kız arkadasım sürekli ısırıyor. durduramıyorum kavga ediyoruz. sonra yine ısırıyor. kızların bu ısırma isteği nedir ? başına gelenler anlatsın bakim
quote:Orijinalden alıntı: torrent92quote:Orijinalden alıntı: ThiefInShadows tabi ya Alıntıları Göster Sen de ısır ne bekliyorsun
quote:Orijinalden alıntı: AuthorizedDiger kızları uzak tutmak için, bu çocuğun sahibi olduğunu belirtmiş oluyor yani CSB
quote:Orijinalden alıntı: bkaakcoVur bi tane. Tabi öyle ayı gibi değil ya çocuğa yapma! diyince hafif vurulur ya onun gibi. malafatı ısıttırma da
quote:Orijinalden alıntı: star screammalafatı ısıttırma daAlıntıları Göster Vampir olmasın dikkat et.
quote:Orijinalden alıntı: Olgi Isirdigi bolgeye aci bir sey sur ya da agir koku mesela merhem gibi bir daha isirmayacaktir. denendi onaylandı diyosun. ne sürdün
quote:Orijinalden alıntı: mhcdquote:Orijinalden alıntı: By_KeReMM dogru yeri goster ona evlat. Alıntıları Göster quote: dogru yeri goster ona evlat. Kahkaha attım
quote:Orijinalden alıntı: By Salusquote: dogru yeri goster ona evlat. Kahkaha attım Alıntıları Göster hayal edilen gerçekte olan