Şimdi Ara

Kız arkadaşım yok diye kafaya takmaya başladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axelrhaynr A kullanıcısına yanıt

Diğer bölümlerde takıl. Ben iibf okurken mühendislik bölümünden bi ton öğrenci geliyordu bizim fakülteye.  

Gurme bilgi: En güzel kızlar iletişim bölümündeydi.  

• TEHET kullanıcısına yanıt

Hocam ne diye takilacagim kampüslerde, toplantılar filan oluyor belki öyle giderim

Bir de çevremde ki kızlara yanaşmıyorum fazla zaten dedikodu çok oluyor

Yurtta kalıyorsan diğer bölümlerdeki erkeklerle arkadaş olup onların ortamına gireceksin.

Yurtta kalmıyorsan yurtta kalan arkadaşın vasıtasıyla diğer bölümlerdeki ortama gireceksin.

Diğer bölümlerdeki derslere girmende sıkıntı yoksa derslere girip ortam yapabilirsin.

• Kafaya takmalısın zaten. Normal bir sey olsa kafaya takmazdın. Anormal bir sey ki kafaya takıyorsun. Bol bol sosyal kulüp vs takıl. Kızlara yaz. 21 yaşında bir erkeğin sevgilisi olmalı. Sağlıklı olan budur

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Ağır oldu bu..

• 22'yim okul biticek hala olmadı, olucak gibi de değil. Ben de daha yeni takmaya başladım, moraller bozuk. 

Edit: Çocukça bile olmadı bu arada, hayatım boyunca hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 11 Ocak 2025; 22:6:42 >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt

Benim okul yeni başlıyor hocam en azından sizden şanslıyım sanırım:D

• Milli oldun mu ?

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Cinsel tecrübem olmadı.

Neden sordunuz?

Sadece merak ettim, peki evlenmeden düşünüyor musunuz ?

• yaş 25. same shit.

en son lisede.

sorun bizde. bugün bulunduğum ortam itibariyle bunu çok net anladım. aleni olan şeyden kaçmanın lüzumu yok.

Öylesiniz hocam, benim gibi sosyal anksiyeteyle uğraşmıyorsanız çok da zorlanacağınızı düşünmüyorum zaten. Benim bir de fizik vasat spora beslenmeye vs. daha yeni başladım, sosyal anksiyeten dolayı spor salonuna gitmek bile eziyet oluyor. Bir de fikirlerin hobilerin uyuşacağı birini bulmak için çok denemek lazım o da benim için imkansız bir şey gibi. Umudumu yitirmeye başladım açıkçası. Belki yüksek lisansa gittiğimde falan bir şansım olur diye düşünüyorum.

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Birkaç kere şansı teptim. Çekiniyorum sanırım, ilişki mevzularinda da bu geçerli

• Sosyal anksiyete baş edilmeyecek bir şey değil diye düşünüyorum, burada yapabildiğinize göre toplumda fa yaparsınız

• Up

• Kızlar bu yaşlarda maalesef piyasacıysan gelir anca. 25e kadar kızlar erkekleri seçer 25indne sonra erkekler kızları. rahat ol vaktin gelecek

• Dertleriniz iyiymiş

• makine fakültesi di mi, geç kardeşim sen de şöyle ...

Hocam cevabınızı yeni gördüm kusura bakmayın, yani aslında anksiyetenin seviyesi de fark ediyor biraz. Baş edilmeyecek bir şey değil fakat zaten hayatta çok geride kaldığım için bir de yavaşlatan bir şey olunca umutsuzluk sarıyor açıkçası. 1 aydır ilaç alıyorum psikiyatriste gitmeye başladım hafiften toparlıyorum gibi. Ayrıca burayla toplum çok farklı hocam biriyle gerçekte konuşurken hem yüz yüze oluyorsunuz o farklı geriyor hem de bir şeyi söylerken düşünmeye zamanınız olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.