bayanın yaşça küçük olanı makbuldur kendımden buyuk olan bı bayanı annem gıbı hısserım herhaldeama neyse kı böyle bu sorunum yok
benden 3yaş küçük ama göstermiyor yaşı 22
yaşıtız gibi
Benim bütün kız arkadaşlarım benden büyüktü. Sorun olmadı. Arada bir "Çocuk gibisin!" derler sadece, ona da "İçim dışım bir işte." diye cevap verince susarlar.
Neyse aselal abla geceye gidiyoru, oradan bir kız seçerim artık
1 yaş sorun olmaya bilir insanına göre değişir bana kalırsa ben şöyle düşünürüm çocukmu büyütecem derim ve kendimden 1 yaş bile küçük olsa hatta yaşıtımda bile sevgili olmam
bence kadın büyük olursa erkeği ezer gibime gelyor bi bayanlar,hem erkek genç olursa kadında kıskançlık krizleri çoğalır kadında erkeğe nefes aldırmaz.
yaş sorununu aşan mutlu beraberliklerde yok değildir tabiki Allah yardım etsin mutlu ol inşallah
ben 1985 liyim habire 1983 lü kızlara denk geliyorum
6 yaş büyük. Ama ben kabul etmedim.
Ben polemiğe girmem, severim...
sevgilim 32 yaşında ben de 26 yaşındayım. ilişkimiz 1 ay oldu ve güzel birşekilde devam ediyor. bence aşkın yaşı yok. yeterki aşk olsun
Hea, neredeyse bir yaş büyük
ln ben 23 yaşındayyım 17 yaşındayken liseli iken ünüversiteli 18 yaşında kız cıkmak istmeişti bende kabul etım hayatım da ilk o yıl sex yaptım cidiyim 23 yaşındayım ve hayla o kızla sevgiliyim bidaki senede nişanlanıcaz en kötü 1 bucuk yıl sonra sevgilim24 yaşında gerçekten çok güzel biri kilosu 60 boyu 177 benim kilo 71 boy 183
Dostum bugüne kadar sadece 1 tane kendimden küçük sevgilim oldu desem :S
quote:
Orijinalden alıntı: cepni55
ln ben 23 yaşındayyım 17 yaşındayken liseli iken ünüversiteli 18 yaşında kız cıkmak istmeişti bende kabul etım hayatım da ilk o yıl sex yaptım cidiyim 23 yaşındayım ve hayla o kızla sevgiliyim bidaki senede nişanlanıcaz en kötü 1 bucuk yıl sonra sevgilim24 yaşında gerçekten çok güzel biri kilosu 60 boyu 177 benim kilo 71 boy 183
Bu ne ya? Adam yaşça büyük mü düye sormuş. Seks hayatından vücut ölçülerine kadar saymış
quote:
Orijinalden alıntı: GökPerisi
Dostum bugüne kadar sadece 1 tane kendimden küçük sevgilim oldu desem :S
1 kişiyle mi çıktın?
saymadım morug hiç
quote:
Orijinalden alıntı: GökPerisi
saymadım morug hiç
Saymamış olamazsın. Herkes saymıştır. Ben 6 ay önce saymayı bıraktım. Çünkü artık yok
bi 2.5 senelik uzun ilişkim oldu benden 1 yaş büyüktü izmiri kazandıktan sonra benden 2 yaş büyük bir sevgilim oldu 3-4 ay kadar ondan sonra alt sınıflardan benden 1 yaş büyük bi kız oldu 3-4 ay kadar önce benden 4 yaş büyük bi kız vardı :D arkadaşlarının duymasını istemiyodu şimdi ki sevgilimle aramda da 10 ay kadar var o da büyük benden :D ama problem yapmıyoruz :D:D
arada çerezlerde oldu tabi
ilk kız arkadaşım bende 2 yaş küçüktü 15 gün sürdü 2 3 defa çıktık arkadaş olabildik sadece 2 3 senede uzak kalınca unuttuk aradan 10 sene geçti
son kız arkadaşım benden 5 yaş büyüktü 6 ay sürdü hiç çıkmadık hatta aramızda hep kmler vardı çok uzaktık platonik olduğunu anlayınca sildim yaş ilerledikçe yaşı kendimden küçük kız arkadaşım olmasına dikkat ediyorum
benzer durumda benim başımda yeni bir kızla tanıştım ben 90lıyım kız 88li ama anlaşmamız gayet güzel