Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM EVLENMEK İSTİYOR[YARDIM!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafa yapılarınız uyuşmuyor belli ki nasıl 6 yıldır birliktesiniz anlamadım.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Sen olayı başka anlamışsın. Ben olacak olanı anlatıyorum zaten. Evlenip evlenmemek konuyu açan kişiye kalmış. Başta da dediğim gibi evlenince mutlu olma garantisi yok. Mutsuz evlilik olma garantisi de yok. İnsanın kendi yaşam kriterlerini seçmesi lazım. Ya kızdan vazgeçecek ya da konforlu yaşamından. Ben kızı bırakma sakın demiyorum. Kızı bırakta demiyorum.

Ama evlenmek isteyipte evlilikten korkan tipler var. Ayrıca gerçekten evlenmeyi düşünmeyip hayatını yaşamak isteyen tiplerde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız evlilik istiyor çünkü biyolojik saati uyarı veriyor.

Kız için 24 yaş evlilik için uygun ancak erkek için 24 çok erken.

Konu sahibi arkadaş, gücenme ama evlenmezseniz kız seni bırakacak. Kızı al karşına, her şeyi güzelce, artısıyla eksisiyle konuşun. Anlayış gösterirseniz ilişkiyi kurtarırsınız. Diğer türlü olursa geçmiş olsun, kız gider, evlilik niyeti olan biriyle evlenir.

Şunu gördüm ki evlilik kadın için bir başarı. Toplumdan geri kalmak, "başarısız olmak" istemiyor kadınlar. O yüzden 20'lerin ortasına doğru başlıyorlar arayışa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenme, büyük ihtimalle pişman olursun. Ev yok birikim yok. Evlilik için 27-28 bile erken.

• Erkeklere sunulan çoğu özgürlük kadına sunulsa inanın asla evlenmez ,alın bi kadını karşınıza alkol için inanın kadın bile hadi biz evleniyoruz hamilelik ,ömür boyu çalışmama garantisi,eve erkek bakacak bakmalı ,herseyimizi çekeceksiniz malmısınız der :)))

Evlenmeyin kadının bir sürü avantajı var ,erkek zaten yine çalışacak bari kendiniz için çalışın yazık o kadar masrafa çileye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

KIZ ARKADAŞIM EVLENMEK İSTİYOR[YARDIM!] 

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    KIZ ARKADAŞIM EVLENMEK İSTİYOR[YARDIM!]
  • "bekar olarak tatile gitmek biraz kazandığım paranın tadını çıkarmak istiyorum"

aga sen kızı sevmiyosun, ne diye meşgul ediyosun ?

• Kız arkadaş bunun için zaten, 6 yıldır ilişkiniz var onun da bir biyolojik saati var.

Tabi unutma evlenince çocuk muhabbeti de olur iki seneye çocuk gelir.

Evlenmeyeceksen niye kızın vaktini çalıyorsun bir kadının doğum yaşı en kötü 24 çünkü iki üç tane yaparsa

32 falan bulur. Ne kadar erken çocuk o kadar oturmuş bir hayat.

40 yaşında hala çocuk bakmayla uğraşacak değil.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Hocam kafalarımız uyuşuyor Allah’a şükür bu kadar yıldır en fazla 2 kere kavga ettik öyle ayrılık felan olmadı ikimizde uyumlu insanlarınız inatçı değiliz

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Hocam öyle maalesef çevresindeki arkadaşları ya yüzük taktı ya evlendi ama ben ilerde hepsinin pişman olacağını düşünüyorum daha mezun olalı ne kadar oldu biraz birikim yapılmalı çocuk bakacak ne psikolojiye nede sorumluluğa sahibim şuna

• MMistanbul kullanıcısına yanıt

Hocam ben zaten evlenmek istemiyorum ama mantıklı bir açıklama yapıp ertelemem lazım aklıma bir şey gelmiyor

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

Hocam seviyorum neden sevmeyeyim sevmesem 5 yıl neden sevgili olayım ama hazır değilim bir gün yüzü para yüzü görmedim hep kıt kanaat geçindim tasarruf yapmak zorunda kaldım kendi paramı yemek istiyorum

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Hocam kesin evleneceğim ama 2-3 yıl var daha önümde aklımda yapmak istediğim şeyler var onları yapmadan evlenirsem mutsuz olurum o sorumluluğa girmek istemiyorum

• JassPerkent11 kullanıcısına yanıt

seviyor olsaydın tatile beraber gitmek derdinde olurdun tek başına eğlenmek değil. 5 senedir ayrılmama sebebinde yalnız kalacak korkun ya da alışmışlık da olabilir. kötü konuşmak için söylemiyorum sizin iyiliğiniz için diyorum sevmediğiniz biriyle evlenip 3 sene sonra çoluk çocuk ortada bırakıp üstüne de 1 ömür nafaka ödemek zorunda kalmayın.

• JassPerkent11 kullanıcısına yanıt

Mantıksızda olsa olur. Evlenmek istemiyorum, çok erken desen yeterli olması lazım. Zaten ısrar ederse sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 1 Haziran 2024; 14:13:13 >
  • Arkadaşın ne çok üstüne gittiniz ya ,bi insanın hayatına biri girince evlenmek zorunda değil benim yaşım 40 ama sevgililiği flörtü seviyorum belki .

Yok biyolojik saati geçiyormuş ağa bana ne ben sperm dağıtım merkezimiyim ,bu arkadaş silah zoruyla kızı tutmuyo,tehdit etmiyo ,kız hür iradesi ile ayrılabilir.

Benimde bi kız arkadaşım var 7 yıllık ilişkisi vardı kızın yaş 32 ,adamın 38 Yaşta büyük ama çok uyumsuzlar,geçmiş yılların hatrına nişan yaptılar ama 1 ay sonra baktık ayrılmışlar bişey zoraki olmaz arkadaşlar.

Bakın tatile gitmek,gezmek,cafede oturmak ile aynı evin içine girmek çok farklı düşünsene her iş çıkışı eve gidip aynı kadını görüyon ,evlilik delilik ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benzer durumu kız arkadaşımla benzer yaşlarda benzer ilişki süreleriyle yaşayıp ben de evliliğe hazır olmadığım ve işim gücüm de oturmamış olduğundan kızın da vaktini almamak amaçlı ayrılmıştım. Ama hazır hissetmiyorsan zorla olacak bir iş değil evlilik. Çoğu şey paket program halinde geliyor bol miktarda gereksiz akraba saçma sapan gelenekler boş tripler nazlar vs. O dönemde bunlara katlanabilecek duruma olduğumu düşünmüyordum bu sebeple evlenmedim. Oturup kaybını kazancını düşün kıza da düzgün bir dille açıkla.

İşte bu yüzden kadınla erkek arasında en az bi 7-8 yaş olması gerektiğini savunuyorum. Kadının evlilik yaşı erkeğe göre çok erken geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.