< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kız arkadaşım olmaması o kadar sıkıyorki (2. sayfa)
-
-
Kadınlarla para karşlığı seks yapmak benim karakterime uygun değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LaciRomantik
Valla hiç bir şey değişmeyecek yaş 27, mühendisim, işsizim, bakirim :)nasılsın aykut hocam, uzun zamandır konu dışında görmüyordum seni
-
Benimde yaş 27 şuan yok önceden oldu ama üniversiteden sonra sosyal ortamlar sıfırlanınca ve pandemi falan derken cafeye bile doğru düzgün gidememek sevgilisiz bırakıyor. Barlara sevgili bulmaya giden kızlar var oralarda fazla içki işlerine girmeden arkadaşlarınla gidip bulabilirsin. Bulduğun kızları da çirkin güzel ayırt etmeden arkadaş listene alman lazım ki çevreni büyütebilesin.
-
Adamın dert e bak güzel sevgilim olmayacak lan bizim çirkin sevgilimiz bile yok sen neden söz ediyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LaciRomantik
Valla hiç bir şey değişmeyecek yaş 27, mühendisim, işsizim, bakirim :)Hocam ailenle mi yaşıyorsun ?
5 sene sonraki halimsin, lütfen artık sevgili edin.
27 yaşında doktorsan ve bir ilişkin olmadıysa kesinlikle sende bir sorun var. İlerde birisi olur diye umursamıyorsan yanlış düşünüyorsun. Çünkü birkaç yıl sonra saçlarda beyazlar belirince ve eski güzelliğinden birşeyler kaybetmeye başladıkça bu şansın daha da azalacak. Ne yap et bu yaşlarda birşeyleri değiştirmeye çalış.
-
Sorun nerede, bilemiyorum. Ama sevgilileri görüp, iç çekmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
bunların olmadığını söylemedi ki
-
Benim 18 yaşımdan itibaren sevgilisiz kaldığım 1 senem oldu onda da artık açlık çekmeye başlamıştım cinsel anlamda. Canıma tak etti instagrama girdim 30 kıza takip atmışımdır 10u gt atmıştır, 3 kişiyle konuştum birisiyle 11 aydır sevgiliyiz. Şuanda var ama sorumlulukları da var. Senin kafayı yorduğun dertlerinin üstüne sevgilinin dertleri de ekleniyor. Buluşma derdi yol trafik derdi,ver bana ilgi derdi kavga ,yanlış anlaşılmalar ve günümüz kızlarının abuk subuk sosyal medya işleri ve kıskançlık derdi var. Cinselliğin ve seni seven birinin olması dışında geri kalan herşeyi dert haberin olsun
Boy ve kilo kaç? Tipinin nasıl olduğunu düşünüyorsun, etrafındakilerin samimi olduklarına inandığın tipin hakkındaki görüşleri neler? Sosyal misin, kızlarla konuşurken çok utanır mısın?
-
Boy: 1.62 m
Kilo: 56 kg
Tip: 4/10
Sosyallik: Bölümümden dolayı çok da nasip olmadı.
Kızlarla konuşurken utanmam; lakin konuşmak istediğim kızı (mesela hemşire diyelim) nasıl yalnız yakalayacağımı bilmiyorum.
Hocam değerler çok kötü. Erkek olduğunu belirtmesen kız zannederdim. Anne baba boyu kaç?
Annem 1.60 diyebilirim. Babam benden biraz uzun, bilmiyorum boyunu.
Kilo mevzusuna gelecek olursak, iştahsız bir insanım ben. Geçen gün pide söylemiştim, onu bile yarım bıraktım yani.
Bir de yemek seçme sorunum var işte. Midem çok kazınmıyorsa yemiyorum.
Tipe gelecek olursak, Allah'ın yarattığına laf etmek olmaz. Herkes Kadir İnanır olacak diye kural yok maalesef.
Elimdeki tek vasfım doktor olmak, ona da düşen kız yok zaten.
Türk kızı ile sevgili olmak için bin takla atmak mı ? Kafayı mı yediniz kardeşim. Şu dünyaya bir kere geliyorsunuz. Hem kendiniz hem çocuğunuzun rahatı için gelişmiş ülkelerden bakın hatun, kezbanlara değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battlefield Maşuku -- 7 Haziran 2021; 8:45:24 >
Kardeş benim boy da 183 yeşil gözlü 80kg adamım. Beni kesen oluyor mu oluyor ama benim işim olmuyor. Kızların olduğu yerlerde takıl kör olsan dahi sana düşen olacaktır. Hele ki doktor olduğunu bilsinler oho üstüne atlarlar bu kezbanlar
(40 yaşında bakir bir erkek benimde olmadı.)
