Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan nasıl ayrılabilirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta dediğim üzere aylardır peşinden koştuğum bir kızı ayarladım, gerçekten çok beğeniyordum ama 1 haftada soğudum. Ekimin 3'ünde görüşücez şimdi kara kara düşünüyorum ben bu kızdan nasıl ayrılıcam diye. Bilmiyorum neden arkadaşlar ben hiçbir şekilde kadınlarla beraber olamıyorum. İlgimi çekiyolar her erkek gibi ama söz konusu birisiyle bi ilişki yaşamaya gelince olmuyor, soğuyorum bir anda hiçbirşey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum. Bugün akşam 5'e kadar uyudum. Dün gece durduk yere kustum, bugün doktora gittim gayet sağlıklısın birşeyin yok anlık olarak kokladığın bir kokudan ya da özel yaşantında yaşadığın olaylara bağlı olabilir istersen antidepresan önerebilirim dedi. 2 gündür adam gibi bişey yiyemiyorum bu konu aklıma geldikçe kusasım geliyor boğazım gıcıklanıyor. Bu akşam kafam dağılsın diye fener maçını izledim kız fenerli aklıma o geldi maçta direk kapadım tvyi.

Geçen sefer de böyle oldu o zaman ondan hamle gelmişti ben de ben seni hep arkadaş olarak bildim demiştim kurtarmıştım ama şimdi eşşek gibi ben gidip belamı aradım.

VE arkadaşlar bu kız köyden sanırım daha ailesi bilmiyor ama muhtemelen kız arkadaşlarına söyledi ben şimdi bu kızı bırakırsam başta babam olmak üzere bir takım şahıslardan dünyanın dayağını yiyeceğim muhtemelen.

Çok acil bir çıkış yolu lazım düşündükçe terliyorum başım dönüyor çıkış yolu bulamamaktan korkuyorum yardım edin.

• Bırakma ilgi gösterme gider zaten yada çok ilgi göster ozaman daha hızlı gidiyorlar ... hep gidiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Bırakma ilgi gösterme gider zaten yada çok ilgi göster ozaman daha hızlı gidiyorlar ... hep gidiyorlar

İlgi göstermezsem kesin gider mi? Ona göre hiç ilgi göstermeyeceğim arkadaşlar.
  • Önceki konunada yorum atmıştım çok şaşırdım şimdi bu konunu görünce.İlgi göstermezsen gidebilir de çok bağlanabilir de.Kişiden kişiye değişir bu.Valla zor bir durum kızı üzmeden ayrılman zor gibi görünüyor.Sen en iyisi elinden geldiğince soğuk davran ,kısa cevaplar ver mesajlarına belki o senden soğur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Önceki konunada yorum atmıştım çok şaşırdım şimdi bu konunu görünce.İlgi göstermezsen gidebilir de çok bağlanabilir de.Kişiden kişiye değişir bu.Valla zor bir durum kızı üzmeden ayrılman zor gibi görünüyor.Sen en iyisi elinden geldiğince soğuk davran ,kısa cevaplar ver mesajlarına belki o senden soğur.

Evet hocam ben de seni hatırlıyorum. niye böyle oldu bilmiyorum ama olmuyor yapamıyorum ben aranıp sorulacak biri değilim ailem bunu anladı inşallah kız anlamaz da soğur. Dediğiniz gibi oldukça kısa cevaplar vermeye çalışacağım. İnşallah benden ayrılır.
    Hepsindne ziyade kimseyi boş yere ümitlendirerek hem onu hem kendimi üzmek istemiyorum. Şu iş bitsin bi adak kesmeyi düşünüyorum o kadar yıldım 1 haftada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç ? Peşinden koştuğun kişiyse kızın belli bi cazibesi vardır kendi kendini soğutmanin alemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Bırakma ilgi gösterme gider zaten yada çok ilgi göster ozaman daha hızlı gidiyorlar ... hep gidiyorlar

İlgi göstermezsem kesin gider mi? Ona göre hiç ilgi göstermeyeceğim arkadaşlar.

Cok ilgi gosterince biraktiklari dogru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 21. Yaşımın insanı değilim. Yalnız yaşamak istiyorum bunun farkına vardım. @ceess @clopin Hocam kız zaten aşırı ilgi gösteriyor ben bu yüzden soğudum daha doğrusu ben konuşmayı sevmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum sadece bakışmak istiyorum konuşunca soğuyorum %100 iki kişide de aynısı oldu.
    Mesela sürekli günaydın ve iyi geceler mesajı atıyor. Oyun oynuyorum napıyosun diye mesaj atıyor. Oyuna o kadar odaklanıyorum ki evdekileri tembihliyorum ben odadan çıkmadan sakın odaya girmeyin diye çok sinirli oluyorum geçen gün yanımda olsa anlık öfkeyle boğazlardım bile. Kız benden 2 yaş küçük ve bu yüzden biraz da kendimi sanki sübyancıymış gibi hissediyorum kız küçük kandırmışım gibi hissediyorum. Ve çocuksu tavırları var sanki ve bu canım bitanem falan demek benim hiç hoşuma gitmiyor mesajda canım kullanmak hele çok garibime gidiyor okuyunca bile içimi bir öfke basıyor. Hayatım yazmış geçen gün ben nasıl bir insanın hayatı olabilirim ki dedim kendi kendime. Bütün gün düşündüm bunu bir insan başka bir insanın nasıl bütün hayatına etki edebilir ve diğer kişi de nasıl buna karşı çıkmadan senelerce müdahalede bulunulmasına izin verir. Bu kişiler hayat müşterek diyorlar, baştan birbirlerinin dış görünüşlerini beğeniyorlar ve sonra içlerini beğeniyorlar/brğenmeseler de katlanıyorlar ve bir ilişki yaşıyorlar.
    Ama ben beğenemiyorum ve katlanamıyorum. Bütün herşey gözüme batıyor. Mesela :* smileyi yapmış instagramda, bu tip smileyler şekilcilerin işi olduğu için oldum olası nefret etmişimdir ama kız nereden bilsin benim nefret ettiğimi. Aslında kendi alışkanlıklarım beni sıkıntıya sokuyor farkındayım ama alışkanlıklarımdan vazgeçemem. Çünkü hepsi hayatımın bir parçası.

