Şimdi Ara

Kız arkadaşı kendinden büyük olan var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
12.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendımden buyuk olan bı bayanı annem gıbı hısserım herhaldeama neyse kı böyle bu sorunum yok
  • benden 3yaş küçük ama göstermiyor yaşı 22

yaşıtız gibi

Kız arkadaşı kendinden büyük olan var mı?
  • Benim bütün kız arkadaşlarım benden büyüktü. Sorun olmadı. Arada bir "Çocuk gibisin!" derler sadece, ona da "İçim dışım bir işte." diye cevap verince susarlar.
  • Neyse aselal abla geceye gidiyoru, oradan bir kız seçerim artık
  • 1 yaş sorun olmaya bilir insanına göre değişir
    bana kalırsa ben şöyle düşünürüm çocukmu büyütecem derim ve kendimden 1 yaş bile küçük olsa
    hatta yaşıtımda bile sevgili olmam

bence kadın büyük olursa erkeği ezer gibime gelyor bi bayanlar,hem erkek genç olursa kadında
    kıskançlık krizleri çoğalır kadında erkeğe nefes aldırmaz.

yaş sorununu aşan mutlu beraberliklerde yok değildir tabiki
    Allah yardım etsin mutlu ol inşallah

• ben 1985 liyim habire 1983 lü kızlara denk geliyorum
  • 6 yaş büyük.
    Ama ben kabul etmedim.

• Ben polemiğe girmem, severim...
  • sevgilim 32 yaşında ben de 26 yaşındayım. ilişkimiz 1 ay oldu ve güzel birşekilde devam ediyor. bence aşkın yaşı yok. yeterki aşk olsun
  • Hea, neredeyse bir yaş büyük
  • ln ben 23 yaşındayyım 17 yaşındayken liseli iken ünüversiteli 18 yaşında kız cıkmak istmeişti bende kabul etım hayatım da ilk o yıl sex yaptım cidiyim 23 yaşındayım
    ve hayla o kızla sevgiliyim bidaki senede nişanlanıcaz en kötü 1 bucuk yıl sonra sevgilim24 yaşında gerçekten çok güzel biri kilosu 60 boyu 177 benim kilo 71 boy 183
  • Dostum bugüne kadar sadece 1 tane kendimden küçük sevgilim oldu desem :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepni55

ln ben 23 yaşındayyım 17 yaşındayken liseli iken ünüversiteli 18 yaşında kız cıkmak istmeişti bende kabul etım hayatım da ilk o yıl sex yaptım cidiyim 23 yaşındayım
    ve hayla o kızla sevgiliyim bidaki senede nişanlanıcaz en kötü 1 bucuk yıl sonra sevgilim24 yaşında gerçekten çok güzel biri kilosu 60 boyu 177 benim kilo 71 boy 183

Bu ne ya? Adam yaşça büyük mü düye sormuş. Seks hayatından vücut ölçülerine kadar saymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökPerisi

Dostum bugüne kadar sadece 1 tane kendimden küçük sevgilim oldu desem :S

1 kişiyle mi çıktın?
  • saymadım morug hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökPerisi

saymadım morug hiç

Saymamış olamazsın. Herkes saymıştır. Ben 6 ay önce saymayı bıraktım. Çünkü artık yok
  • bi 2.5 senelik uzun ilişkim oldu benden 1 yaş büyüktü
    izmiri kazandıktan sonra benden 2 yaş büyük bir sevgilim oldu 3-4 ay kadar
    ondan sonra alt sınıflardan benden 1 yaş büyük bi kız oldu
    3-4 ay kadar önce benden 4 yaş büyük bi kız vardı :D arkadaşlarının duymasını istemiyodu
    şimdi ki sevgilimle aramda da 10 ay kadar var o da büyük benden :D ama problem yapmıyoruz :D:D
  • arada çerezlerde oldu tabi
  • ilk kız arkadaşım bende 2 yaş küçüktü 15 gün sürdü 2 3 defa çıktık arkadaş olabildik sadece 2 3 senede uzak kalınca unuttuk aradan 10 sene geçti

son kız arkadaşım benden 5 yaş büyüktü 6 ay sürdü hiç çıkmadık hatta aramızda hep kmler vardı çok uzaktık platonik olduğunu anlayınca sildim yaş ilerledikçe yaşı kendimden küçük kız arkadaşım olmasına dikkat ediyorum
  • benzer durumda benim başımda yeni bir kızla tanıştım ben 90lıyım kız 88li ama anlaşmamız gayet güzel
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.