Bu tip konuları görünce hepsine yazmayı düşünüyorum.
Bütün dertler bitti bir bu kaldı.
Nasıl bir hayat yaşıyorsunuz , millet maddi sorunlarla boğuşurken sizin derdinize bak.
Hocam Türk kızından bir şey bekleme. 1.50 boy kız bile 1.75 aşağısına bakmıyor. Yapacağın en doğru şey Match, Tinder ve Interpals gibi sitelerden yabancı kızlara ulaşmak.
Uzun yazıcam kusura bakma.
Kendim çok çektiğim için seni inan çok iyi anlıyorum. Dost acı söyler ama gerçeği bilip ona göre hareket etmen çok önemli, bunlarla işin çok zor çünkü "dünya genelinde" kızlar acımasız. Hiç beklemediğim mütevazilik abidesi kızlarda bile boy-kilo takıntısı çıkıyor şaşırıyorum inan. İçin kararmasın hemen şunları da ekleyeyim, kısa ama normal kiloda gözüken erkekler, ortalama ama zayıf erkeklerden önde kızlara göre, sadece kadınlar değil insanlar zayıf erkekler ölsün muamelesi yapıyorlar resmen.
En önemli kısım dış görünüşünü iyileştirmek. Spor salonuna gidip kilonu biraz artırıp kas yaparsan çok şey değişir hayatında, biliyorum zor, çoğumuz yapmıyor demesi kolay. Sakalların çıkıyorsa sana yakışan bir sakal bırak, yüz cildin kötüyse bakım yap. Kendine gerçekten yakışan iyi bir saç kesimi bul sürekli onu yaptır. Giyinme tarzını iyileştir.
Dış görünüş önemli değil diyen tiplere bakma, arkadaşımdan kendi gözlerimle şahit oluyorum çocuk resmen hiçbir şey yapmıyor, muhabbeti olmasa bile tanımadığı kızlar sosyal medyadan görüp kendiliğinden yazıyor ona. Dış görünüşün ne kadar iyiyse işin o kadar kolay bunu aklından çıkartma, aksini diyenlere inanma.
Kızlarla konuşurken de utanmıyormuşsun bu çok çok iyi. Kızlar utangaç erkeği hiç sevmez. Sosyalliğini artırmaya çalış, çevre edinirsen onlar sayesinde daha çok kızla tanışırsın şansın artar. Maddi durumun iyiyse arkadaşlarınla gezmeye falan başla, tatile git, kızların gittiği kurslara yazıl. Ağzının çok iyi laf yapması önemli değil, embesil gibi durma yeter. Ağzının iyi laf yaptığını söyleyen erkeklere baksan aslında saçmaladıklarını görürsün, karşılarındaki kadın da bunun farkında olur ama dediğim gibi kadınlar utangaç erkeği sevmedikleri için bu tipleri utangaca tercih eder.
İngilizcen varsa utangaç erkekler hakkında, ve zayıf erkekler hakkında yapılan iki röportaj bırakıyorum aşağıya, hiçbiri istemiyor. (Not: kızın birinin göbeği sarkıyor ama spor yapan erkek istiyor, zayıf erkek sevmediğini onla buluşmayacağını belirtiyor, işte kızların çoğu bu. Bazıları sorun değil falan der hatta tersini söyleseler bile iş ciddiye binince istemezler birinci elden tecrübe edilmiştir)
Yalnız yakalayıp sevgililik teklifi ya da ondan hoşlandığını söylemek gibi şeyler bence yapma red yeme ihtimalin yüksek. Önce arkadaş ol, zaten arkadaş olduktan sonra çokça yalnız zaman geçirmeye başlarsınız. Eğer iyi anlaşıyorsanız inan bana gerisi kendiliğinden gelecek görürsün. Hem bu yol daha kolay daha az riskli. Ama kimyanız uymuyorsa arkadaş da olsan, direkt konuşsan da kız seni sevgili olarak red edecektir. Kızla arkadaşken senden hoşlanmaya başlarsa direkt anlarsın zaten, aranız samimi olduğu için kolayca sana sokulmaya başlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X