Şimdi Ara

Kız arkadaşım olmaması o kadar sıkıyorki (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: John WICK

Direk söyliyim bu boyla kendine yapabilceğin en büyük iyilik boy ort. kısa olan bir ülkede mesleğini icra etmen. Para biriktir dil öğren ve git. Benim sorunum para, para olsa ben de gidicem. Ben 178 boyla bulamıyorum bulduklarım obezdi onlarda arkaplanda 10 tane erkekle mesajlaşıyorlardı sanki ben salağım anlamıyorum.

Alıntıları Göster

hocam konu sahibinin boyu 162 imiş, hani o senin anlattıklarını dese tamam derim de 178 boyun var ve kız sorununu buna bağlıyorsun anlamadım :D

• Bi kursa veya spor salonuna git , belki bulursun birini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

Yav hayat dediğin zaten bir illüzyon. Sonsuz reenkarnasyon döngüsü içinde bir simülasyonun içinde sıkışıp kalmış ruhlarımız. Sadece özgür ruhlar kurtulabilir bundan. Hayatı ciddiye alma hayatını zindana çevirme. Hobilerini gerçekleştir, gönlünü ferah tut. Sürüyü takip etme. Onlar ne yapıyorsa ben de onları yapacağım diye kasma. Onlar evleniyor, ürüyor, ev alıyor, arsa takke yapıyor. Hepsi boşuna çaba. Kirada kalıversen ne olacak. Sanki sonsuz yaşamın var. Sen kiracısın bu dünyada. Yaklaşık 60-70 sene zamanın var. Tepe tepe kullan. Yok sevgiliymiş, yok ev alacağım, yok araba alacağım diye kasma. Doktormuşsun. Paran vardır. Git dünyayı gez. Spor yap, resim yap, kitap yaz. Hobilerin , zevklerin neyse onlara yönel işte. Belki bir daha dünyaya gelişinde farklı bir hikayen olur.

"Bir dahaki sefere kralsın be oğlum."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Bir kız için gidip de bıçak altına yatacak kadar aptal değilim.

Bu aptallık değil, canlılığın var oluş amacı. Bugün canımızı sıkan şey, genel olarak tercih edilmemiş olmak. Bilimle bu eksikliği kapatabilme şansına sahibiz. Aptallık dediğiniz şey, muhtemelen psikolojik olarak sizi yıpratan şey. Fazla yorum yapmayacağım, bir çözüm olarak sundum size; ne tercih etmek aptallık, ne de etmemek bilgelik örneği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf07704 Y kullanıcısına yanıt

doktorla ne biçim konuşuyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.