Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM EVLENMEK İSTİYOR[YARDIM!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla hocam herkes diyor evlenmeyeceksen bırak yani ben demiyorum ki evlenmeyeceğim diye ayrıca evlilik iki kişinin yaptığı birşey tek taraflı değil bana acıyan yok forumda herkes yazık etme kıza bırak felan demiş de benim durumum daha kötü para yok araba yok ev zaten hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem kızın durumu iyi evenmekde istiyor, yaslan kıza evlen sende ,cebindeki neyse verirsin o kadar, gerisi ona kalmış !

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

sadece nikah kıysın? yüzüğü karşılıklı taksınlar ve hatıra fotoğrafı çektirsin yeter

eşiyle beraber gezsin eğlensin? olmaz mı?

düğün masrafları gelenekleri evliliğe engel olmaktan başka bir halta yaramıyor

bu forumda konusu açılmıştı 10 bin liraya evlenenler vardı çok mutlulardı

• Biraz daha oyala yeni birisini bulup üç ay içerisinde evlenir sende tek tabanca devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

Denemekten zarar gelmez 😂

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Cepte 0 var hocam daha aileme birşeyler yapmam lazım ailemin maddi durumu kötü maalesef alacağım çok şey var yıllarda bana baktılar önceliğim onlar

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

bence de öyle olmalı ama bunu kabul edecek kız ve aile bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 1 Haziran 2024; 18:36:55 >
  • Denk değilsiniz. Eşin bence çalışmalı ailesinden sadece ev kurarken filan bir yere kadar yardım etmeleri onun dışında sizin hayatınıza hiçbir şekilde karışmamalıdırlar. Senin maddi durumunu da malzeme eder babası filan sonu baştan belli .. Türkiye de senin maddi durumun iyi olsa da kızın tarafı bir şekilde burnunuz sokar ... Elbette istisna kayınlar da vardır ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

Eşin de çalışmaya müşterek hayatınız için geçinmeye hazır olmasını teklif et ve gönülden yapmasını evlilik için yapılması gerektiğini çekirdek aile olmanın onuru için de . Bunu kabul etmezse veya bir şeyleri gerekçe gösterip işi dönüp dolanıp kabul etmezse de evlenme . Evlenmek bazen bitirmek için de çözüm olur ...

Kız konforu varsa ve bozmak istemezse senden kopar ...

Evlilik süreci yük bence kız tarafında olmalı ama bunu yaparken de sonrasında kız tarafı kattiyen malzeme de etmemeli ... Zor ... Türkiye'deki klasik aileler sizin durumdakiler için daha da zor. Müstakbel eşin istemediği sürece herşey mümkündür. Evlilikler biraz da halden anlama üzerinedir. Gerek eşlerde gerekse ailelerde ...

• Arkadaşlar cevap veren herkese teşekkür ederim ben iyice düşündüm evliliğe ne maddi ne manevi hazırım kız arkadaşımla konuşacağım eğer aksini söylerse yolları ayırırız

• Mantıklı olma lüksüne sahipsin.

• Çocuk sahibi olmanın hayatını karartması olarak gördüğünden bahsetmişsin ve henüz kendini hazır hissetmediğini özellikle her defasında belirtmişsin. Bence bu düşüncelerle biriyle şuan için evlenmemen daha doğru olur. Çünkü evlilik büyük bir sorumluluk ister. Ben sizin yorumlarınızda bunu hiç alamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun ama o kızın 4 sene daha bekleyeceğini hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReadyForAction -- 2 Haziran 2024; 0:59:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evlen nasılsa durumlar iyiymiş karşı tarafin ev araba derdin olmaz işte seveni bulmuşsun kaçırma derim,aldiginizlada geçinir gezersiniz rahat rahat ,bu dedimlerimi yapmiycaksanda hiç vakit kaybetme ayrıl onun senden ayrılmasını bekleme karşı taraf niyetini belli etmiş en fazla bir sene oyalarsin sonuç değişmez kararını ver 😁👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenip pişman olmaktansa, evlenmeyip pişman ol. Evlenirsen kızı ve kendini, evlenmezsen sadece kendini yakarsın. İstemeyerek yapılan evlilikler de pek hayır yok, kızın hakkına girme yani. Sadece onun istemesi de yeterli değil. Şuanda hayatını yaşamak istemen kadar doğal bir durum yok. Aynı düşünce yapısında kız arkadaşının da olması lazım. Bu ne acele.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JassPerkent11 kullanıcısına yanıt
    Bence bu kafa yapısına sahip olman iyi bir şey değil. Çocuk aile için değil, aile çocuk için vardır. Anne babanın durumu ne olursa olsun zaten onu kabullenip de çocuk yapıyorlar. Niyetin zaten çok iyi ama tavsiye olarak ailenin durumunu kabullenmen lazım. Yoksa kendi hayatından yemiş olursun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

hocam haklısınız bilmiyorum şimdi kız arkadaşım diyor evi biz alırız sen kendine araba al düğünü hallet yeter dedi nasıl olacak bilmiyorum ev alınsa yarın Birgün başıma vurarlar mı acaba şöyle baktım da 9.000.000 dan aşşağı ev yok

kızın kız kardeşi var mı ?

Ne güzel söylemiş be kız. Sen arabanı al, düğünümü yap, evi biz ayarlarız. Öp de başına koy be.

Sırf kızla evlenebilmek için arabasını satmak zorunda kalan kızın istediği altınları vs almaya çalışan erkek dolu be piyasa.

çok karamsar bir profilsin. Bu aileyi tanıyorsun başa kakma muhabbetini benden daha iyi yorumlarsın.

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt

Erkek kardeşi var hahahahaha

Önden şöyle olursa böyle olur mu diye kestirmek çok zor. Başına kakarlarsa o zaman da ona göre cevap verirsin. Ama bu dediğimi evlenmelisin diye algılama. O senin bileceğin bir iş. Sadece gereksiz şeyleri düşünme.

• Yol yakınken dön bu sevdadan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.