Şimdi Ara

Kız arkadaşım annesiyle tanıştırmak istiyor !YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz 2 ayı bile dolmayan ilişkim var baya hızlı ilerledik galiba. Cinsel açıdan da çok yakınlaştık. Kız arkadaşım her gün seni annemle tanıştırmak istiyorum, annem seni sordu falan diyip duruyor. Ben de halbuki üni yaz tatiline gireceği için ondan ayrılıp ailemin yanına dönecem. Ordan görüştüğüm bi kız daha var yaz için konuşuyordum olacak gibi duruyor. Aldattığımdan haberi yok maalesef.

Bunu nasıl engelleyebilirim annesiyle tanışırsam rahatsız olurum ne yapabilirim tavsiye lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlı gittiğinizi, bazı şeyler için daha zaman olduğunu söyle. Annesiyle tanışmayı ileri bir tarihe atsın. Zaten bu onda ayrılığın altyapısı hazırlar. Zamanı gelince de bir neden bulur ayrılırsın. Ben 5 aylık bir ilişkide annesiyle tanıştım kızın, sonra ayrıldık. Şu an fark eden bir durum yok. Yine de tanışma bence de ayrılacaksan. Ben de ayrılmayız diye tanışmıştım ama yürütemedik.
  • Kıza üzüldüm ama 2 ayda cinsel ilişki filan kız sana fazla güvenmiş heralde. İnşallah senin gibi biriyle karşılaşmaz

• Serin hikaye birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Kıza üzüldüm ama 2 ayda cinsel ilişki filan kız sana fazla güvenmiş heralde. İnşallah senin gibi biriyle karşılaşmaz

Üzülmeye gerek yok. Az kafa olaydı yaklaşmazdı.

Edit: Yorumu görünce kendimi kaptırmışım. Berbat bi csb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 28 Mayıs 2016; 23:48:10 >
  • Utanmadan bi de buraya aldatıyorum yazıyor allah beni bi kartal yarataydı da

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Utanmadan bi de buraya aldatıyorum yazıyor allah beni bi kartal yarataydı da

gözlerini oyayaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Utanmadan bi de buraya aldatıyorum yazıyor allah beni bi kartal yarataydı da

Pençelerimi kafana geçireydim.

• Senin gibiler yüzünden bize kız kalmıyor be
    Benim payımıda çalmış utanmaz.
    Bende diyorum niye sevgilim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 29 Mayıs 2016; 0:49:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.