Eğer evlenecekse türk kızı boya felan bakmaz paraya bakar. Maddi durumu iyi olan için geçerli bu durumlar. Gerçi zengin dediğimiz kızlar bile 160 dombili 20 yaş daha yaşlı erkeklerle beraber oluyorlar. Para türk kızları için bir numaralı ön koşul. Aşk meşk geç zaten onları. Yılda 10 kişiyle yatanla ne aşkı yaşayacaksın. Duygu kalmamıştır o insanda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız arkadaşım olmaması o kadar sıkıyorki (3. sayfa)
-
-
Ben muhtemelen görücü usülü yapacağım; çünkü anladığım kadarıyla kadınlar benim için fazla kompleks varlıklar.
Benim zaten hastanede suyum çıkıyor, spor işi gitmez bana maalesef.
Dış görünüş konusunda ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok. Çok utanarak söylüyorum ki bu yaşıma kadar giyeceğim kıyafetleri annem aldı, ki halen daha bana kafasına göre bir şeyler alır, hiç bana sormaz.
Kafam o kadar karışık ki aynanın karşısında geçtiğimde ne yapmam gerektiği konusunda tırnak ucu kadar bir fikrim yok, inan bana.
Çünkü ben bugüne kadar kendime hiç bakmadım ki, tıpı kazanacağım diye hayatım hep ders çalışarak geçti. Şimdi doktor oldum, sonuç yine aynı. Yine eşek gibi çalışıyorum.
Sor bakayım bana, hayatım boyunca kaç defa bir kafeye, bir sinemaya gitmişim?
Buradan gençlere de tavsiyem, kendinizi seviyorsanız, hayatınız sizin için değerliyse, tıp kazanmaya uğraşmayın. İnanın yolun sonu resmen bok çukuru.
Daha geçen gün sözlü şiddete uğradım, yanımdaki doktor diyor ki bana "Boş ver, görmezden gel."
Yıllarımı bunun için harcamışım demek ki.
Tinder'ı da denedim; lakin Tinder'da mesleğin tırnak ucu kadar değeri yok. Karizman varsa istersen çöpçü ol, en az 50 tane eşleşme alırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 7 Haziran 2021; 10:1:45 >
-
Kitap Oku(roman, insan psikolojisi, özellikle kadınlarla ilgli olanları)
Spor yap.
İyi derecede İngilizce öğren.
Bilmiyorsan eğer araba kullanmayı öğren, iyi bir sürücü ol.
Smart Casual giyin.
Cool davran, muhtaç görünme.
PARA KAZAN
Ama noolur sonunda bana küfretme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 7 Haziran 2021; 10:3:43 > -
Şiddet hakkında geçmiş olsun öncelikle. Bizim ülkede erkeksen şiddet ciddiye alınmaz maalesef.
Hocam, hiçbir şey yapmazsan kız arkadaş sorunun devam eder, annenin eline bakarsın kız bulsun diye. Konfor alanından çıkman lazım. Çalışıyorsun aslan gibi önce ailenden biraz uzaklaş, aynı evde yaşıyorsanız eve çık, kızlara ailemle yaşıyorum dersen o iş baştan yaş söyleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 8 Haziran 2021; 6:29:17 > -
benim varda noluyor her gün seks seks seks bıktım bezdim artık kurudum
-
Tlc'deki Mürsel abimize bak. İngilizce bile bilmeden Amerikalı Anna'yı kaptı. Gerçi Anna kilolu birisi ama. Adam Google Translate ile iletişim kuruyor. Bence boy ve kilo alakası yok. Çene olacak, muhabbet olacak. Muhabbet biterse ilişkiler, evlilikler bile bitiyor .Boy kilo ile alakası olsa benim olurdu. 190 boy 92 kiloyum. Haftada 6 gün fitness yapıyorum. Kızlar bakıyor mu bakıyor. Ama ben bir kıza teklif etmeyi eziklik dilencilik gibi görüyorum. Biraz egoluyum. Onlar bana gelsin istiyorum. Cool takılıyorum. Kız arkadaşımın olması zorunluluğu yok. Hayatımın en önemli olayı değil. Benim derdim konforlu, ekonomik olarak rahat, özgürce hobilerimi gerçekleştirebileceğim bir hayat. Bunları gerçekleştirmemde kız arkadaş engel olacaksa hiç kız arkadaşım olmasın varsın. Cinsellik dediğin ilkel bir dürtü. Mastürbasyonla geçiştirir geçersin. Olmazsa olmaz bir şey değil. Bizde çok abartılıyor. Tabu haline gelmiş. Hayvanların sokakta yaptığı şey işte. :D
-
Bakan kız olunca kafan rahat oluyor tabi, nasıl olsa istediğin an sevgili yapabilirsin.
