyle sabit hemen konuşmaya sonuç amaya çalısmayın alamazsınız uygun zmanı fırsatı bekleyinespiri yapacam diye b.kunu çıkarmaya her lafa espri patlatmaya çalısmayın saçlarınızı tarz kestirin kalabalık ortamda otururken hemen hedefe yönelmeyin kadın milleti anormal yakısıklı yada şeytan tüyü yoksa çok konusan her b.ka laf atan erkekle anca eğlenir malı götüren köşede fazla lafa karışmayan kasıntı oturandır
%100 katılıyorum aynısını yaptım yaşadım köşede susan kişi benimdir genelde
genelde işe yarar bu yöntem hafif elin yüzün fiziğin düzgünse birazda iyi giyiniyorsan kesin işe yarıyor en kötü bu niye konusmuyor muhabbet sarmadımı diye soru soruyor ordan bir tutturuyorsun arkası geliyor
Kendi cürmümde olmayan kızları bulmakta üstüme yoktur. Kimi benden büyük olur, kimisi mezhebinden ötürü beni dışlar, kimisi belalı olur. Hiçbiriyle ilişki yaşamadığım için kendimi şanslı hissediyorum tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
bazı arkadaşlar var kız arkadaşları eli olan. elizabeth diyoruz biz onlara. ondan bahsetmiş arkadaş
Epic
quote:
Orijinalden alıntı: DH Konsey
Kendi cürmümde olmayan kızları bulmakta üstüme yoktur. Kimi benden büyük olur, kimisi mezhebinden ötürü beni dışlar, kimisi belalı olur. Hiçbiriyle ilişki yaşamadığım için kendimi şanslı hissediyorum tabi.
Aynı eğilim bende de var. Yeri gelmişken; hayatını akıl ve mantık yerine dine-dogmaya dayalı yaşayanlara ayar oluyorum, bunu da belirtmeden geçmeyeyim dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: net_katil
Bu mesajın altına ise anca "+1" "%100 katılıyorum" tarzı bir cevap yazılabilir. Velhasıl, mutlak doğrudur; ayrıca, konu altındaki en düzgün ve isabetli ifade olduğu için de yazarının önünde şapka çıkarıyorum.
Benimde vardı bi ara 2 yaş büyük.. az zırlamadı arkamdan
Yok olmadı , yaşıtlarımla çıkmayı tercih ediyorum
84 lü ile çıkmıştım zamanında, 87liyim
benim wardı arada 40 yaş da fark wardı... az parasını yemedim
benimde benden buyuk kız arkadaşlarım oldu
quote:
Orijinalden alıntı: AseLaL
benimde benden buyuk kız arkadaşlarım oldu
Biliyoz, geçen evlenecektiniz vazgeçtiniz
nasip kısmet olmadı işte Çağdaş
Sana başka kız mı yok, sana bitane biz köylü kızlardan ayarlıyayım pişman olmazsın bu sefer