Şimdi Ara

Kız arkadaşımın boyu benden uzun psikolojik baskı oluşuyor bende. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim boyum 170, kız arkadaşımın ise 173 yani yan, yana gelince aslında eşit duruyoruz ben saçlarımı dikleyince uzun gibi duruyorum ama genede beni sıkıyor bu konu kız arkadaşımın benden uzun olması açıkçası benim için çok olumsuz birşey çünkü bir kaç arkadaşım benimle alay etti kız, erkekten uzun olurmu erkek dedğin kızdan en az 10 cm uzun olmalı kız topuklu giymeli felan diye beinms evgilim topuklu ayakkabılardan felan vazgeçti benim için ve kesinlikle dert etmiyor boy farkımızı ama ben ediyorumb ride kas yapmak istiyorumki boyum dahada çökecek bir, iki cm'de olsa yolu varmıdır daha uzarmıyım yaşım 19 olacak, sevgilimde 17 yaşına girdi.

• Olmaz öyle şey üstüne bir de kızda 3 cm paspayi var

edit: Eksi yağmurunu eksik etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 22 Aralık 2014; 22:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 çözümü var.Bakalım ;

1-Kızdan ayrıl,
    2-Ayak uçlarından ve başından 2 farklı kamyona halatla bağla kendini ve kamyonlar zıt yönlere hareket etsin.Hızlı ve pratik tabii ölmezsen(yersen),
    3-Bu daha çok psikolojik kendi içinde halledebilirsin,çok düşünme.3 cm çok değil.Gelişim çağındaysan belki uzarsın daha,bilemem tabii o kısımları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oksan Amca -- 22 Aralık 2014; 22:35:59 >
  • kız bulmuşsun şükret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dert ettiğin şeye bak la kış zamanı hafif topuklu bi bot yaz zamanı nike air tarzı ayakkabı yapsan ve saçlarını diksen psikolojik olarak rahatlarsın . Emin ol sevgilinin çok kısa olmasından 10 kat daha iyidir . Kızlarla konuşurken boynum ağrıyor
  • Bir kaç yıl içinde topuklu giymeyede başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sıkıntı oluyorsa gizli tabanlık kullan 5-10 cm ayarla kafana göre. Kıza dersin boyum uzadı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vitaminsiz gensiz
  • Hocam senın gene normal benim boy 185 olmasına rağmen okulda burun buruna hatta 2-3 parmak üzerimde kız var ben daha kötü baskıda oluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.