Şimdi Ara

Kız arkadaşım eski sevgilisini unutamıyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o sözleri duysam aninda birakirdim kizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

o sözleri duysam aninda birakirdim kizi

Belkide kıza duyduğu aşk ve kızın büyüleyici güzelliği arkadaşın mantıklı düşünmesini engelliyordur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kızın seni arkadaş olarak gördüğünü söylediği ve bilimum sosyal medya platformlarından engellediği, sonrasında o kadar ret ve trip sonucu senin tekrar 'karşına çıktığı' süreci lütfen biraz daha detaylandırır mısın?

Kız seni istemiyorken ve eski sevgilisi kafasındayken ne oldu da sana pas verdi?

Kız eski sevgilisini unutamıyor ama benim de kendini çok sevdiğimi biliyor. Kararsız olduğunu düşünüyorum. Konuşmadığımız zaman gözgöze gelmiştik kampüste tesadüfen. Fakültelerimiz farklı. Akşam olunca mesaj atmış öyle barıştık ben zaten bekliyordum geleceğini de biliyordum çünkü hayatımda bu kızı istediğim kadar Rabbimden başka hiçbir şeyi istemedim. Bu arada kız o çok güzel değil ama ben düşüncelerine aşık oldum sanırım :(

Bak abicim;

Bu kızın aşkı daha yangın halinde. Yani küllenmemiş....Böyle bir durumda kızı rahat bırakman gerekir....Bırak'ki onu yakan bu aşk küllensin....Yoksa sende yanarsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

o sözleri duysam aninda birakirdim kizi

Belkide kıza duyduğu aşk ve kızın büyüleyici güzelliği arkadaşın mantıklı düşünmesini engelliyordur?

Kız fazla güzel değil ama bilmiyorum beni bağlayan birsey var, anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

quote:

quote:

Kızın seni arkadaş olarak gördüğünü söylediği ve bilimum sosyal medya platformlarından engellediği, sonrasında o kadar ret ve trip sonucu senin tekrar 'karşına çıktığı' süreci lütfen biraz daha detaylandırır mısın?

Kız seni istemiyorken ve eski sevgilisi kafasındayken ne oldu da sana pas verdi?

Kız eski sevgilisini unutamıyor ama benim de kendini çok sevdiğimi biliyor. Kararsız olduğunu düşünüyorum. Konuşmadığımız zaman gözgöze gelmiştik kampüste tesadüfen. Fakültelerimiz farklı. Akşam olunca mesaj atmış öyle barıştık ben zaten bekliyordum geleceğini de biliyordum çünkü hayatımda bu kızı istediğim kadar Rabbimden başka hiçbir şeyi istemedim. Bu arada kız o çok güzel değil ama ben düşüncelerine aşık oldum sanırım :(

Bak abicim;

Bu kızın aşkı daha yangın halinde. Yani küllenmemiş....Böyle bir durumda kızı rahat bırakman gerekir....Bırak'ki onu yakan bu aşk küllensin....Yoksa sende yanarsın.

Bu dediğinizi uygulayacağım ama bu arada beni de unutursa?

• AdiGe38 kullanıcısına yanıt
    En son unutacağı kişi sensin....

Sen; O'nun bir başkasını sevdiğini bildiğin halde ona kucak açmış ve ciddi niyetini ifade etmiş, mangal yürekli bir kişisin o'nun gözünde.... Bir tercih yapması gerekirse sen birinci sıradasın...

Yalnız kızı sıkma biraz rahat bırak...Israrcı davranışlarla kendinden uzaklaştırırsın sadece...Zaten kalbi kanamış, atlatmaya çalışıyor birde sen sıkboğaz etme....

Arada bir aynı ortamda bulunman senin menfaatine...Aşırıya kaçma....
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

En son unutacağı kişi sensin....

