Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIMI RAHATSIZ EDEN NUMARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER KIZ ARKADAŞIMI RAHATSIZ EDEN BİRİSİ VAR DİYARBAKIRDA BEN KONUŞTUM TELEFONDA BİR DAHA RAHATSIZ ETMEMSİNİ SÖYLEDİM FAKAT USLANMADI. ŞİMDİ BUNUN NUMARASINI POLİSE FALAN VERSEK İŞ ÇÖZÜLÜR AMA BEN BUNUN NUMARASINI Bİ YERLERDE PAYLAŞIP BİRİLERİNİ BUNA MUSALLAT ETMEK İSTİYORUM BUNU NASIL NERDEN YAPABİLİRİM.

• Twiterda Transs sayfalarina ver numarasini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakmayin bi saka yapayim dedim bir daha aramicam polisi karistirmayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Twiterda Transs sayfalarina ver numarasini

çok çok iyi bi fikir

bu arkadaşın dediğini yap ne kadar grup varsa hepsine yaz numarasını
  • 1 kaç televizyon kanalı var. Devamlı Mardinli Hüso, Bitlisli Maho falan yazıp numara belirtiyorlar. Hacı yaz İstanbullu XX diye koy numarayı bak neler oluyor seyret
  • numarayı nerden bulmuş
  • Rast getirmiş olmalı
  • savcılığa dilekçe yazacaksınız hocam
    şu numara şu şu saatlerde beni telefonla rahatsız etmiştir diye
    savcılık davayı açacaktır hocam
  • O kız sana vermez boşuna uğraşma
  • Gay chat sitelerine yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında en güzel sonuca öyle ulaşırız diye düşünüyorum lakin zaman lazım bunun için laftan anlamıyor küfür kıyamet havada uçuyor bilhassa boş. Beni diyarbakıra çağırıp duruyor ulan senin için diyarbakıra gelmeye değer mi lale. Şimdi savcılığa versek garanti sonuc ama zaman lazım belli bi süre zarfı geçmesi lazım. Ben bu numarayı bi yerle paylaşıp usanmasını istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraç.7

Rast getirmiş olmalı

Varsayimlarla konusuyorsan bu isin altinda baska bir is vardır. İyi günler. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var sayım değil kardeşim kız uzun zamandır benimle birlikte hatta liseden beri tanıyorum kendisini yakından hemde başka hiç bi iş yok işin içinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.