yok nan ıstemem köylu kızı onlar seher kızlarından beter
quote:
Orijinalden alıntı: AseLaL
yok nan ıstemem köylu kızı onlar seher kızlarından beter
Köyde yaşamıyorlar gayet seherliler, bir görsen peşlerini bırakmazsın adın çıkan kazonavaselala'a
köyde yaşayanıda bılırım sehirde yaşayanıda çağdaş problem yokyeni bı aşka yelken acamam,kızlar beklesin bıraz
hee beklesin kızlar ben biara müsait olduum zaman hepsini toplucana aradan çıkarıcam...
quote:
benimde benden buyuk kız arkadaşlarım oldu
quote:
köyde yaşayanıda bılırım sehirde yaşayanıda çağdaş problem yokyeni bı aşka yelken acamam,kızlar beklesin bıraz
Bizim köyün kızlarına laf yok, ben sana pmden msnleri veririm, kafalar uyuşana kadar zamanın var zaten artık düğününüze geliriz
Bu arada benimde 83 doğumlu bir sevgilim vardı ismi Olga
Orijinalden alıntı: net_katil
Önemli olan karekter yaşı. Kendinize güvenin herşeyden önce hiç bir kızı gözünüzde büyütmeyin. Dışarıdan ne kadar zor tipler olduğunu sanırsınız ama tanıdıkça ne kadar basit olduğunu anlayıp şaşıracaksınız.
Hızlı düşünün yavaş konuşun. Komik olun ama şebek olmayın
Bu mesajın altına ise anca "+1" "%100 katılıyorum" tarzı bir cevap yazılabilir. Velhasıl, mutlak doğrudur; ayrıca, konu altındaki en düzgün ve isabetli ifade olduğu için de yazarının önünde şapka çıkarıyorum.
Teşekkür ederim dostum. Zamanında bende çok hayal kırıklıkları yaşamıştım. Çok saftirik birşeydim kızları çok büyütürdüm, en son bir tanesi için 1 yıl uğraştım 1 hafta sevgili kalabildim. Çok kötü yıkılmıştım sonra uzun uzun duşundum nerde hata yapıyorum diye. Sonunda buldum
Eskiden hep iyi bir çocuktum. Şimdi ise kötü çocuğu oynuyorum benden iyisi yok. İnsanlara iyilik yaramaz Kızlara heleki hiç yaramaz. ama kurnaz olun her zaman iyi çocuk gibi görünen kötü çocuk olun
Şunuda eklemek istiyorum Bazen kızlar diyor ya Erkek milleti hep böyle hep şöyle, Bilmiyorlarki bizi bu hale kendileri getiriyor. bu forumdaki tüm erkekler şuan bir kızla konuşmaya cesaret edemiyenler, Tertmiz aşk besleyenler pırlanta gibi çocuklar bir kaç tane kız yüzünden önce hayata küsecek sonra benim gibi olup kızların canını yakacak hep.
Kendiniz ettiniz kendiniz buluyorsunuz kızlar
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
hee beklesin kızlar ben biara müsait olduum zaman hepsini toplucana aradan çıkarıcam...
/>
beklesinler işleri ne
çağdaş sizin köyün kızları msn de mi kullanıyoristemem istemem
demircibu gülme yalan demiyoruz
Sen kullanmıyon mu
msn kullanıyom bı sorun mu var
Bizim kızlarda kullanıyor, hem ne olduğu belirsiz kişlileri eklemiye birileri gibi, onlarında sorunu yok şansını kaybettin, git başka kız bul.
hasbınallah senden bana kız bulmanı ısteyen mı oldu çağdaş
sen git kendıne kız bul yahu
Ben 87 liyim.2 tane 82 li sevgilim oldu.
Pazartesi açılacağım kız benden 1 hafta büyük.
ben 23 yaşındayım sevgilimse 27..iki senedir beraberiz..bir problem yok..hatta daha iyi bence liseli bebeler gibi aptal kıskançlıklar saçma sapan davranışlarda yok..mantık ve duygu eksenini gayet iyi ayarlayabiliyoruz..nerde ne yapılması gerektiğinide biliyoruz..o yüzden sorunumuzda olmuyor..mutluyum.herkesede mutluluklar :D
quote:
hasbınallah senden bana kız bulmanı ısteyen mı oldu çağdaş
sen git kendıne kız bul yahu
Sana güvendik laz kız istedik, kız kaybeden oldu da biz mi bulmadık
bana guvenıp laz kızı mı ıstedınordan bakınca<<buna benzer bı halım mı var
quote:
bana guvenıp laz kızı mı ıstedınordan bakınca<<buna benzer bı halım mı var
Sen kendine dedin, ayrıca bir iyilik yapsan sevap işlesen diyorum.
valal öağdaş bu konularda aracılık yapmayı hıc sevmem yapmamda,ıyı olur kendınızden bılırsınız kötu olursunuz benden bılırsınız,ıkı gun sonra kavga edınce hay allah belasını versın nerden basıma sardı bunu denilmesını ıstememherkes başının caresıne baksın
vakti zamanında benden 3 yaş büyük sevgilim vardı, gerçi hoş, görenler beni daha büyük zannediyordu