Sen; O'nun bir başkasını sevdiğini bildiğin halde ona kucak açmış ve ciddi niyetini ifade etmiş, mangal yürekli bir kişisin o'nun gözünde.... Bir tercih yapması gerekirse sen birinci sıradasın...

Yalnız kızı sıkma biraz rahat bırak...Israrcı davranışlarla kendinden uzaklaştırırsın sadece...Zaten kalbi kanamış, atlatmaya çalışıyor birde sen sıkboğaz etme....

Arada bir aynı ortamda bulunman senin menfaatine...Aşırıya kaçma....

Hocam size benzer bir konuda PM atacaktım ama PM özelliğiniz kapalı galiba. Rica etsem iletişim kurabilir miyiz?
  • Allah razı olsun dh ailesi. Sizin yardımlarınız, derdimi dinlemeniz de olmasa ben ne yaparım. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Açıyorum P.M yi görüşebiliriz.....
  • quote:

23 yaşındayım, okuyorum ve bu zamana kadar 2 tane kız ile çıktım ama ikisi de 1 haftadan fazla sürmedi. 3 ay önce yeni biri ile tanıştım yaklaşık 1 ay konuştuk sonra o beni istemedi arkadaş olarak gördüğünü söyledi ben çok ısrar ettim, yüzsüzlük yaptım ama beni face vs. gibi yerlerden engelledi bir hafta önce karşıma çıktı tekrar barıştık ama şimdi yine beni istemiyor, eski sevgilisini unutamadığını söylüyor. Ben onunla evlenmek istiyorum hatta bunu ona da söyledim kendi anneme de fotolarını gösterdim. çünkü çok seviyorum 2 aydır hep resimleriyle kendimi avuttum, hiçbir kıza yüz vermedim yanımdan çok güzel bir kız geçince kafamı kaldırıp bakmadım hep onu beklemistim geldi ama simdi yine istemiyor. Sevgilisi ise 37 yaşında kız 20 yaşında. Nolur yardım edin ne yapayım. Ben onsuz yapamam hatta o olmazsa başkasıyla evlenmeyi bile düşünmüyorum...

bak benden bir tavsiye sen beynini kullanmıyorsun lütfen kullan. o salak kız bırak kendi dünyasında çürüsün. sen seni seveni bul.

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

23 yaşındayım, okuyorum ve bu zamana kadar 2 tane kız ile çıktım ama ikisi de 1 haftadan fazla sürmedi. 3 ay önce yeni biri ile tanıştım yaklaşık 1 ay konuştuk sonra o beni istemedi arkadaş olarak gördüğünü söyledi ben çok ısrar ettim, yüzsüzlük yaptım ama beni face vs. gibi yerlerden engelledi bir hafta önce karşıma çıktı tekrar barıştık ama şimdi yine beni istemiyor, eski sevgilisini unutamadığını söylüyor. Ben onunla evlenmek istiyorum hatta bunu ona da söyledim kendi anneme de fotolarını gösterdim. çünkü çok seviyorum 2 aydır hep resimleriyle kendimi avuttum, hiçbir kıza yüz vermedim yanımdan çok güzel bir kız geçince kafamı kaldırıp bakmadım hep onu beklemistim geldi ama simdi yine istemiyor. Sevgilisi ise 37 yaşında kız 20 yaşında. Nolur yardım edin ne yapayım. Ben onsuz yapamam hatta o olmazsa başkasıyla evlenmeyi bile düşünmüyorum...

benim sevgilim olucak ve bana eski sevgilimi unutamıyorum diyecek haa.. demekki eski sevgilisiyle seninle yaşamadığı şeyleri yaşamış ve çok hoşuna gitmiştir.. yoksa acı çektiği sevgili neden unutulmasınki.. ben olsam anında yol veririm.. ve bu kız hayatı boyunca 37 yaşında eski eski sevgilisini unutamıcak. bi şekilde evlenseniz bile seni mutlu edemez. çünkü eski sevgilisi çoooookk sevmişki ayrılmadan zaman geçse bile unutamıyorsa olay bitmiştir.. bana kalırsa evlenme bu kızla.. seni mutlu edemez. o adamla bişiler yaşamış bu kız sana anlatmıyor bak. ( tecrübe !!! )

aynen yaşamış bi şeyler adam yemiş kızı. kızda unutamıyor

• quote:

Uzgunum ama agir konusmam lazim, diger arkadaslar cevap veren arkadaslar yeterince afir konusmamislar.
    Arkadasim! 3 aydir tanidigin kizla, daha sevgili bile olmamisken, dogru duzgun birsey paylasmamisken ne EVLILIGI?!?!? Evlilik bu kadar basit bisey degil kendine gel, sacmalamayi birak. Kiz seni arkadas olarak gordugunu soylemis, anlamamissin, yetmemis, eski sevgilimi unutamiyorum demis, hala anlamiyorsun! Kiz seni kirmadan, 'Pesimi birak, seni istemiyorum' demis. Anla iste arkadasim, neyi zorluyorsun daha yani? Birde evlenmek istiyorum demissin kiza, hey Allah'im yaa.. bu nasil bir eziklik, sana bir kez 'seni seviyorum' dememis kizla ne evlenmesi?!?!?

• Bende bir bakıma bu duruma düştüm kız bunu diyince kafamdan aşşağıya kaynar sular döküldü direk kesip atmak istemiyorum ama artık ümidimi kestim gerek yok unutamıyorsa gitsin yatsın hala kapısında boşver

• gönüllü yedek kulübesine hoş geldiniz  

• 37 yaşında erkek 20 yaşında kız ilişkisi normal bir ilişki olmaz tamamen cinsellik üzerine kurulu olur adam istediğini elde edip postalamış kızı büyük ihtimalle. Kız da seni sevmediğini söylemiş zaten zaman kaybı artık senin için

• O yaştaki adam bu kiz ile ilişkiye girmiştir. Adam kiz için ilktir. Kiz onadami hayatta unutamaz. Yada kiz o yaştaki adamlardan hoşlaniyordur. Adam beraber olmak istemistir kiz yok demistir. Adamda birakmistir.

• Konuyu açan 30, kız 27, kızın sevdiği adam 44 yaşına gelmiş acaba şimdi durum nasıl

• Berbat bir durum

Kızı unut gitsin, aklında eskileri varsa kendine saygın olsun bırak gitsin malesef yapacak bir şey yok istediğin kadar sev

• erkeklik bir davranış biçimidir. sen erkekliğe aykırı davranmışsın:

- kızın peşinden koşup ilgi manyağı yapmışsın, doğal olarak kız soğumuş, ayrılmak istediğini söylemiş çünkü karşısında tutunabileceği duvar gibi sağlam bir "birey" karakteri görememiş.

- istemediğini söylediğinde de kızı yolmuşsun, kız engellemiş.

- kız diğer erkeği sevdiğini açıkça söylediği halde sen erkekliğin ne olduğunu bilmediğinden hâlâ kıza ilgi sunmaya devam etmişsin.

kız muhtaç olduğu ilgiyi senden karşılıksız almaya devam ediyor. bedavadan. kız kendisi evlenene kadar senden ücretsiz ilgi almaya devam edecektir.

çok muhtaç kalırsa seninle evlenebilir ama ömür boyu başım ağrıyor deyip en ufak bir şeyde de kavga çıkartır.

• Şimdi öncelikle şunu söylemek isterim bir kişi aynı anda iki kişiye birden aşık olamaz.

Bu durumda anlattığın kadarıyla kızın gönlünde olan kişi sen değilsin.

Bazı kızlar erkekleri sevdiği için değil yalnız kalmaktan korktukları için tercih ediyorlar Benzer durum benim de başıma geldi.

Sonuç : Bırak gitsin...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.