Şimdi Ara

Kız arkadaşım eski sevgilisini unutamıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşındayım, okuyorum ve bu zamana kadar 2 tane kız ile çıktım ama ikisi de 1 haftadan fazla sürmedi. 3 ay önce yeni biri ile tanıştım yaklaşık 1 ay konuştuk sonra o beni istemedi arkadaş olarak gördüğünü söyledi ben çok ısrar ettim, yüzsüzlük yaptım ama beni face vs. gibi yerlerden engelledi bir hafta önce karşıma çıktı tekrar barıştık ama şimdi yine beni istemiyor, eski sevgilisini unutamadığını söylüyor. Ben onunla evlenmek istiyorum hatta bunu ona da söyledim kendi anneme de fotolarını gösterdim. çünkü çok seviyorum 2 aydır hep resimleriyle kendimi avuttum, hiçbir kıza yüz vermedim yanımdan çok güzel bir kız geçince kafamı kaldırıp bakmadım hep onu beklemistim geldi ama simdi yine istemiyor. Sevgilisi ise 37 yaşında kız 20 yaşında. Nolur yardım edin ne yapayım. Ben onsuz yapamam hatta o olmazsa başkasıyla evlenmeyi bile düşünmüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzgunum ama agir konusmam lazim, diger arkadaslar cevap veren arkadaslar yeterince afir konusmamislar.
    Arkadasim! 3 aydir tanidigin kizla, daha sevgili bile olmamisken, dogru duzgun birsey paylasmamisken ne EVLILIGI?!?!? Evlilik bu kadar basit bisey degil kendine gel, sacmalamayi birak. Kiz seni arkadas olarak gordugunu soylemis, anlamamissin, yetmemis, eski sevgilimi unutamiyorum demis, hala anlamiyorsun! Kiz seni kirmadan, 'Pesimi birak, seni istemiyorum' demis. Anla iste arkadasim, neyi zorluyorsun daha yani? Birde evlenmek istiyorum demissin kiza, hey Allah'im yaa.. bu nasil bir eziklik, sana bir kez 'seni seviyorum' dememis kizla ne evlenmesi?!?!?
  • işin zor gibi kardesim çünkü bi kızın kendisinden yaşça epey buyuk bi sevgiliyi unutması cok ama cok zor bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsrbst

işin zor gibi kardesim çünkü bi kızın kendisinden yaşça epey buyuk bi sevgiliyi unutması cok ama cok zor bence..

Öğrendiğim kadarıyla adam bu kızı istemiyor aradaki yaş farkından dolayı ama kız unutamıyor işte :(

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

quote:

işin zor gibi kardesim çünkü bi kızın kendisinden yaşça epey buyuk bi sevgiliyi unutması cok ama cok zor bence..

Öğrendiğim kadarıyla adam bu kızı istemiyor aradaki yaş farkından dolayı ama kız unutamıyor işte :(

Alıntıları Göster
    bunlar boş beleş ve saçma şeyler git oku memur olmaya bak arkadasım böyle sacma seylerle vaktini harcama ileride bu kız seni kurtarmayacak.

• Kızın seni arkadaş olarak gördüğünü söylediği ve bilimum sosyal medya platformlarından engellediği, sonrasında o kadar ret ve trip sonucu senin tekrar 'karşına çıktığı' süreci lütfen biraz daha detaylandırır mısın?

Kız seni istemiyorken ve eski sevgilisi kafasındayken ne oldu da sana pas verdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kızın seni arkadaş olarak gördüğünü söylediği ve bilimum sosyal medya platformlarından engellediği, sonrasında o kadar ret ve trip sonucu senin tekrar 'karşına çıktığı' süreci lütfen biraz daha detaylandırır mısın?

Kız seni istemiyorken ve eski sevgilisi kafasındayken ne oldu da sana pas verdi?
    Çok zor hatta çok çook zor. Nerden biliyorsun dersen benle benzer bir şey yaşıyorsun. 3 yıllık sevgilisini unutamıyor kız. (19 yaşında) Bana boş değil ama olamıyor. Oda dile getirdi bunu ama o aklındayken nasıl birlikte olabiliriz. Bende çok seviyorum. İlerde evlenmek istediğimi de dile getirdim (Yaş 22) gözleri parladı çok mutlu oldu duyunca ama. Olduramıyoruz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kızın seni arkadaş olarak gördüğünü söylediği ve bilimum sosyal medya platformlarından engellediği, sonrasında o kadar ret ve trip sonucu senin tekrar 'karşına çıktığı' süreci lütfen biraz daha detaylandırır mısın?