-
Youtubeden ibohimself kanalını tavsiye ediyorum. Discord kanalına da gel. 1 yıl içinde sen bile kendini tanımaz hale gelirsin.
-
Yav hayat dediğin zaten bir illüzyon. Sonsuz reenkarnasyon döngüsü içinde bir simülasyonun içinde sıkışıp kalmış ruhlarımız. Sadece özgür ruhlar kurtulabilir bundan. Hayatı ciddiye alma hayatını zindana çevirme. Hobilerini gerçekleştir, gönlünü ferah tut. Sürüyü takip etme. Onlar ne yapıyorsa ben de onları yapacağım diye kasma. Onlar evleniyor, ürüyor, ev alıyor, arsa takke yapıyor. Hepsi boşuna çaba. Kirada kalıversen ne olacak. Sanki sonsuz yaşamın var. Sen kiracısın bu dünyada. Yaklaşık 60-70 sene zamanın var. Tepe tepe kullan. Yok sevgiliymiş, yok ev alacağım, yok araba alacağım diye kasma. Doktormuşsun. Paran vardır. Git dünyayı gez. Spor yap, resim yap, kitap yaz. Hobilerin , zevklerin neyse onlara yönel işte. Belki bir daha dünyaya gelişinde farklı bir hikayen olur.
-
Kesinlikle. Türkiye'de de akıllı kızlar yok değil aslında ama az maalesef. Gerçi halkın çoğunluğu aynı ' kızlara laf atmak ne derece mantıklı oda ayrı bir konu ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi kızlar var elbette ama azlar. Onu bulsam bile bu toplumda bir çocuk yetiştirmem. Bu toplumun her şeyi bana ters doğrusu saysam bitmez.
Bu arada ekonomik yönden rahatım memurum. Derdim ekonomik sıkıntılar değil. Sistem ve toplum.
Hayalim Japonya’dan birini bulmak bakalım. Unarım başarırım ;D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainBoy: 1.62 m
Kilo: 56 kg
Tip: 4/10
Sosyallik: Bölümümden dolayı çok da nasip olmadı.
Kızlarla konuşurken utanmam; lakin konuşmak istediğim kızı (mesela hemşire diyelim) nasıl yalnız yakalayacağımı bilmiyorum.
Direk söyliyim bu boyla kendine yapabilceğin en büyük iyilik boy ort. kısa olan bir ülkede mesleğini icra etmen. Para biriktir dil öğren ve git. Benim sorunum para, para olsa ben de gidicem. Ben 178 boyla bulamıyorum bulduklarım obezdi onlarda arkaplanda 10 tane erkekle mesajlaşıyorlardı sanki ben salağım anlamıyorum.
-
7 cm kadar boy uzatma ameliyatı var, belki düşünürsünüz.
Bir kız için gidip de bıçak altına yatacak kadar aptal değilim.
-
Ne biçimsiz ergenler bunlar tanrım.
Merhaba kız mısın yoksa
-
Nası karı bulacaz yaw?
-
İyi de bundan bize ne ?
-
Yazılım öğrenin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X