Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum beyler. 22 yaşındayım 1 tane bile olmadı. Hiçbir zaman güzel bir sevgilim olmayacak. Beynime kurşun gibi işliyor bu düşünce. Yalvarırım bana yardım edin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız arkadaşım olmaması o kadar sıkıyorki
-
-
emin ol gız arkidişler senden daha beter
sabır
-
Benim de canımı iş, güç, para, statü, yetersiz fizik, gelecek kaygısı sıkıyor. Gel yer değişelim nasıl olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 4 Haziran 2021; 20:30:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harbiden, derdim bu olsa keşke
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gecmis olsun, gençliğin boşa gitti. Hiç bir zaman gençlik aşkı tecrübe edemeyeceksin. Git köle gibi calıs 30'a yaklaşırken bir KADIN'ın kırkıncı sevgilisi olursun, onunla evlenir onun parmağında yaşarsın. O da şanslıysan.
he en azından onurunu korudun bazen balinalarla dolaşanları görüyoruz yani onlar kadar düşmedin en azından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 4 Haziran 2021; 21:6:30 > -
milletin derdine bak. dh'de herkes zengin
-
''Yalvarırım bana yardım edin.'' maraz sen misin?
-
işine gücüne bak onlar sana gelir
deneyimlenmiştir
Hiç de geldiği falan yok.27 yaşındayım, doktorum, tık yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06gecmis olsun, gençliğin boşa gitti. Hiç bir zaman gençlik aşkı tecrübe edemeyeceksin. Git köle gibi calıs 30'a yaklaşırken bir KADIN'ın kırkıncı sevgilisi olursun, onunla evlenir onun parmağında yaşarsın. O da şanslıysan.
he en azından onurunu korudun bazen balinalarla dolaşanları görüyoruz yani onlar kadar düşmedin en azından
Okurken nefesim daraldi ama maalesef hemen hemen dogru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yorumunda da doktor olduğunu belirtmesen kafama sıkarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakir misin
-
Estetik yaptır. Kıyın paraya. Daha da dünyaya gelmeyeceğiz.
Evet.
-
Rahatsız oluyorsan blokla beni, böylece mesajlarımı görmemiş olursun.
-
Beni de olması sıkıyor moruq
Böyle yaparsam yine senin mesaj attığını görebileceğim ve her mesajında aynı şeyi yaptığını bildiğim için yine sinirleneceğim. Daha mantıklı bir çözümün var mı doktor kardeş?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sinirlenmene yapabileceğim bir şey yok. Sonuçta burası bir forum ve herkes istediğini yazmakta özgür, tabi saygı kuralları aşılmadığı sürece.
gecmis olsun, gençliğin boşa gitti. Hiç bir zaman gençlik aşkı tecrübe edemeyeceksin. Git köle gibi calıs 30'a yaklaşırken bir KADIN'ın kırkıncı sevgilisi olursun, onunla evlenir onun parmağında yaşarsın. O da şanslıysan. he en azından onurunu korudun bazen balinalarla dolaşanları görüyoruz yani onlar kadar düşmedin en azından |
Benim de canımı iş, güç, para, statü, yetersiz fizik, gelecek kaygısı sıkıyor. Gel yer değişelim nasıl olur?
|
Hiç de geldiği falan yok.27 yaşındayım, doktorum, tık yok. |
Bir yorumunda da doktor olduğunu belirtmesen kafama sıkarım
|
Valla hiç bir şey değişmeyecek yaş 27, mühendisim, işsizim, bakirim :)
|
Benzer içerikler
- dolgudan sonra sigara içilir mi
- sakallı erkek mi sakalsız erkek mi
- deniz tuzu spreyi saç döker mi
- aştiden mamak"a nasıl gidilir
- askerde şap etkisi ne kadar sürer
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X