Kız eski sevgilisini unutamıyor ama benim de kendini çok sevdiğimi biliyor. Kararsız olduğunu düşünüyorum. Konuşmadığımız zaman gözgöze gelmiştik kampüste tesadüfen. Fakültelerimiz farklı. Akşam olunca mesaj atmış öyle barıştık ben zaten bekliyordum geleceğini de biliyordum çünkü hayatımda bu kızı istediğim kadar Rabbimden başka hiçbir şeyi istemedim. Bu arada kız o çok güzel değil ama ben düşüncelerine aşık oldum sanırım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Çok zor hatta çok çook zor. Nerden biliyorsun dersen benle benzer bir şey yaşıyorsun. 3 yıllık sevgilisini unutamıyor kız. (19 yaşında) Bana boş değil ama olamıyor. Oda dile getirdi bunu ama o aklındayken nasıl birlikte olabiliriz. Bende çok seviyorum. İlerde evlenmek istediğimi de dile getirdim (Yaş 22) gözleri parladı çok mutlu oldu duyunca ama. Olduramıyoruz işte.

Alıntıları Göster
    20 yaşındayken 37 yaşında adama baka kızdan hayır mı gelir, boşver gitsin.Belki böylesi daha hayırlıdır.
  • quote:

23 yaşındayım, okuyorum ve bu zamana kadar 2 tane kız ile çıktım ama ikisi de 1 haftadan fazla sürmedi. 3 ay önce yeni biri ile tanıştım yaklaşık 1 ay konuştuk sonra o beni istemedi arkadaş olarak gördüğünü söyledi ben çok ısrar ettim, yüzsüzlük yaptım ama beni face vs. gibi yerlerden engelledi bir hafta önce karşıma çıktı tekrar barıştık ama şimdi yine beni istemiyor, eski sevgilisini unutamadığını söylüyor. Ben onunla evlenmek istiyorum hatta bunu ona da söyledim kendi anneme de fotolarını gösterdim. çünkü çok seviyorum 2 aydır hep resimleriyle kendimi avuttum, hiçbir kıza yüz vermedim yanımdan çok güzel bir kız geçince kafamı kaldırıp bakmadım hep onu beklemistim geldi ama simdi yine istemiyor. Sevgilisi ise 37 yaşında kız 20 yaşında. Nolur yardım edin ne yapayım. Ben onsuz yapamam hatta o olmazsa başkasıyla evlenmeyi bile düşünmüyorum...

Kardeşim kusura bakma ama kızdan umudu kes ayrıca kız seni istemiyo zorlama bu olayı sadece kendini üzersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Tam böyle işte ben de niyetimin evlilik olduğunu söyleyince hoşuna gitti ama eskisini de unutamıyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: AlcoholicPriest

quote:

23 yaşındayım, okuyorum ve bu zamana kadar 2 tane kız ile çıktım ama ikisi de 1 haftadan fazla sürmedi. 3 ay önce yeni biri ile tanıştım yaklaşık 1 ay konuştuk sonra o beni istemedi arkadaş olarak gördüğünü söyledi ben çok ısrar ettim, yüzsüzlük yaptım ama beni face vs. gibi yerlerden engelledi bir hafta önce karşıma çıktı tekrar barıştık ama şimdi yine beni istemiyor, eski sevgilisini unutamadığını söylüyor. Ben onunla evlenmek istiyorum hatta bunu ona da söyledim kendi anneme de fotolarını gösterdim. çünkü çok seviyorum 2 aydır hep resimleriyle kendimi avuttum, hiçbir kıza yüz vermedim yanımdan çok güzel bir kız geçince kafamı kaldırıp bakmadım hep onu beklemistim geldi ama simdi yine istemiyor. Sevgilisi ise 37 yaşında kız 20 yaşında. Nolur yardım edin ne yapayım. Ben onsuz yapamam hatta o olmazsa başkasıyla evlenmeyi bile düşünmüyorum...

Kardeşim kusura bakma ama kızdan umudu kes ayrıca kız seni istemiyo zorlama bu olayı sadece kendini üzersin
    Kız açıkca belirtmiş istemediğini, buna rağmen hala o şekilde ısrarcı olmak mantıksız. Kalmış ki zorlama üzerine kurulan bir ilişkiden hayır gelmez, bir yerden kopar bağlar ve şu an bulunduğun durumdan daha da kötü bir duruma düşersin.