• Kendini dış dünyaya kapat o zaman. Saçma sapan şeylere takılıyorsun. Hayattan nasıl zevk alıyorsan değişmelisin yaşantıni

• gizli eşcinselsin, erkeklere yönel

• Biz Kız Bulamıyoruz Adam Ayrılmak İstiyor
  • Arda kural gibi sorgulamaya başlamışssın, sonun hayra alamet degil
  • Mide ülserisin heyecan ve stres yaptığında kusma gelir miden rahatsız olur sana tavsiyem bir dahiliye git ve muayene ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Arda kural gibi sorgulamaya başlamışssın, sonun hayra alamet degil

Tam o tarz değil hocam. Ben de o haberi izledim de tırnaklarımı falan öyle yemiyorum konuşmam falan öyle düzensiz değil.

Bi de eşcinselsin falan diyenler olmuş ben ne olduğumu ne isteyip ne istemediğimi çok iyi biliyorum sizden eğilim tavsiyesi istemiyorum bu kızı üzmeden nasıl ayrılabilirim diyorum. Hiç ilgi göstermeyeceğim arkadaşlar karar verdim böylece ben de eski yaşantıma dönebiliyorum.

• İlgi gösterme 2 gün sonra bırakır
  • Sen aşk istiyosun vaz geç ve git o kızı sev aşk bitici bişey dostum tamammı

• Umarım sen bırakmadan kıçına tekmeyi yiyip aldatılırsın. Ne? Ayrılmak istemiyor muydun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenAnderson

Umarım sen bırakmadan kıçına tekmeyi yiyip aldatılırsın. Ne? Ayrılmak istemiyor muydun?

Olur, ona da razıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Arkadaşlar geçen hafta dediğim üzere aylardır peşinden koştuğum bir kızı ayarladım, gerçekten çok beğeniyordum ama 1 haftada soğudum. Ekimin 3'ünde görüşücez şimdi kara kara düşünüyorum ben bu kızdan nasıl ayrılıcam diye. Bilmiyorum neden arkadaşlar ben hiçbir şekilde kadınlarla beraber olamıyorum. İlgimi çekiyolar her erkek gibi ama söz konusu birisiyle bi ilişki yaşamaya gelince olmuyor, soğuyorum bir anda hiçbirşey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum. Bugün akşam 5'e kadar uyudum. Dün gece durduk yere kustum, bugün doktora gittim gayet sağlıklısın birşeyin yok anlık olarak kokladığın bir kokudan ya da özel yaşantında yaşadığın olaylara bağlı olabilir istersen antidepresan önerebilirim dedi. 2 gündür adam gibi bişey yiyemiyorum bu konu aklıma geldikçe kusasım geliyor boğazım gıcıklanıyor. Bu akşam kafam dağılsın diye fener maçını izledim kız fenerli aklıma o geldi maçta direk kapadım tvyi.

Geçen sefer de böyle oldu o zaman ondan hamle gelmişti ben de ben seni hep arkadaş olarak bildim demiştim kurtarmıştım ama şimdi eşşek gibi ben gidip belamı aradım.

VE arkadaşlar bu kız köyden sanırım daha ailesi bilmiyor ama muhtemelen kız arkadaşlarına söyledi ben şimdi bu kızı bırakırsam başta babam olmak üzere bir takım şahıslardan dünyanın dayağını yiyeceğim muhtemelen.

Çok acil bir çıkış yolu lazım düşündükçe terliyorum başım dönüyor çıkış yolu bulamamaktan korkuyorum yardım edin.

Hocam iste vermezse ayrıl en kolayı bu gibime geldi ama işin sonunda sapık damgası yemekte var

• Mübarek adam empati yapsan sorun hallolabilir. Velev ki kız senin hakkında böyle düşünüyor, sen ne yapsa da " mutlu " olacak şekilde ayrılabilirsin ? Kanımca bu sorunun doğru cevabı, doğru konuşarak. Kızı alırsın karşına, alttan ala ala, kibar bir şekilde, kendi hatalarını kabullenerek, ona yaptığı haksızlıkları kabul ederek şekilde konuşursun. Dersin böyle böyle, benim beklentim sadece bakışmak. İş ciddiye binince soğuyorum. Gerçek hayatımda da böyle vs. Bakarsın kız seni bu şekilde kabul eder, senin beklentilerini tam olarak karşılayamaz (sadece bakışma bahsi için) ama seni şu an ki halinden mutlu da edebilir. Mesela kız arkadaşını da oyuna başlatabilirsin, beraber oynarsınız falan filan inter milan. Uzun lafın kısası ince eleyip sık dokuman lazım konuşma yaparken.
    Yolun açık olsun..
    *Sevgili, aşk gibi konularda hiç bir canlı tecrübem olmadı. Sadece aklıma gelen bir fikirdi .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.