• quote:

quote:

vazgeç bu sevdadan derim. nden diye sorarsan eger bu kız seni bastan sevmediyse istemediyse bundan sonra da sevmez sevemez. ha sennle yine cıkar belki ama sonuc senin kendini harap etmenden baska bisey olmaz. kzın kişiliğini bilemem tut ki cıkmaya basladınız ve uzun bi sure sonra bu sevdiği cocuk bununla barısmak istedi ne yapar bunu biliyo musun? cok buyuk ihtimalle senn bundan haberin dahi olmaz ve kucucuk bi kavgada ayrılır seni ortada bırakır. ve oyle bi ayrılır ki sen butun sucun sende oldugunu zannedersin kahrolursun. kızların geneli boyle cunku kabul etsen de etmesen de. onlar biz erkekler gibi düz mantık değillerdir ne yapmak istediklerini anlayamazsın. varsa anlayan bi Allah ı kulu cıksın anlatsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminButtonn

quote:

quote:

vazgeç bu sevdadan derim. nden diye sorarsan eger bu kız seni bastan sevmediyse istemediyse bundan sonra da sevmez sevemez. ha sennle yine cıkar belki ama sonuc senin kendini harap etmenden baska bisey olmaz. kzın kişiliğini bilemem tut ki cıkmaya basladınız ve uzun bi sure sonra bu sevdiği cocuk bununla barısmak istedi ne yapar bunu biliyo musun? cok buyuk ihtimalle senn bundan haberin dahi olmaz ve kucucuk bi kavgada ayrılır seni ortada bırakır. ve oyle bi ayrılır ki sen butun sucun sende oldugunu zannedersin kahrolursun. kızların geneli boyle cunku kabul etsen de etmesen de. onlar biz erkekler gibi düz mantık değillerdir ne yapmak istediklerini anlayamazsın. varsa anlayan bi Allah ı kulu cıksın anlatsın...

Alıntıları Göster
    araştırmalara göre eski sevgiliyi unutmak 17 ay sürkemtedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur97fb

araştırmalara göre eski sevgiliyi unutmak 17 ay sürkemtedir.

Alıntıları Göster
    Hocam kız unutamaz ama ona tek yardımı siz edebilirsiniz.
    Kıza bir baba,abi gibi destek olun.
    Çünkü genelde kendinden yaşça büyük erkeklerle çıkan kızlar bunu ister amaçları güven ve içindeki abi bab figürü eksikliğidir.
    Kendinden yaşaç büyük biriyle evlenen varsa bakın çevrenizde para için değilse kızın ya babası yoktur ya da babalık yapmamıştır tam yapamamıştır.Abisi yoktur.Kısaca onu koruyup kollayan biri destek olan bir erkek yoktur.
    Sizde burada devreye giriyorsunuz.
    Bu arada kız arkadaş yanlış kelime hoşlandığım kız deyin ben sevgili sandım ama kız sizi kaç kez reddetmiş.

• ilişkini kes bence hocam çünkü bu saatten sonra onu gerçekten unuttuğundan asla emin olmazsin o

• unut gitsin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

unut gitsin derim.
    Kimseyi kendinden fazla sevmeyeceksin. Kırılırsın.
    Hayat onsuz devam ediyor gibi yaşayacaksın.
    Belki bir gün gelir, belki gelmez bilinmez ama
    Yokluğunu da alışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybedenler Klübü -- 9 Mart 2014; 0:45:32 >
  • ben böyle bir kıza karşı bişey beslemezdim

çünkü anladıgım kadarıyla kıza verdiğin değer fazla ama kız bunu kaldırabilecek birisi değil

kendi çizgini koru,gerçekten hak edecek bir insanı bul

• quote:

benim sevgilim olucak ve bana eski sevgilimi unutamıyorum diyecek haa.. demekki eski sevgilisiyle seninle yaşamadığı şeyleri yaşamış ve çok hoşuna gitmiştir.. yoksa acı çektiği sevgili neden unutulmasınki.. ben olsam anında yol veririm.. ve bu kız hayatı boyunca 37 yaşında eski eski sevgilisini unutamıcak. bi şekilde evlenseniz bile seni mutlu edemez. çünkü eski sevgilisi çoooookk sevmişki ayrılmadan zaman geçse bile unutamıyorsa olay bitmiştir.. bana kalırsa evlenme bu kızla.. seni mutlu edemez. o adamla bişiler yaşamış bu kız sana anlatmıyor bak. ( tecrübe !!! )

• haydaaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.